دیدار دکتر کریمی و دکتر کردی با مشاور رئیس دانشگاه ایندیانای آمریکا
رئیس دانشگاه جذب اساتید مدعو خارجی را راهکاری ساده و موثر در ارتباطات دانشگاهی بینالمللی دانست
پروفسور کوولیک، مشاور رئیس دانشگاه ایندیانای آمریکا و استاد مدعو دانشکده دندانپزشکی به منظور توسعه ارتباطات و همکاریهای علمی و آکادمیک با دکتر کریمی، رئیس دانشگاه دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل در دیدار روز دوشنبه 23 بهمن 96 در ستاد مرکزی، دکتر کردی، معاون بینالملل دانشگاه، دکتر رکن، رئیس دانشکده دندانپزشکی، دکتر نکوفر، مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل، دکتر خامی، مشاور عالی معاون بینالملل دانشگاه و دکتر امینی شکیب، معاون بینالملل دانشکده دندانپزشکی نیز حضور داشتند.
در آغاز، مقدمهای در خصوص بازدید مشاور رئیس دانشگاه ایندیانا از گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی دانشکده دندانپزشکی و تعاملات انجام شده با مسئولان این دانشکده ارائه شد.
پروفسور کوولیک نیز با اشاره به اینکه برای سومین بار است که موفق به سفر به ایران و حضور در دانشگاه علوم پزشکی تهران شدهام، اظهار داشت: خوشبختانه با فرصتهایی که جهت همکاریهای مشترک به ویژه فعالیت به عنوان استاد مدعو دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران ایجاد شده امروز احساس میکنم که در کشور خود هستم.
سپس حاضران به بحث و بررسی پیرامون زمینههای جدید همکاری با دانشگاه ایندیانا پرداختند و اجرای برنامههای دکترای تخصصی مشترک در رشتههای دندانپزشکی و بهداشت مورد توافق قرار گرفت.
پیشنهاد گذراندن دوره فرصت مطالعاتی اعضای هیأتعلمی و اساتید در دانشگاه ایندیانا نیز مطرح که با استقبال پروفسور کوولیک مواجه شد.
همچنین توافقاتی در خصوص برگزاری Summer School رشتههای دندانپزشکی برای دانشجویان دانشگاه ایندیانای آمریکا انجام شد و در ادامه نحوه ارتقاء اعضای هیأتعلمی در آمریکا تشریح شد.
مشاور رئیس دانشگاه ایندیانا استخدام افراد غیرهیأتعلمی اما متخصص در دانشکدههای دارای رشتههای بالینی را زمینهساز فرصتی برای گسترش فعالیت اساتید تمام وقت در حوزه پژوهش و تحقیقات عنوان کرد.
پروفسور کوولیک تشکیل مثلث همکاری دانشگاههای علوم پزشکی تهران، ایندیانا و یکی از دانشگاههای طرف همکاری با این دانشگاه آمریکایی را پیشنهاد کرد که مورد استقبال قرار گرفت.
دکتر کریمی، رئیس دانشگاه در جمعبندی مباحث مطرح شده، گفت: حضور پروفسور کوولیک در دانشگاه فرصت بازدید از توانمندیهای این مجموعه، برگزاری کلاسهای درسی و توسعه همکاریهای آتی را به وجود آورده است.
وی با اشاره به اینکه ارتباطات بینالمللی موضوعی حیاتی برای دانشگاه علوم پزشکی تهران با سابقهای درخشان و فعالیتهای گسترده بینالمللی است، اظهار داشت: در شرایط کنونی ضمن حمایت از فعالیتهایی چون جذب اساتید مدعو خارجی (Visiting Professor)، این رویکرد را راهکاری ساده و موثر در ارتباطات دانشگاهی بینالمللی میدانیم.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه دانشگاه ایندیانا دارای بزرگترین دانشکده پزشکی در آمریکا است، افزود: تعاملات علمی با دانشگاههای شناختهشده فرصت پیشرفت و بهروزرسانی دانشگاه در حوزههای مختلف را فراهم میکند.
دکتر کریمی تصویر ساخته شده از ایران در رسانههای خارجی را غیرواقعی و علیه کشور دانست و بیان داشت: این سطح از ارتباطات ضمن تصحیح این تصویر، به شناخته شدن فعالیتهای علمی و دانشگاهی ایران در عرصه بینالملل و حضور گستردهتر اساتید بینالمللی در سیستم آموزش عالی کمک خواهد کرد.
معاون بینالملل دانشگاه نیز همکاری با دانشگاههای خارج از کشور در قالب پروژههایی چون جذب اساتید مدعو را دارای مزایایی برای دو طرف عنوان کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران از توانمندیها و ظرفیتهای بسیاری در عرصه بالینی برخوردار است که برای اساتید خارجی جذابیت دارد.
دکتر کردی با اشاره به تلاش برای روانسازی و تسهیل جذب استادان بینالمللی، تصریح کرد: در این راستا آییننامه اساتید مدعو (Visiting Professor) بازنگری خواهد شد تا شاهد گسترش ارتباطات آموزشی و پژوهشی باشیم.
وی از گروههای آموزشی و دانشکدههای زیرمجموعه برای ورود به این عرصه که مورد حمایت دانشگاه است، دعوت به عمل آورد.
در پایان این نشست، گواهی استاد مدعو پروفسور کوولیک برای سه سال دیگر تمدید و توسط رئیس دانشگاه به وی اعطا شد.
خبر و عکس: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان