اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1399/10/27 - 15:43
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1365
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جشنواره ابن سینا در پانزدهم بهمن

جلسه هیئت‌داوران بیست و یکمین جشنواره ابن‌سینا با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد

دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه بر اهمیت در نظر گرفتن مقتضیات زمان در انتخاب برگزیدگان جشنواره ها تاکید کرد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست نهایی هیئت‌داوران بیست و یکمین جشنواره ابن‌سینا که شنبه 27 دی‌ماه 1399 با حضور دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه و سایر اعضا در سالن حکیم ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد، در خصوص انتخاب برگزیدگان نهایی دانشگاه در حوزه‌های آموزش، پژوهش- فناوری و خدمات ویژه- تعهد حرفه‌ای، زمان و نحوه برگزاری این جشنواره گفتگو و تبادل‌نظر شد.

اهمیت مقتضیات زمان در انتخاب برگزیدگان

رئیس دانشگاه با اشاره به برگزاری سالانه جشنواره ابن‌سینا گفت: اینکه همواره انتظار داشته باشیم انتخاب افراد برگزیده در محورهای مختلف این جشنواره کاملاً مطابق با استانداردهای دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شود کمی دور از ذهن است؛ به‌ویژه زمانی که با اتفاقات غیرمنتظره‌ای همچون پاندمی کووید 19 مواجهیم. چراکه بسیاری از متخصصان گروه‌های بالینی دانشگاه در ماه‌های اخیر با شدت‌های گوناگون درگیر این بحران بوده‌اند و طبیعتاً بهتر است صرف رویکرد شخصی نگر در انتخاب برگزیدگان به جایگاه حوزه تخصصی افراد هم توجه شود. به اعتقاد من در انتخاب برگزیدگان جشنواره‌ها، اهمیت مقتضیات زمان را نیز باید در نظر بگیریم.

وی در ادامه گفت: در بسیاری از موارد تلاش‌ها و خدمات ارزشمند افراد در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و درمانی به ناچار و به سبب حضورشان در جایگاه مدیریتی و تصمیم گیری دیده نمی شود که این موضوع با چرخش مدیریتی در سازمان قابل رفع است.  

گزیده ای از سخنان سایر اعضا
دکتر محمدعلی صحرائیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در خصوص محورهای انتخاب برگزیدگان از میان منتخبان پژوهشگر بالینی و علوم پایه خاطرنشان کرد: یکی از نکاتی که در انتخاب‌ها به‌صورت ویژه موردنظر داوران بود، دیده شدن تلاش و خدمات نامزدهای جشنواره در مقابله با بیماری کرونا بود.
دکتر امیرعلی سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه، جشنواره ابن‌سینا و بحران اخیر را فرصتی برای هم‌افزایی بیشتر مراکز تابعه دانشگاه خواند و تصریح کرد: جشنواره هدف نیست بلکه ابزاری برای شناخته شدن افراد برجسته است.
وی در ادامه با پرداختن به نحوه داوری‌های جشنواره در حوزه آموزش افزود: خوشبختانه امسال با استفاده از محضر استادان برجسته و بازنگری معیارهای کمی و کیفی در این بخش، ارزیابی‌ها با دقت بالایی انجام شد و منتخبان کمیته آموزشی جشنواره دو برابر ظرفیت برگزیدگان قطعی، برای رأی‌گیری هیئت‌داوران انتخاب و معرفی شدند.
دکتر شهریار نفیسی، رئیس دانشکده پزشکی، مقایسه افراد منتخب بخش‌های مختلف جشنواره را دشوار خواند و گفت: همه افراد حائز نمرات بالایی در گروه‌های تخصصی خود هستند و همچنین در بحران کرونا به فراخور نیاز هریک زحمات ارزشمندی را به دوش کشیده‌اند.
دکتر سید فرشاد علامه، معاون درمان دانشگاه نیز به نحوه انتخاب افراد در بخش خدمات ویژه و تعهد حرفه‌ای پرداخت و افزود: در این بخش با داوری دکتر خسرو صادق نیت و دکتر سعیدرضا مهرپور و نظرسنجی از واحدها افراد منتخب برای معرفی به هیئت‌داوران انتخاب شدند که با توجه به خدمات ارزشمند هر یک از ایشان در مدیریت بحران کرونا کار بسیار سختی بود.

 

 

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 169176
کلمات کلیدی
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

1 نظر برای این مقاله وجود دارد

شبنم فتحی

شبنم فتحی

99/10/30 - 17:21

چرا در خبر اطلاعاتی درباره جشنواره تعداد داوطلبان و برگزیدگان و محورهای جشنواره زمان برگزاری و... داده نشده

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *