برگزیدگان دومین جشنواره قدر استاد
دکتر غیاثوند: دانشکده پزشکی مثل خانه من است
دکتر غیاثوند در بخش تخصصی و فوق تخصصی دومین جشنواره قدر استاد برگزیده شد که گفت و گو با او را در ادامه می خوانید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، دومین جشنواره قدر استاد دانشکده پزشکی با معرفی 10 استاد برگزیده در حیطه های آموزشی، پژوهشی و ویژه روز چهارشنبه 29 مرداد به صورت محدود با حضور اساتید برگزیده در تالار ابن سینا و پخش آنلاین در اسکای روم برگزار شد.
برگزیدگان این جشنواره با آرای فراگیران اعم از دانشجویان دوره پزشکی عمومی، تحصیلات تکمیلی، دستیاری و فلوشیپ به همراه بررسی میانگین نمرات 5 ساله اعضای هیات علمی، نظر مسئولین آموزشی گروه و بخش ها، رول مدل بودن، فعالیت های اجتماعی و فرهنگی، منتور پژوهشی بودن، تعداد مقالات و ... انتخاب و معرفی می شوند.
امسال برای دومین سال برگزاری این مراسم از ۱۵۵۷ رای الکترونیک امسال، ۱۲۰۶ رای مربوط به دور دوم نظرسنجی بود که از این میان ۶۲۲ رای مربوط به دوره پزشکی عمومی، ۳۲۰ رای مربوط به دوره تخصصی و فوق تخصصی و ۲۶۴ رای مربوط به دوره علوم پایه بود.
متن ذیل گفت و گوی روابط عمومی دانشکده پزشکی با دکتر فرشته غیاثوند از برگزیدگان بخش تخصصی و فوق تخصصی دومین جشنواره قدر استاد است.
لطفا خودتان را معرفی بفرمایید.
دکتر مریم غیاثوند، عضو هیات علمی گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران هستم.
از نظر شما، چه ویژگیهایی باعث میشود که یک استاد، به عنوان یک معلم برگزیده در دانشگاه توسط دانشجویان معرفی شود؟
خیل سئوال سختی است. چیزی که همه دانشجویان از اساتید انتظار دارند مخصوصا از اساتیدی که درس طب می دهند این است که خود استاد خوب بداند تا بتواند خوب مطلب را ارائه دهد. غیر از بحث آموزش، تعامل بین استاد و شاگرد و اخلاقیات است که رعایت این موضوع برای دانشجو خیلی مهم است.
چه آرزویی برای ادامه خدمتتان در دانشگاه متصور هستید؟
بزرگترین آرزوی من این است که بتوانم روز به روز بهتر و بیشتر از گذشته در خدمت همکاران، دانشجویان به خصوص در خدمت بیماران باشم که از اهمیت بالایی در کار ما دارند و خدمت روز افزون داشته باشم.
چه آرزویی برای آینده دانشجویان خود دارید؟
برای دانشجویان اول آرزوی شادی و سلامت بعد موفقیت دارم.
شنیدن نام دانشکده پزشکی تهران چه حس و حالی در شما ایجاد میکند؟
دانشکده پزشکی واقعا جای دوست داشتنی است و مثل خانه من است.
برای برگزاری بهتر جشن قدر استاد در سالهای آتی چه پیشنهادی دارید؟
با توجه به اینکه آقای دکتر رضایی همیشه حواسشان به همه چیز است در این دوسال هیچ نقصی در برگزاری مراسم دیده نشده و سالهای بعد هم ان شاالله همینطور خواهد بود.
کلام آخر، اگه نکته ای مدنظر دارید بفرمایید.
امیدوارم خداوند توانایی و نیروی مضاعف دهد تا بتوانیم وظایفمان که امر درمان و آموزش است را به سرانجام برسانیم.
نظر دهید