دکتر آیتی: دانشکده توانبخشی افتخار دانشگاه علوم پزشکی تهران است
نشست معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران و اعضای هیئت رئیسه دانشکده توانبخشی در سالن شورای این دانشکده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، این نشست روز سهشنبه 25 بهمن 1401 با حضور دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده و دکتر محمدحسین آیتی معاون بینالملل دانشگاه در سالن شورا برگزار شد.
در این جلسه ابتدا دکتر خاتون آبادی از حضور دکتر آیتی و هیئت همراه متشکل از دکتر سید مهدی رضایت معاون آموزشی پردیس بینالملل، دکتر آرمان زرگران مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل و علی صیادی کارشناس مسئول روابط و امور بینالملل دانشگاه قدردانی و اظهار کرد: در عصری هستیم که پیشرفت و پیشبرد اهداف بهصورت انفرادی میسر نیست و با کمک و همکاری یکدیگر است که میتوان اتفاقات بزرگ را رقم زد.
وی ادامه به ارائه گزارشی از فعالیتهای بینالمللی دانشکده و بینالمللی سازی از گذشته تاکنون ارائه داد.
دکتر خاتونآبادی در خصوص دانشگاه سبطین و راهاندازی 5 رشته توانبخشی در کربلا، فضای فیزیکی دانشکده، راهاندازی دورههای کوتاهمدت نظیر دوره اوتیسم، برنامههای توسعهای دانشکده، رشته Neuro-linguistic و افزایش کیفیت بینالمللی سازی و ارائه خدمات در سطح بینالملل سخن گفت.
دکتر آیتی در ادامه ضمن تبریک مبعث حضرت رسول (ص) از زحمات دانشکده قدردانی کرد و افزود بینالمللی سازی میتواند به ارتقا رشد دانشگاه کمک کند.
وی در خصوص دوره کوتاهمدت اوتیسم اینگونه توضیح داد که چون کشور عراق کشور آزادی است از دانشگاههای معتبر دنیا رقبایی حضور داشتند ولی بهواسطه پرپوزال بسیار قوی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی رأی موافق به دانشکده توانبخشی داده شد.
دکتر آیتی دانشکده توانبخشی را افتخار دانشگاه علوم پزشکی تهران عنوان و بیان کرد: اهمیت رشتههای توانبخشی با افزایش سن جمعیت و سالمندی و اینکه مشکل روز دنیا از بیماریهای واگیر به بیماریهای غیر واگیر تبدیلشده بر کسی پوشیده نیست.
وی از امکانات دانشگاه سبطین و بیمارستان امام زینالعابدین در حوزه توانبخشی نیز سخن گفت. معاون بینالملل دانشگاه توضیحاتی در خصوص بینالمللی سازی آموزش عالی internationalizing high education ارائه داد و از مدیران گروههای آموزشی خواست در این خصوص و شاخصهای آن در گروههای آموزشی به تحقیق و پژوهش بپردازند.
دکتر آیتی تفاوت دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی با سایر دانشگاههای علوم پزشکی کشور را بینالمللی سازی عنوان کرد و شعبه بینالملل دانشگاه برای اولین بار در کشور وجه تمایز دانشگاه علوم پزشکی تهران دانست.
در ادامه نشست دکتر زرگران بهصورت مختصر به معرفی مدیریت توسعه امور بینالملل در حوزه جذب دانشجو، نحوه تبلیغات در کشورهای هدف، مدیریت فضای مجازی، مدیریت کارگزاران جذب دانشجو، استفاده از همه ابزارها و توان معاونت بینالملل برای تولید محتوا، بررسی وضعیت دانشجویان، کمیته جذب، مشاوره و پیگیری دانشجویان، اخذ ویزا برای دانشجویان، تکمیل فرایند ثبتنام معرفی به خوابگاه، ثبت در سامانه سیپاد، ارائه آمار دانشجویان بینالملل جذب شده، دانشجویان در حال تحصیل، دانشجویان فارغالتحصیل، حوزههای مالی و... پرداخت.
