اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1399/06/16 - 15:15
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2536
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

بررسی 6 دستور در نشست شورای دانشگاه

دکتر کریمی: برای دیده شدن جوانان فعال و خوش فکر دانشگاه باید شرایط را مهیا کرد

در نشست شورای دانشگاه، با پیشنهاد عطای پایه تشویقی به برخی از اعضای هیئت‌علمی براساس امتیاز ارتقا هیئت ممیزه و مشمولان دانشمندان یک درصد جهان، همچنین با دو تن از اعضای هیئت‌علمی وابسته دانشگاه، راه‌اندازی 6مرکز تحقیقاتی جدید و نیز شیوه‌نامه جدید معرفی و گرامیداشت مشاهیر و مفاخر دانشگاه موافقت شد.

گالری عکس
اعضای شورای دانشگاه در نشستی که 16 شهریور 99 در تالار دارالفنون برگزار شد، 6 دستور را مورد بررسی و تصویب قرار دادند.

 اعطای پایه تشویقی به اعضای هیئت علمی
دکتر محمود بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه، پیشنهاد اعطای حداکثر سه پایه به برخی از اعضای هیئت‌علمی را مطرح کرد که مورد تصویب شورای دانشگاه قرار گرفت.


سپس دکتر امیرعلی سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه، اعطای پایه تشویقی به 38عضو هیئت‌علمی براساس شاخص‌های ارتقا در هیئت ممیزه را پیشنهاد داد که مورد تصویب اعضای شورا قرار گرفت. براین اساس شاخص‌هایی مانند بالا بودن امتیاز کیفیت تدریس، کسب بیش از 90 درصد آراء هیئت ممیزه، مدت‌زمان ارتقا قبلی به فعلی در کمتر از 7 سال و...ملاک تصمیم‌گیری قرار می‌گیرد.

راه اندازی مراکز تحقیقاتی جدید

در ادامه دکتر محمدعلی صحرائیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، با اشاره به روند اعطای پایه تشویقی به برگزیدگان جشنواره‌های ملی و دانشمندان یک درصد برتر دنیا، پیشنهاد اعطای پایه تشویقی به برخی از اعضای هیئت‌علمی واجد شرایط را مطرح کرد که اعضای شورای دانشگاه با آن موافقت کردند.
دکتر صحرائیان پیشنهاد راه‌اندازی 5 مرکز تحقیقاتی جدید در زمینه التهاب، سلامت کودکان و نوجوانان آسیب‌پذیر، اختلالات تنفسی حین خواب، کولورکتال و مرکز  تحقیقات کاربردی میان‌رشته‌ای ارتوپدی را مطرح کرد که تصویب شد. همچنین به‌منظور دریافت مجوز شورای گسترش وزارت بهداشت در پذیرش دانشجوی PhD، مرکز آموزشی و پژوهشی زیست مواد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران موردبررسی قرار گرفت.

بررسی شیوه نامه جدید معرفی و گرامیداشت مشاهیر و مفاخر دانشگاه

سپس دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه، شیوه‌نامه جدید معرفی و گرامیداشت مشاهیر و مفاخر دانشگاه را شرح داد و گفت: شناسایی و نکوداشت مشاهیر و مفاخر در راستای ایجاد تناسب بیشتر بین رتبه علمی دانشگاه که ماحصل تلاش‌های گسترده در ابعاد مختلف است و جایگاه خوش‌نامی دانشگاه (برند) تدوین‌شده است. لذا این شیوه‌نامه بازبینی‌شده که در زمینه پیشنهاد، معرفی و روش‌های گرامیداشت مشاهیر و مفاخر دانشگاه شامل اعضای هیئت‌علمی، کارکنان و مدیران که در دانشگاه، کشور و یا جهان تأثیرگذارند؛ ملاک عمل دانشگاه قرار گیرد.
در ادامه هریک از اعضای شورا دیدگاه و پیشنهادهای خود را بیان کردند.

لزوم بازنگری شیوه نامه اعطای پایه تشویقی
دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه نیز در جمع‌بندی مباحث مطرح‌شده ضمن خیرمقدم به دکتر علیزاده رئیس دانشکده پیراپزشکی، دکتر طالب پور رئیس بیمارستان سینا و دکتر قنبری مسئول دبیرخانه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی که به‌تازگی به جمع شورای دانشگاه پیوستند؛ درخصوص اعطای پایه تشویقی به دانشمندان یک درصد برتر که موردنقد برخی از اعضای شورا قرار گرفت گفت: برخی از شیوه‌نامه‌ها، تصمیماتی است که برحسب شرایط گذشته گرفته‌شده و ما قصد نقد آن را نداریم اما اگر پیشنهاد جدیدی مبنی بر حذف kilo paper و.. دارید آن را  مطرح کنید که قانون آن در آینده اصلاح شود.

شیوه نامه  گرامیداشت مشاهیر و مفاخر؛ فرصتی برای مطرح شدن جوانان برجسته دانشگاه
رئیس دانشگاه با اشاره به‌ضرورت بازنگری شیوه‌نامه معرفی و گرامیداشت مشاهیر و مفاخر دانشگاه گفت: به طور مکرر از سوی واحدها پیشنهادهایی درخصوص نام‌گذاری امکان و فضاها به نام بزرگان دانشگاه مطرح می‌شود که لازم است در این زمینه شیوه‌نامه‌ای تدوین شود. البته  این شیوه‌نامه از قبل طراحی‌شده و در این نسخه، بخش‌هایی از آن موردبازنگری قرارگرفته است.
دکتر کریمی با تأکید بر اینکه دانشگاه برای یک دوره کوتاه‌مدت نیست و باید در افق بلندی، گذشته، حال و آینده آن را موردتوجه قرارداد گفت: در دوران قدیم در مجموعه ای، یکی از اساتید مطرح بود و سالنی را به نام ایشان نام‌گذاری می کردند؛ اما سؤال من این است که آیا سال‌های بعد فرد شاخص دیگری به این مجموعه اضافه نمی‌شود؟
رئیس دانشگاه بابیان اینکه هیچ محدودیتی در نام‌گذاری مکان‌ها، بخش‌ها و کلاس‌ها به نام بزرگان دانشگاه وجود ندارد ولی این نام‌گذاری باید اصولی باشد افزود: آنچه باید موردتوجه قرار گیرد اینکه سرمایه‌های انسانی بسیاری در دانشگاه وجود دارند که نام‌گذاری فضاها و محیط‌های محدود دانشگاه به نام آنان،  کار را برای آیندگان سخت می‌کند. لذا لازم است از روش‌های جدیدی استفاده شود که مشکلی برای آیندگان ایجاد نکند.
دکتر کریمی هدف از بازنگری این شیوه‌نامه را در کنار بزرگداشت پیشکسوتان دانشگاه، فتح بابی برای مطرح‌شدن جوانان فعال و خوش‌فکر دانشگاه دانست و گفت: این شیوه‌نامه فضا را برای دیده شدن و گرامیداشت افراد واجد شرایط باز می‌گذارد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS,اخبار ,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 161159
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *