اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1394/08/25 - 12:45
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1051
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست تخصصی آشنائی با تجربیات موفق تولید و خلق ثروت مبتنی بر دانش در کشور کره جنوبی برگزار شد

در راستای تحقق سیاست ها و مصوبات هیئت امناء دانشگاه در امور مربوط به تولید و خلق ثروت مبتنی بر دانش، نشست تخصصی « آشنائی با تجربیات موفق تولید و خلق ثروت مبتنی بر دانش در کشور کره جنوبی » با حضور «پروفسور بونگ هی لی » استاد دانشگاه گاچون برگزار شد.

در راستای تحقق سیاست ها و مصوبات هیئت امناء دانشگاه در امور مربوط به تولید و خلق ثروت مبتنی بر دانش، نشست تخصصی  « آشنائی با تجربیات موفق تولید و خلق ثروت مبتنی بر دانش در کشور کره جنوبی » با حضور «پروفسور بونگ هی لی » استاد دانشگاه گاچون، مدیر انستیتوکانسر و دیابت، مدیر مرکز ژنومیکس پرتئومیکس، مدیر مرکز همکاری های پزشکی شرکت سیگما آلدریچ و رئیس سازمان پروتئوم انسانی کره جنوبی که در حال حاضر از طرف دانشگاه گاچون  مامور به فعالیت در زمینه تجاری سازی دانش هستند روز سه شنبه 19 آبانماه از ساعت 13:30 الی 16 در محل سالن جلسات طبقه نهم ستاد مرکزی دانشگاه، با حضوربرخی از روسا، معاونین، مدیران گروه های آموزشی و برخی از اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده های تابعه دانشگاه و مدیران و کارشناسان ستادی حوزه معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع  برگزار شد.
در این نشست "پروفسور لی" به بیان چند نمونه از تجربه های موفق اعضای هیئت علمی که در دانشگاه های مختلف کره جنوبی ایده های علمی و کشفیات خود را به مرحله اجرا درآورده و از طریق تجاری سازی این ایده ها علاوه بر کسب ثروت برای خود باعث تامین منابع پایدار برای دانشگاه خود شده اند پرداخت .
ایشان ضمن بیان سیر تاریخی حرکت دانشگاه های این کشور به سمت تولید ثروت از دانش چگونگی تعامل اعضای هیئت علمی با دانشگاه ها و نحوه مشارکت دولت را نیز بیان کرده واظهار داشت: در کره جنوبی، شرکت های هلدینگ ایجاد شده در دانشگاه ها در زمینه سرمایه گذاری، بازاریابی و تجاری سازی ایده ها با اعضای هیئت علمی همکاری و سرمایه اولیه برای اجرائی کردن ایده را در اختیار آنان قر ار می دهند. این امر باعث شده  بطور مشخص و بصورت هدفدار، اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی پژوهش های خود را بر پروژه هایی متمرکز کنند که در نهایت وارد صنعت و بازار کار شود. روش ارزیابی اعضای هیئت علمی نیز متناسب با این فعالیت ها و گرنتهای ثبت شده تغییر پیدا کرده است.
وی همچنین  با اشاره به نقش حمایت دولت و برنامه ریزی کلان دولت و دانشگاه، عنوان کرد: در کره جنوبی برای هدفمند کردن پژوهش و رفع نیازهای بازار، تقسیم بندی استانی صورت گرفته و هر استان بر روی یکی از موضوعات علمی متمرکز شده است. دانشگاه ها و اعضای هیئت علمی هر استان، روی آن موضوعات بصورت تخصصی کار می کنند.
در پایان اساتید و اعضای حاضر در نشست، سوالاتی را در مورد ساختار و فرایندهای مورد نیاز در این زمینه مطرح کردند و "پروفسور  لی" پاسخ های لازم را ارائه نمود./ق
  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 55679
کلمات کلیدی
نسیم  قرائیان
تهیه کننده:

نسیم قرائیان