در ادامه دکتر سیامک بشردوست معاون بینالملل دانشکده نیز گزارشی از عملکرد یکساله معاونت بینالملل دانشکده ارائه کرد. وی راهاندازی 5 رشته توانبخشی در دانشگاه سبطین کربلا را ستاره درخشان دانشکده خواند و این موفقیت را مدیون جلسات هفتگی متعدد و همکاری همهجانبه اساتید دانشکده خواند.
دکتر بشردوست در ادامه توضیحاتی در خصوص متقاضیان تحصیل در دانشکده ارائه داد و تصریح کرد باعث خرسندی است که در سه ماه گذشته اولین متقاضی تحصیل در رشته کاردرمانی پذیرش شده و در حال حاضر همه گروههای آموزشی دانشکده دارای دانشجوی بینالملل هستند.
معاون بینالملل دانشکده در خصوص تفاهمنامه با دانشگاه اسکودار ترکیه، دانشگاه لاهور پاکستان و دانشگاه بابل عراق، سخنرانیهای علمی به زبان انگلیسی، دورههای کوتاهمدت، مدرسه تابستانی، برگزاری وبینارهای بینالمللی با اساتید بنام حوزه توانبخشی، برگزاری کلاسهای زبان برای اساتید و دانشجویان نیز توضیحاتی ارائه کرد.
سپس دکتر آذر مهری معاون آموزشی دانشکده وضعیت آموزشی دانشجویان بینالملل، فارغالتحصیلان و دانشجویان در حال تحصیل را شرح داد. وی همچنین به بررسی وضعیت گروه بیناییسنجی با یک نفر هیئتعلمی، محدودیت فضای فیزیکی بهخصوص در بالین و آموزش بالینی و وضعیت زبان دانشجویان بیناییسنجی پرداخت.
در ادامه نشست دکتر سید محسن میر معاون مالی اداری دانشکده گزارشی از عملکرد مالی بینالملل در حوزه حقالتدریس اساتید بینالملل، مسائل آموزشی پژوهشی و بالینی، بازسازی کلاسهای بالینی، تجهیز آزمایشگاههای بینالملل، راهاندازی و تجهیز سالن تمرین درمانی و تخصصی فیزیوتراپی ورزشی، بازسازی درمانگاه گفتاردرمانی و توانبخشی عصبی، راهاندازی کلینیک بیناییسنجی، بهروزرسانی تجهیزات فیزیوتراپی ورزشی و بیناییسنجی و شنواییشناسی و گفتاردرمانی ارائه کرد و گفت: با تأمین اعتبار بینالملل در برنامه معاونت بینالمللی سازی فضاهای دانشکده و ایجاد پاویون ویژه دانشجویان بینالملل با اخذ مجوز از دفتر فنی دانشگاه جزو برنامههای آتی معاونت مالی اداری دانشکده در حوزه بینالملل است.
دکتر رضایت در ادامه نشست آمار دانشجویان بینالملل دانشکده را ارائه داد.
وی تصریح کرد از 1425 دانشجوی بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران 71 دانشجو سهم دانشکده توانبخشی است.
وی افزود: به لحاظ کیفی وضعیت دانشکده بسیار مطلوب است و علیرغم حضور رقبای بسیار قوی دانشکده توانبخشی گوی سبقت را از رقبا ربوده است و معاونت آموزشی پردیس بینالملل قدردان زحمات دانشکده هستند.
در انتهای نشست کارشناس مسئول روابط و امور بینالملل دانشگاه توضیحات تکمیلی در خصوص روابط بینالملل، تحقیق و توسعه بینالملل، هیئتعلمی ثانویه بینالمللی، توانمندسازی نیروی انسانی، میزها و اتاقهای همکاری، رتبهبندی، روادید و میزبانی از اساتید بینالمللی ارائه کرد.
نظر دهید