اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1400/08/24 - 17:33
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 773
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

دکتر قناعتی: به عنوان معلم باید تلاش کنیم تا امید در میان دستیاران؛ اینترن ها و دانشجویان از بین نرود

دومین هم‌اندیشی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران با هیئت رئیسه و روسای بخش های بیمارستان سینا

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران صبح دوشنبه 24 آبان 1400 در دومین نشست هم اندیشی هیئت رئیسه و روسای بخش های بیمارستان سینا حضور پیدا کرد و در یک فضای صمیمانه از نزدیک پیشنهادها و نیازهای بخش ها و گروه های مختلف بیمارستان سینا را از زبان روسای بخش های بیمارستان شنید و مورد بررسی قرار داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا، دکتر حسین قناعتی؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در این نشست پس از پایان سخنان استادان و شنیدن نظرات و پیشنهادهای آنان و در ابتدا در پاسخ به پیشنهادات و نظرات دکتر کاظم آقامیر قائم مقام بیمارستان گفت: عدالت در سلامت حکم می کند سهم مالی بیمار در درمان ناچیز باشد. اما در حال حاضر در کشور ما نیمی از مبلغ درمان را دولت می پردازد و نیم دیگر توسط خود بیمار یا بیمه ها پرداخت می شود که آن مبلغی که بیمه ها نیز می پردازند همان پولی است که از قبل مردم به بیمه ها پرداخت کرده اند و آن طور که به نظر می رسد مردم در زمینه هزینه های درمان اوضاع خوبی ندارند و باید به آنها کمک شود. خدا را خوش نمی آید در جمهوری اسلامی فردی به علت نداشتن تمکن مالی دچار درد و رنج شود.
وی همچنین در پاسخ به پیشنهاد تبدیل بیمارستان سینا به باغ بیمارستان گفت: در بیمارستان امام خمینی (ره) با حمایت شهرداری این پروژه در حال انجام است و طرح بسیار عالی است.
دکتر قناعتی در خصوص راه اندازی بخش Heart failure در بیمارستان سینا نیز گفت: برای راه اندازی این بخش در حد توان به این مرکز درمانی کمک خواهیم کرد. مسلما دانشگاه علوم پزشکی تهران به دلیل خدماتی که در حال انجام است باید از بودجه بیشتری برخوردار باشد.
سرپرست دانشگاه با اشاره به صحبت های دکتر تقاء بیان داشت: من دیروز پویش با هم مهربان باشیم را راه اندازی کردم و با شنیدن صحبت های دکتر تقاء در نظر دارم 2 پویش دیگر راه اندازی کنم؛ یکی هیچ کس نباید گرسنه بماند و دیگری اینکه هیچ کس نباید به خاطر نداشتن پول از خدمات درمان محروم بماند. لازم است که فرهنگ سازی انجام دهیم چون هیچ کس به غیر از خود مردم نیست که به خودشان کمک کند و باید دست به زانو بزنیم و یا علی بگوییم تا مشکلات حل شود. شما به عنوان پزشک در بین بیمارانتان مورد احترام؛ اعتماد و حتی قداست هستید و از این فرصت باید استفاده کنید و آنها را به کمک کردن و خوبی کردن ترغیب کنید.
دکتر قناعتی ضمن تاکید بر اینکه باید به بیمارستان های پایین شهر رسیدگی شود گفت: من در بازدیدی که از بیمارستان ضیائیان داشتم دیدم چقدر مردم به تخت نیاز دارند و سرانه تخت برای مردم جنوب شهر کم است. ما باید این بی عدالتی بین پایین شهر و بالا شهر را از بین ببریم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین در خصوص تخصیص سرانه به مراکز پژوهشی گفت: در این زمینه بررسی ها انجام می شود و میزان فعالیت های انجام شده در این مراکز با میزان دریافتی آنان مطابقت داده می شود تا بی عدالتی برطرف شود.
وی با اشاره به راه اندازی شهر علم شهید سردارسلیمانی گفت: راه اندازی این شهر یکی از آرزوهای بزرگ است و به یاری خدا این کار را شروع کردیم. این پروژه مشابه سلیکون ولی آمریکا است که به واسطه آن هم درآمدزایی بسیار زیاد خواهد شد و هم امکان افزایش میزان پژوهش ها فراهم می شود.
دکتر قناعتی همچنین بر صرفه جویی نیز تاکید کرد و گفت: باید راندمان را نیز در نظر گرفت و در تنظیم منابع و نیروی انسانی به کار بست.
سرپرست دانشگاه در خصوص نگرش منفی و نا امیدی در میان دستیاران گفت؛ امید بسیار مطلب مهمی است؛ و ما به عنوان معلم باید تلاش کنیم تا امید در میان دستیاران؛ اینترن ها و دانشجویان از میان نرود و طرز نگرش و برخورد ما با آنان و دفع نا امیدی در میان آنها بسیار تاثیرگذار است. واقعا جنبه های مثبت زیادی در بیمارستان سینا وجود دارد همه ما بیرون از کشور را نیز دیده ایم باور کنید در بیمارستان ها پیشرفته دنیا نیز همچون بیمارستان امام خمینی (ره) و بیمارستان سینا از تنوع استادان و بیماران مختلف برخودار نیستند بنابراین چرا دستیاران و نخبگان ما باید فکر کنند که بیرون از کشور شرایط بهتر آموزشی برای آنان مهیا است.
 هر چه که در مدیریت مدرن می نگرید متوجه می شوید چ حرکت به سمت قوانین الهی و اسلامی است. پیامبر اکرم (ص) می فرمایند؛ «کلکم راع و کلکم مسئول» و این یکی از نکات مدیریت مدرن است. اگر خود را در قبال مسائل جامعه مسئول بدانیم و حرکت الهی و خدایی داشته باشیم مسلما جامعه گلستان خواهد شد.
وی همچنین از دکتر گلبخش به دلیل استفاده از محصولات ایرانی در درمان بیماران و اداره خوب بخش ارتوپدی و از دکتر پازوکی به دلیل راه اندازی بخش ای سی یو تنفسی قدردانی کرد و با راه اندازی بخش عفونی در بیمارستان موافقت کرد و در ادامه با بیان اینکه دکتر طالب پور در حال نگارش برنامه ۴ ساله بیمارستان است از همه استادان خواست در تدوین این برنامه کمک کنند تا چیزی از قلم نیفتد.
دکتر قناعتی در زمینه ارتقای IT دانشگاه نیز عنوان داشت: تیم بسیار قوی برای IT دانشگاه در نظر گرفته شده است. و هدف این است که یک سیستم جامع IT ایجاد شود تا همه بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه را در بربگیرد و در این خصوص با وزیر بهداشت نیز رایزنی های لازم انجام شده تا دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان پایلوت IT در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کشور در نظر گرفته شود.
وی در رابطه با داروخانه ها عنوان داشت: داروخانه 13 آبان برای بیمارستان ها نعمت هستند البته مشکلاتی را نیز دارند.
دکتر قناعتی افزود: واقعا خانه اول ما محل کار ماست و باید شرایطی در نظر گرفته شود تا علاقه به محیط کار افزایش یابد و عرق همکاران بیمارستان سینا به محل کار خود دارند یک دستاورد محسوب می شود و در دنیا در تکنیک های مدیریتی در صدد هستند تا محیط کار را برای کارمندان خود دلچسب کنند.
وی با تشکر از دکتر ظفرقندی گفت: حقیقا برای تولید علم و تولید نیروی انسانی و سرمایه در حال حرکت هستیم. در دانشگاه تیم R&D قوی به سرپرستی دکتر فتوحی تشکیل شده است و اطلاعات را جمع آوری می کنند. در دکتر قناعتی بر همکاری بین بخشی در مدیریت دانشگاه و استفاده از خرد جمعی تاکید کرد و آن را برای اداره دانشگاه حائز اهمیت دانست.

  • گروه خبری : بیمارستان سینا,گروه خبری RSS,ماه نمای دانشگاه ,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 200487
کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *