گزارش عملکرد هیئترئیسه و مدیران گروههای آموزشی دانشکده پیراپزشکی
دکتر کریمی: امیدوار، پرانرژی و با تمام قوا به تلاش خود ادامه می دهیم
در نشست این هفته هیئت رئیسه دانشگاه، وضع کووید 19 در حوزههای بهداشت و درمان، مراحل تولید واکسن ملی و گونههای جدید این ویروس در جهان، تاریخ نهایی بیست و یکمین دوره جشنواره ابنسینا و بهطور ویژه گزارش اعضای هیئترئیسه دانشکده پیراپزشکی نقد و بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه، روز یکشنبه 12 بهمن 1399 در تالار دارالفنون ساختمان مرکزی با گرامیداشت آغاز دهه مبارکه فجر انقلاب اسلامی به یاد و خاطره بهمن 57 اشاره کرد و گفت: من در آن سالهای پر از امید، تظاهرات و شلوغی انقلاب، دانشجوی همین دانشگاه بودم.
تأکید بر امید و تلاش
رئیس دانشگاه در ادامه با تبریک تولد معاون درمان دانشگاه که مقارن با آغاز دهه فجر 57 و ورود امام خمینی به میهن بود، افزود: بسیاری از مدیران فعلی دانشگاه و کشور، جوان و از نسل انقلاباند؛ که مایه مباهات است. امروز نیز مانند سالهای انقلاب، تنها به امید و تلاش نیاز داریم و باید دست هرکسی را که در این مسیر کار میکند، بوسید.
اهمیت بهسازی و توسعه فضای فیزیکی دانشکدهها
دکتر کریمی با قدردانی از اعضای هیئترئیسه دانشکده پیراپزشکی، تعامل دانشکدهها با حوزه ریاست را مفید و کمک به اعتلای دانشکدهها خواند و گفت: این دانشکده جزو دانشکدههای خوب باقابلیت بالا، دانشجویان بسیار پرشور و حال، سرزنده و فعال است. اگرچه در دورههای مختلف هزینههای زیادی صرف ساختوساز واحدهای مختلف دانشگاه شده، متأسفانه بعضی دانشکدهها تا امروز از این مهم مغفول ماندهاند. من فضای فیزیکی فعلی دانشکده پیراپزشکی را در شان دانشگاه، اعضای هیئتعلمی و دانشجویان نمیدانم. با همین رویکرد از زمانی که رئیس دانشگاه شدم، برای بهسازی و توسعه فضای فیزیکی دانشکدهها رایزنیها و تلاشهای زیادی کردم، معاونت توسعه در همین راستا برنامهها و تمهیداتی چیده است که امیدوارم بهزودی عملیاتی شود.
وقت را تلف نکنیم
رئیس دانشگاه، با توصیه به اینکه همه باید در حد توان و ظرفیتمان به سمت درست حرکت کنیم، از معاونان، مدیران و روسای سطوح مختلف دانشگاه خواست تا با نگاه امیدوارانه حتی اگر یک روز از دوره مدیریتشان باقی است وقت را تلف نکنند و با تمام قوا و پرانرژی به تلاش خود ادامه دهند.
وی در تائید نظرات برخی اعضای هیئت رئیسه دانشگاه برای جذب و بهکارگیری افراد توانمند و خبره در بدنه هیئتعلمی و مدیران افزود: بدیهی است هر جا از مدیران خوب و صاحب اندیشه بهره گرفتیم نتیجه آن را هم دیدیم و میبینیم. نگاه دانشگاه واقعاً همین بوده و هست. من هم در دوران مدیریتم سعی کردم با همین نگاه پیش بروم، علت حضور دکتر سهراب پور معاون آموزشی، دکتر علامه معاون درمان، دکتر علیزاده رئیس دانشکده پیراپزشکی، دکتر فتوحی و همه دوستان که باسواد بالا، رتبه دار و پرانرژی در بدنه مدیریتی دانشگاه در حال خدمت هستند همین است و همکاری با این عزیزان از افتخارات ماست.
ملی فکر کنیم
دکتر کریمی افزود: همهکسانی که در دانشگاه علوم پزشکی تهران مسئولیتی میگیرند باید فکر و نگاهشان ملی باشد. همین تالار دارالفنونی که در آن نشستهایم، استفاده از عکسهای پیشکسوتان در سالن شورا، اشاره به تاریخ دانشگاه و محور تمام حرفهایم در جلسات مختلف با مسئولان کشور و وزارت بهداشت محصول همین تفکر بوده و هست. امیدوارم مسئولان دانشگاه در هر کسوتی که هستند برای جذب افراد بهتر از خود تلاش کنند. کمک کنیم دانشگاه در مسیر تعالی حرکت کند. نفس و ذات دانشگاهی با چنین پیشینه برجسته، همین است. در شریعت ما هم این تفکر توصیهشده است.
گزارش اعضای هیئترئیسه با محوریت کووید 19
دکتر علیرضا دلاوری، معاون بهداشت دانشگاه، مراجعات سرپایی به مراکز منتخب کرونا را فاقد تغییرات خاص (کاهشی یا افزایشی) خواند و افزود: 21 مرکز منتخب ثابت و 2 مرکز سیار کرونا در حوزه جغرافیایی دانشگاه است که حکم دیدهبان را دارند و عملاً تغییر خاصی را در این خصوص گزارش نکردهاند. وی همچنین از کاهش 2 درصدی فاصلهگذاریهای اجتماعی در استان تهران خبر داد.
دکتر سید فرشاد علامه، معاون درمان گزارشی اجمالی از وضعیت مراجعین کووید 19 ارائه کرد و گفت: پس از موج سوم کرونا که با افزایش آمار بیماران بستری در مراکز تابعه مواجه بودیم باکمی کاهش در آمار مراجعه و بستری بیمارستانهای تابعه خدمت دهنده کرونا، در حال حاضر شاهد ثبات نسبی هستیم.
دکتر اکبر فتوحی عضو هیئتعلمی گروه تخصصی اپیدمیولوژی دانشگاه نیز در خصوص روند تولید واکسن ملی و وضعیت گونه جدید ویروس کرونا در جهان توضیحاتی داد.
تاریخ برگزاری جشنواره ابنسینا
دکتر محمدعلی صحرائیان معاون تحقیقات و فنآوری دانشگاه در خصوص تاریخ و نحوه برگزاری بیست و یکمین جشنواره ابنسینا گفت: این مراسم ساعت 10 روز چهارشنبه 15 بهمن، همزمان بهصورت حضوری و مجازی، با حضور رئیس دانشگاه، اعضای هیئترئیسه، روسای دانشکدهها و بیمارستانها و برگزیدگان جشنواره در تالار دارالفنون برگزار خواهد شد.
گزارش اعضای هیئترئیسه دانشکده پیراپزشکی
دکتر شعبان علیزاده، رئیس دانشکده پیراپزشکی با ارائه گزارشی به توضیح در مورد گروههای آموزشی، اعضای هیئتعلمی، تعداد دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی، فعالیتهای EDO، برنامههای توانمندسازی اعضای هیئتعلمی، همکاری با مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان، وضعیت عملکرد آزمایشگاه مولکولی و ... پرداخت. وی در ادامه در خصوص پیشنهاد تأسیس مرکز جامع آزمایشگاهها (مگا لب) مطالبی را عنوان کرد.
در ادامه دکتر فریبا نباتچیان معاون آموزشی، دکتر مرجان قاضی سعیدی معاون پژوهشی، دکتر نسرین دشتی معاون بینالملل، دکتر میترا زارع بوانی مدیر گروه علوم آزمایشگاهی، دکتر رضا صفدری مدیر گروه مدیریت اطلاعات سلامت و انفورماتیک پزشکی، دکتر سید هادی موسوی معاون دانشجویی فرهنگی و دکتر افضل شمسی مدیر گروه هوشبری و فوریتهای پزشکی و معاون اداری مالی دانشکده پیراپزشکی هریک به بیان فعالیتها، چالشها و برنامههای حوزه تخصصی خود پرداختند.
سخنان اعضای هیئترئیسه دانشگاه
دکتر محمود بیگلر، معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع دانشگاه با اشاره به برخی موانع و چالشهای توسعه فضای فیزیکی دانشکدههای توانبخشی و پیراپزشکی در مقایسه با آغاز فاز عملیاتی احداث فضای جدید این دو دانشکده در فضایی حدود یازده هزار مترمربع در ماههای آتی ابراز امیدواری کرد.
دکتر سید محمدهادی موسوی، رئیس دفتر بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه، احیای معاونت اداری مالی و تلفیق و ترکیب نیروهای جوان و استادان باسابقه را از نقاط قوت دوره مدیریتی دکتر علیزاده و موجب افزایش بهرهوری دانشکده پیراپزشکی عنوان کرد. وی همچنین از عملکرد خوب دانشکده پیراپزشکی در صیانت از حقوق شهروندی تشکر کرد.
دکتر عبدالرحمن رستمیان، معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه، در این جلسه بر اهمیت تولید ملی تأکید کرد و خواستار ادغام و همکاری گروههای تخصصی، مراکز تحقیقاتی و پروژههای مشترک اجرایی واحدها با رویکرد ارتقای کیفی شد. وی همچنین استفاده از فضای مجازی را فرصتی برای کاهش هزینههای واحدها خواند.
دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک ایام مبارکه دهه فجر و میلادهای باسعادت پیش رو به سابقه درخشان و ظرفیتهای بالای دانشکده پیراپزشکی در تربیت نیروهای خبره در حوزه فناوری اطلاعات سلامت که نیاز روز دانشگاه و مراکز درمانی نیز هست اشاره کرد و گفت: بهرهگیری از نیروهای متخصص این حوزه در بیمارستانها، قطعاً یکی از مهمترین چالشهای ما را در حوزه اطلاعات بیمارستانی رفع خواهد کرد و نتایج عظیمی به همراه خواهد داشت.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز با روبه رشد خواندن دانشکده پیراپزشکی در حوزه فناوری، افزود: یک سوم پایاننامههای اخیر دانشجویان این دانشکده محصول محور و برخی نیز در حوزه آی تی بود که خود اگرچه نقطه قوتی است ولی باید کمک کنیم این محصولات به بازار راه یابد. هیچچیز مهمتر از ارتباط شما با بیمارستانها نیست. بخشی از این فضای ارتباطی را در فن بازار دانشگاه ایجاد کردیم ولی این کافی نیست.
وی در ادامه از ایجاد دفتر انتقال فناوری دانشگاه TTO ((Technology Transfer Office خبر داد.
دکتر رامین کردی، معاون بینالملل دانشگاه نیز از همکاری خوب دانشکده پیراپزشکی در حوزه بینالملل گفت و در خصوص همکاری دانشگاههای علوم پزشکی تهران، ایران و دانشگاههای شریف، تهران و امیرکبیر در جذب دانشجوی مشترک بینالملل توضیحاتی داد.
دکتر امیرعلی سهراب پور، معاون آموزشی دانشگاه راهاندازی مرکز جامع آزمایشگاهها (مگا لب) را نیازمند یک مدل تجاری دانست و گفت: این کار بیش از توان علمی، به کار و توان تجاری بالایی نیاز دارد.
وی در ادامه سرمایهگذاری روی نیروی انسانی را نجاتبخش دانشگاه و کشور خواند و بر بهرهگیری از فرصتهای بینالمللی و وبینارهای جهانی برای افزایش دانش و مهارت اعضای هیئتعلمی و دانشجویان تأکید کرد و گفت: بستر مجازی فرصت فوقالعادهای است که کرونا ما را به سمتش سوق داد و باید بدانیم بعد از کووید هم تکنولوژی آموزش الکترونیک باقی خواه ماند.
معاون آموزشی دانشگاه بهکارگیری و جذب افراد توانمند و قوی را لازمه اعتلای کشور، دانشگاه و دانشکده خواند و افزود: ما باغ بسیار خوبی داریم و نباید بگذاریم که میوههای خوبش را دیگران بچینند.
نظر دهید