میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران از سفیر و هیاتی از دانشگاه سانتیاگو دی کمپوستلای اسپانیا
سفیر اسپانیا به همراه رییس، معاونان و روسای برخی دانشکدههای دانشگاه دی کمپوستلای این کشور، با حضور در دانشگاه علوم پزشکی تهران، با دکتر جعفریان رییس دانشگاه و رییس دانشگاه شریف و معاون بین الملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر دیدار و گفتگو کردند.
گالري عکس
در این نشست که صبح سه شنبه 31 فروردین 95، پس از عقد تفاهمنامه میان 5 دانشگاه بزرگ کشور برگزار شد، هریک از روسای دانشگاهها به معرفی فعالیتهای مجموعه خود پرداختند.
سفیر اسپانیا در ایران نیز در سخنانی ضمن بیان تاریخچهای از فعالیتهای علمی دانشگاه اسپانیا، بر توسعه فعالیتهای بینالمللی دو کشور تاکید و بر تقویت دیپلماسی فعالیتهای علمی و پژوهشی اسپانیا با ایران اظهار علاقهمندی کرد.
ارتباط بین رشتهای لازمه حرکت در مرزهای دانش
در حاشیه این جلسه دکتر جعفریان رییس دانشگاه، به بیان توضیح بیشتر درخصوص این نشست گفت: امروز جلسه مهمی بین 5 دانشگاه بزرگ شهر تهران و دانشگاه اسپانیا برگزار شد و دانشگاههای وزارت علوم و بهداشت با جدیت و همدلی بیشتری ارتباطات بینالملل خود را از سر گرفتند.
وی افزود: با توجه به اینکه ساختار دانشگاهها در دو وزارتخانه علوم و بهداشت جداست ممکن است ناخودآگاه این تصور ایجاد شود که این دو مجموعه نمیتوانند با هم همکاری کنند درحالیکه ارتباط بینرشتهای برای حرکت در مرزهای دانش، یک ضرورت است.
دکتر جعفریان روابط خوب میان 5 دانشگاه را زمینهساز انجام پروژههای مشترک بینالمللی دانست و افزود: دانشگاه سانتیاگو دی کمپوستلای یکی از دانشگاههای مطرح اسپانیاست و در حال حاضر یکی دو پروژه مشترک را باهم در دست اجرا داریم و امیدواریم در آینده پروژههای بیشتری را برنامهریزی کنیم.
صرفهجویی ارزی توأم با توسعه روابط علمی دانشگاه
سپس دکتر علی عرب خردمند معاون بینالملل دانشگاه، با بیان اینکه 5 دانشگاه تهران، شریف، امیرکبیر، علوم پزشکی تهران و ایران جز برنامه اراسموس- مرحبا هستند افزود: در این برنامه از اعتبارات اتحادیه اروپا برای توسعه ارتباطات علمی و تبادل اساتید و دانشجویان استفاده میشود.
معاون بینالملل دانشگاه، با بیان اینکه اتحادیه اروپا سال گذشته حدود 75 هزار یورو منابع مورد نیاز تبادل دانشجویان ایران را تأمین کرده است افزود: هزینه سفر هیات اسپانیایی به ایران، به طور کامل توسط اتحادیه اروپا پرداخت شد و همه این روابط علاوه بر توسعه علمی به نوعی صرفهجویی ارزی را نیز به همراه دارد.
وی دانشگاه اسپانیا را در رأس تبادلات علمی دانشگاههای اروپایی و ایرانی دانست و افزود: در این نشست، توسعه فعالیتهای پژوهشی و آموزشی در عرصه بینالمللی و برقرار ارتباط قوی با دانشگاههای اروپایی پیگیری میشود.
پذیرش دانشجویان اسپانیایی از مهرماه
در ادامه دکتر محمد حسین نکوفر مدیر روابط بینالملل دانشگاه با اشاره به اعضای کنسرسیوم اراسموس گفت: 5 دانشگاه ایران به همراه 9 دانشگاه اروپایی عضو این برنامه هستند.
وی نتیجه این نشست را رسیدن به توافق در زمینه تبادل استاد و دانشجو و برگزاری دورههای مشترک تحقیقاتی دانست و افزود: در حال حاضر محققان و دانشجویان ایرانی در دورههای آموزشی پژوهشی اسپانیا شرکت کردهاند و از مهرماه آینده دانشگاه میزبان دانشجویان اسپانیایی خواهد بود.
مدیر روابط بینالملل دانشگاه، تصریح کرد: امروز دانشگاه علوم پزشکی تهران به این توانمندی رسیده است که دانشجویان خارجی کشورهای مختلف بدون واسطه برای شرکت در دورههای آموزشی آن درخواست میدهند پس از پذیرش دانشگاه، مشغول به تحصیل میشوند.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: جمشید ربیعی
ارسال به دوستان