اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1401/03/17 - 18:30
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2428
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نشست رئیس دانشگاه با نیکوکار و اعضای انجمن خیریه شمس

دکتر قناعتی: نخستین دستگاه سایبرنایف کشور با کمک خیرین برای دانشگاه خریداری می‌شود

در نشست رئیس دانشگاه با هیئت‌مدیره انجمن خیریه شمس و سید هاشم سید احمد کرمانی نیکوکار این مجموعه و مسئولان انستیتو کانسر، درخصوص تهیه نخستین دستگاه سایبرنایف در کشور بحث و تبادل‌نظر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این نشست که بعدازظهر 16 خرداد 1401 در دفتر رئیس دانشگاه تشکیل شد، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه بابیان اینکه خداوند هیچ کاری را به‌اندازه کمک به فقیر و مساکین سفارش نکرده است افزود: در این سال‌ها تلاش‌های بسیاری در بهبود کیفیت خدمات درمانی صورت گرفته است اما در فراهم بودن امکانات و قابل‌دسترس بودن خدمات دچار کمبودهایی، بخصوص در جنوب شهر تهران واسلامشهر هستیم.
رئیس دانشگاه با اشاره به برنامه‌های دانشگاه در این زمینه گفت: تمامی واحدهای دانشگاه برنامه‌های عملیاتی جدی را برای پیشبرد کار خود دارند. در حوزه بهداشت نیز در نظر داریم حداقل 200 خانه بهداشت را احیا کنیم که مردم جنوب شهر تهران بتوانند به خدمات اولیه  بهداشتی دسترسی پیدا کنند. در این زمینه خیرین حوزه بهداشت هزینه ایجاد تعدادی از خانه‌های بهداشت را تقبل کرده‌اند.
دکتر قناعتی بابیان اینکه حل 70 درصد مشکلات مانند فشارخون، دیابت، بیماری‌های عفونی و...بروشهای پیشگیرانه قابل انجام است افزود: هریک دلار هزینه در حوزه بهداشت معادل هزار دلار در حوزه درمان میتواند اثر گذار باشد بنابراین هر اقدامی که در حوزه بهداشت صورت گیرد سرمایه‌گذاری بهینه در تأمین سلامت مردم است.
رئیس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از آقای کرمانی نیکوکاری که در حوزه بیماران مبتلابه سرطان فعالیت دارد گفت: ایشان دو قطعه زمین را به دانشگاه اهدا کردند که امیدواریم با فروش آن، دستگاه سایبرنایف را به قیمت 5 میلیون دلار برای دانشگاه تهیه کنیم. چنین دستگاهی فعلا در کشور وجود ندارد.
دکتر قناعتی با اشاره به اهمیت دستگاه سایبرنایف، آن را راهگشا  در درمان سرطان  دانست و گفت: سایبرنایف دستگاه بسیار پیشرفته‌ای در درمان تومورها است  و با کمک این دستگاه، انرژی زیادی به‌صورت هدفمند به تومور می‌رسد و باعث از بین رفتن  آن می‌شود  بدون آنکه صدمه‌ای به بافت‌های مجاور برسد. تفاوت سایبرنایف با رادیوتراپی معمول این است که در رادیوتراپی قسمتی از بافت‌های مجاور صدمه می‌بیند.  
دکتر قناعتی در پایان سخنان خود آقای کرمانی را ازجمله انسان‌های بزرگ از جنس طلای ناب توصیف کرد که حاضرند ثمره زندگی‌شان را وقف کار خیر کنند و گفت: ایشان الگوی خوبی برای همگان است که با نگاه به  افق‌های معنوی بی‌پایان، آثار ارزشمندی را از خود به‌جای بگذارند.

معرفی نیکوکار خرید دستگاه موردنیاز بیماران مبتلابه سرطان
در ادامه دکتر محمدعلی عقابیان، از اساتید انستیتو کانسر و عضو خیریه شمس، حاج‌آقا کرمانی نیکوکار حاضر در جلسه را معرفی کرد و گفت: ایشان صنعتگر هستند و تاکنون درمانگاه، مرکز دیالیز و مسجد بناکرده‌اند. پس‌ازاینکه با خیریه شمس آشنا شدند با بیماران ارتباط برقرار کردند و از نزدیک در جریان مشکلات آنان قرار گرفتند و تصمیم گرفتند در بخش دارویی بیماران کمک  کنند. درحال حاضر نیز دو قطعه زمین را به انجمن خیریه شمس واگذار کرده‌اند که با فروش آن دستگاه موردنیاز بیماران سرطانی تهیه می‌شود.
تأکید بر خرید دستگاه موردنیاز بیماران
نیکوکار خیریه شمس نیز خواستار خرید سریع دستگاه موردنیاز بیماران شد و گفت: خوشحالم که می‌توانم به این مجموعه کمک کنم.

خدمات بدون وقفه انستیتو کانسر به بیماران نیازمند
دکتر محمدعلی محققی  رئیس پژوهشکده سرطان و  عضو هیئت‌مدیره خیریه شمس، جایگاه انستیتو کانسر و نقش آن  در درمان سرطان کشور را تشریح کرد و گفت: از سال 1335 تا به امروز این انستیتو مرجع بیماران محروم بوده است. اعضای این مجموعه از زمان تأسیس آن تاکنون متعهد شده‌اند که گران‌قیمت‌ترین و پیشرفته‌ترین خدمات را بدون توقف در اختیار مردم قرار دهند بنابراین کمک به این مجموعه کار بسیار ارزشمندی است و نتیجه آن به‌طور مستقیم به بیماران بازمی‌گردد.
اساتید انستیتو کانسر بانی تشکیل خیریه شمس
دکتر کاظم زنده‌دل از اساتید انستیتو کانسر و مدیرعامل خیریه شمس، نیز با اشاره به مبنای تشکیل این خیریه گفت: خیریه شمس به همت اساتید انستیتو کانسر تشکیل شد و بعدها خیرین به آن اضافه شدند. درحال حاضر درصدی از بیماران انستیتو کانسر از شهرستان‌ها مراجعه می‌کنند و  درمانی که در این مجموعه ارائه می‌شود، خدمت به کشور است.
در پایان نشست رئیس دانشگاه، لوح قدردانی و نشان دانشگاه را به نیکوکار خیریه شمس اهدا کرد.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 213501
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

1 نظر برای این مقاله وجود دارد

داریوش صبرجوئی

داریوش صبرجوئی

01/09/26 - 09:20

خدایا شکر .الان چندین سال هست که منتظر این دستگاه هستیم .هزینه مسافرت به کشورهای دیگر رانداریم .توکل بخدا

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *