اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1394/12/22 - 20:32
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 4542
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

تصمیمات آخرین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه در سال 1394

دویست و بیست و ششمین جلسه هیات ممیزه دانشگاه برای بررسی پرونده 28 تن از اعضاي هيئت علمي متقاضی ارتقای مرتبه دانشگاهی با حضور دکتر علي جعفريان، رييس دانشگاه برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، در اين جلسه که روز چهارشنبه 19 اسفند 94 با حضور اكثریت اعضا تشكيل شد، ابتدا دکتر جليلي، معاون آموزشی دانشگاه ضمن تشکر از حضور و همکاری اعضا در طول سال 94 گزارشی اجمالی از عملکرد هیئت يادشده در سال جاری ارائه کرد.
وي با بيان اينکه در سال 94 چهار جلسه هیات ممیزه برگزار شده است افزود:  در مجموع این جلسات پرونده 99 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه مطرح شد و از این تعداد 87 نفر ارتقاء مرتبه یافته اند. در این جلسه هم 28 پرونده در دستور کار قرار دارد که با این حساب تعداد کل موارد ارتقا رتبه در طی سال 95 احتمالا در حدود 115 نفر خواهد بود. حدود 87 درصد پرونده هایی که به هیأت ممیزه می رسد مورد تصویب قرار می گیرد که بخش عمده آن به علت فعاليت هايي است که در مراحل قبل انجام می شود.
معاون اموزشي دانشگاه با اشاره به اهم مصوبات این هیات در سال 94 گفت: هیئت ممیزه با هدف ارتقای علمی دانشگاه بر ضرورت کسب ترفیع پایه در سه سال منتهی به درخواست ارتقا و نیز استعلام فعالیت درمانی رضایتبخش و رعایت تمام وقتی جغرافیایی در مورد هیأت علمی بالینی از حوزه معاونت درمان تاکید کرده  است. همچنین دبیرخانه هیأت ممیزه کوشیده است راهکارهایی برای تسهیل روند ارتقا و سایر فرآیندهای مرتبط با هیأت ممیزه در پیش گیرد که از آن جمله می‌توان به «تدوین فلوچارت بررسی مدارک احتساب سنوات متقاضیان غیر هیات علمی شاغل در دانشگاه به منظور افزایش سقف سنی برای شرکت در فراخوان»، «تسریع فرایند تبدیل وضعیت از پیمانی به رسمی آزمایشی پس از ارتقاء به مرتبه علمی دانشیاری» و «تصویب چک لیست شرایط لازم جهت ارتقاء مرتبه علمی از استادیاری به دانشیاری برای استفاده کمیته منتخب دانشکده» اشاره کرد.
در این جلسه پرونده 28 تن از اعضای محترم هيئت علمی متقاضی ارتقا به مرتبه دانشگاهی استادیاری، دانشیاری و استادی از دانشکده‌های پزشکی، بهداشت، پیراپزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، علوم تغذیه و رژیم شناسی، توانبخشی، مراکز تحقیقاتی ایدز، پوست و جذام و پژوهشکده غدد مطرح و پس از بحث و بررسی مستندات پرونده‌ها و تبادل نظر، به رای مخفی الکترونیکی گذاشته شد که با 27 تقاضا موافقت شدو  یک پرونده نیز مورد موافقت قرار نگرفت.
ارتقاء مرتبه متقاضیان به شرح زیر به تصویب رسید:

ارتقا به مرتبه استادی:
دکتر محمدصادق فاضلی- دکتر یونس نوذری اسمرز- دکتر محمدعلی صحرائیان- دکتر سیدمحمدرضا خاتمی- دکتر مجتبی محمدی اردهالی- دکتر رضا شریعت محرری (دانشکده پزشکی) دکتر کامیار یغمائیان- دکتر غلامرضا جاهدخانیکی- دکتر غلامرضا مولوی (دانشکده بهداشت) دکتر فریده گرامی پناه (دانشکده دندانپزشکی) دکتر فریبا کوهدانی- دکتر گیتی ستوده لنگرودی (دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی) دکتر آفرین رحیمی موقر (مرکز تحقیقات ایدز)

ارتقا به مرتبه دانشیاری:
دکتر روشنک داعی قزوینی- دکتر عادل مظلومی (دانشکده بهداشت) دکتر مهدی امینیان- دکتر محمد افضلی مقدم- دکتر محبوبه شیرازی- دکتر حبیب‌ا... محمودزاده- دکتر افشار اعتمادی آل‌آقا (دانشکده پزشکی) دکتر شعبان علیزاده (دانشکده پیراپزشکی) دکتر بهروز عطارباشی مقدم (دانشکده توانبخشی) دکتر شکوفه نیک‌فر (دانشکده داروسازی) دکتر قاسم میقانی (دانشکده دندانپزشکی) دکتر رامین حشمت (پژوهشکده غدد)

ارتقا به مرتبه استادیاری:
دکتر فضل‌ا... چنگانی (دانشکده بهداشت) دکتر نسرین تک‌زارع (دانشکده پزشکی)

توضيح اينکه درخواست احتساب سابقه تعدادی از اعضای هیئت علمی که تعهدات خود را در قالب هیئت علمی گذرانده بودند نیز در این جلسه مطرح و به تصویب رسید.همچنین موضوع تشکیل گروه طب فیزیکی و توانبخشی در دانشکده پزشکی که در شورای آموزش دانشگاه مصوب شده بود مطرح و مورد تصویب قرار گرفت.
پرونده رکود علمی یکی از اعضای هیئت علمی دانشکده پزشکی مطرح و با توجه به عدم اخذ ترفیع در طی سال‌های متوالی و عدم ارتقا رتبه علمی برای مدت طولانی و کم بودن فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و درمانی رکود علمی ایشان به تصویب هیئت ممیزه رسید و مقرر شد مطابق آیین نامه اداری استخدامی اعضای هیأت علمی دانشگاه اقدام شود.
در پایان نیز مقرر شد با توجه به بند 5 آیین نامه اجرایی ارتقا اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مبنی بر شرایط عمومی جهت ارتقا رتبه علمی اعضای هیأت علمی که «تسلط به یک زبان خارجی به تناسب رشته مربوطه برای استفاده از آثار، مدارک علمی و ارائه مطلب» را برای ارتقا رتبه ضروری دانسته است و نیز با توجه به برنامه دانشگاه علوم پزشکی تهران برای توسعه فعالیت‌های بین المللی، دبیرخانه هیات ممیزه در معاونت آموزشی دانشگاه از ابتدای مهر 1395 صرفاً مدارکی را اعلام وصول کند که تسلط به زبان خارجی در آن به شرح یکی از مستندات مشروحه در مصوبه در آن موجود باشد. ضوابط احراز شرط زبان متعاقبا به دانشكده ها ابلاغ و اطلاع رساني خواهد شد.
خبر: آزاده اشتياقي

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 58871
مهدی  گلپایگانی
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی