اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1399/06/03 - 17:30
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 990
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

حضور فرماندار اسلامشهر در استودیو شفآی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دیدار با رئیس دانشگاه

مسعود مرسلپور فرماندار شهرستان اسلامشهر با حضور در استودیوی شفا ضمن گفت‌وگو درباره مسئولیت‌پذیری اجتماعی در جلسه‌ای با دکتر عباسعلی کریمی دیدار و گفت‌وگو کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، فرماندار اسلامشهر به همراه دکتر فاطمه تاجیک مدیر شبکه بهداشت و درمان این شهرستان ظهر روز یکشنبه 2 شهریور 99 به طبقه هشتم ساختمان مرکزی دانشگاه آمد و به سؤالات خبرنگار روابط عمومی دانشگاه در حوزه مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی پاسخ داد. 
مرسلپور سپس با حضور در دفتر رئیس دانشگاه با دکتر کریمی رئیس، دکتر محمود بیگلر معاون توسعه و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه، دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه و دکتر تاجیک نشستی را برگزار و درباره آمار کرونا و پروژه بیمارستانی اسلامشهر گفت وگو کرد.
روابط عمومی با پیشنهاد دکتر محمود بیگلر معاون توسعه و هماهنگی معاونت فرهنگی دانشگاه  در مستند جدید خود با فرمانداران و افراد شاخص در حوزه مسئولیت اجتماعی در استودیو شفا مصاحبه می کند.
 
حمایت فرمانداری از شبکه بهداشت و درمان 
دکتر فاطمه تاجیک در حاشیه این مصاحبه با اشاره به ورود روابط عمومی دانشگاه به بحث مصاحبه با دست‌اندرکاران مسئولیت‌های مختلف اجتماعی و میزبانی از فرماندار اسلامشهر گفت: به نظرم این اقدام کار بسیار جالب و بزرگی است چراکه تا به امروز تا این اندازه ارتباط نزدیک از طرف ستاد دانشگاه با مسئولان مناطق مختلف اعم از شهرداری، فرمانداری و... صورت نگرفته بود. 
مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر افزود: البته در بحث کووید 19 این ارتباطات را شاهد بودیم؛ به نظرم این همیاری‌ها می‌تواند به رشد و توسعه برنامه‌ها و دریافت کمک‌های خیرین و ... کمک شایانی داشته باشد. درهرحال نگاه مسئولان شهرستان‌ها با نگاه ما قطعاً متفاوت است و این رفت‌وآمدها کمک می‌کند تا با شناسایی نقاط ضعف آن‌ها را مرتفع کنیم.
وی با بیان اینکه این‌گونه دیدارها برای رشد فعالیت‌ها، ارائه خدمات و بالا بردن کیفیت فعالیت‌ها مؤثر است و تجربه ارزشمندی به همراه دارد به دیدگاه فرماندار اسلامشهر به شبکه بهداشت و درمان این شهرستان اشاره کرد و گفت: هم‌زمانی مسئولیت من در شبکه بهداشت همراه با بحث شیوع کووید 19 در شهرستان بود. ایشان در تمام کمیته‌ها و جلسات حضور فعال و حمایت‌های خوبی از شبکه بهداشت دارند و همیشه پشتیبان ما بوده‌اند. در این دوران حمایت ایشان و محوریت قرار گرفتن فرمانداری به‌عنوان رئیس ستاد مقابله با کرونا در پیشبرد فرآیندهای شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر خیلی مؤثر بود.
 
هماهنگی‌های بین بخشی می‌تواند شرایط کشور را بهتر کند
معاون فرهنگی دانشگاه در حاشیه این مصاحبه با قدردانی از روابط عمومی برای این اقدام ارزشمند گفت: فرماندار یک شهرستان کسی است که مسئولیت اجرایی شهرستان را به عهده دارد و نقش حمایتی و نظارتی ایفا می‌کند و مسئولیت تصمیم‌گیری برای شهرستان و تقسیم بودجه‌های استانی آن منطقه را دارد.
دکتر عبدالرحمان رستمیان افزود: وقتی از مسئولان بیرون از دانشگاه دعوت می‌کنید درواقع ارتباط دانشگاه را با محیط بیرونی نزدیک می‌کنید این کار شناخت دو سازمان را با هم بیشتر می‌کند و به سلامت یک اولویت می‌دهد.
وی با بیان اینکه در جهان بحث مسئولیت‌پذیری اجتماعی بسیار بااهمیت است گفت: خوشبختانه اخیراً وزارت خانه در نامه‌ای تأکید کرده که دانشگاه‌ها باید بیشتر درگیر مسئولیت‌پذیری اجتماعی بشوند و منطقه تحت نظر خودشان را پوشش بدهند. شهرستان اسلامشهر منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران است و ما باید به‌عنوان دانشگاه در منطقه تحت پوشش خودمان ازنظر پیگیری و ارتقای شاخص‌های سلامت این ارتباط را برقرار کنیم. هرچه این ارتباط بهتر باشد قطعاً می‌توانیم به نتایج بهتر برسیم و من به‌نوبه خودم از این اقدام تشکر کنم.
دکتر رستمیان با بیان اینکه انسان‌ها همیشه در مقابل هم مسئول هستند و این مسئولیت شامل ادارات هم می‌شود گفت: این مسئولیت دوطرفه است؛ همان‌طور که من یک خدمتی می‌دهم طرف مقابل هم یک مسئولیتی دارد همان‌طور که دانشگاه یک خدمت به من ارائه می‌دهد من نیز در قبال مردم منطقه خودم به دلیل رشته و تخصصم مسئول هستم. با این هماهنگی‌ها هم‌افزایی‌ها را شاهد خواهیم بود و می‌توانیم نقاط ضعفمان را برطرف کنیم و نقاط قوت خودمان را ببینیم و هم‌جهت حرکت کنیم.
معاون فرهنگی دانشگاه با اشاره به برگزاری جلسات ساغ (سلامت، امنیت غذا) گفت: در این جلسات همه ادارات حضور دارند اتفاقاً خیلی از کارها را باید با کمک هم انجام دهیم متأسفانه سازمان‌های ما درزمینهٔ بین بخشی کارنکرده‌اند و بیشتر بخشی فکر کرده‌اند درصورتی‌که نگاه بین بخشی باعث می‌شود به‌راحتی بتوانیم کمک بگیریم.
دکتر رستمیان با تأکید بر اینکه استانداری‌ها باید از پشتوانه علمی دانشگاه‌ها بهره‌مند شوند گفت: اگر تصمیم‌هایی که گرفته می‌شود با مطالعه و شواهد علمی و مدیریت علمی باشد از خیلی از آسیب‌های اجتماعی کاسته خواهد شد. هماهنگی‌های بین بخشی می‌تواند شرایط کشور را بهتر کند و تصمیم بهتر و ارزش‌افزوده بالاتری برای مردم ایجاد می‌کند.

 فداکاری‌ها و ایثارگری‌های کادر بهداشتی و درمانی نگاه جدیدی را در جامعه ایجاد کرده است
فرماندار اسلامشهر هم در پایان مصاحبه خود با بیان اینکه علم پزشکی و علوم مرتبط با آن یک علم اختصاصی است و شاید مردم به بعضی مطالب در مقالات علمی پزشکی نپردازند گفت: اگر دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه عام سلامت، سیاست‌گذاری فرهنگی داشته باشد ما می‌توانیم از راههای مقتضی به مردم اطلاع‌رسانی کنیم. طبیعتاً بستر اجتماعی و شرایط ورود دانشگاه به حوزه سلامت اجتماعی و فردی در بخش پیشگیری افزایش چشمگیری خواهد داشت و دانشگاه علوم پزشکی می‌تواند مروج باشد به‌عبارت‌دیگر رویکرد جدیدی در جامعه ایجاد کند.
مرسلپور درباره جایگاه شبکه بهداشت و درمان در بین سایر ادارات این شهرستان از دیدگاه فرمانداری افزود: من وقتی بیمار باشم نمی‌توانم خوب خدمت کنم و حتی نمی‌توانم در خانواده خوب ظاهر شوم بنابراین سلامت در ابعاد مختلفش جزو نیازهای اساسی است و این را صمیمانه و از درون قلبم می‌گویم که هم دکتر تاجیک و هم شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر و کارکنان آن را بالاتر از خودم و حتی مجموعه خودم و دیگر دستگاه‌های اداری  شهرستان می‌دانم. اگر زحمت این عزیزان نباشد ما با چالش‌هایی مواجه خواهیم شد و این چالش‌ها می‌تواند خسارت زیادی به امنیت اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی بزند. نکته اساسی دیگر این است که نظام سلامت و جامعه پزشکی و پرستاری و بهیاری صرفاً درمانگر نیستند بلکه در حوزه سلامت روح و روان هم نقش بسیار اساسی دارند.
وی با اشاره به اینکه دومین بار مهمان دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده است گفت: از شما تقاضا دارم خدمات استراتژیک خودتان را به ما اعلام کنید تا ما به مردم اطلاع‌رسانی کنیم. فداکاری‌ها و ایثارگری‌های کادر بهداشتی و درمانی نگاه جدیدی را در جامعه ایجاد کرده و مردم مشتاق هستند درباره سلامت بیشتر بدانند.
وی افزود: تعبیر من این است که چه بخواهیم و چه نخواهیم در زندگی اجتماعی به معنای عام کلمه، جهان به تاریخ قبل از کرونا و تاریخ بعد از کرونا تقسیم خواهد شد و اولین مؤلفه این تقسیم‌بندی ارتقای جایگاه علم پزشکی از نگاه عامه جامعه است این مطلب شاید ساده به نظر برسد که در کشور ما و در فرهنگ و مذهب و دین ما طبابت و پزشکی جایگاه خاصی دارد اما در برخی کشورها به‌ویژه کشورهای غربی نگاه به جامعه پزشکی نگاه صرفاً خدمات اجتماعی است. این نگاه در دنیا تغییر خواهد کرد و بهداشت حتی در دورترین نقطه دنیا و نقطه کشورهای افریقای امریکای جنوبی هم نفوذ و رسوخ خواهد کرد.

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 160722
مهدی  گلپایگانی
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی

تصاویر

1 نظر برای این مقاله وجود دارد

علیرضا

علیرضا

99/06/03 - 17:51

دست مریزاد به همکاران فعال و پرتوان روابط عمومی

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *