چاپ مقاله اثرات مصرف کنجد بر کنترل قند خون در مجله Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine
پژوهشگران دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری دانشکده طب تلفیقی فرانکلین در ایالت تنسی آمریکا؛ در مروری سیستماتیک و متاآنالیز، اثرات مصرف کنجد را بر کنترل قند خون در بزرگسالان و خصوصا بیماران دیابتی بررسی کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، در راستای تولید علم مبتنی بر شواهد در حوزه طب سنتی، مکمل و جایگزین؛ مقاله اثرات مصرف کنجد بر کنترل قند خون در بزرگسالان که توسط چند تن از پژوهشگران دانشکده طب ایرانی و با مشارکت یک پژوهشگر خارجی از دانشکده طب تلفیقی فرانکلین در ایالت تنسی آمریکا به نگارش در آمده، در مجله Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine (eCAM) (با ایمپکت 2.629) به چاپ رسیده است.
در سال های اخیر، دیابت به یک مشکل بهداشتی جهانی تبدیل شده است که بار اقتصادی زیادی را به بسیاری از کشورها تحمیل می کند. کارآزماییهای بالینی که تاکنون اثرات کاهش قند خون با مصرف کنجد را ارزیابی کرده اند، نتایج متناقضی را نشان داده اند.
این مرور سیستماتیک و متاآنالیز برای ارزیابی اثربخشی کنجد به عنوان یک گیاه طبیعی محبوب بر شاخصهای گلیسمی در بزرگسالان انجام شده است.
این مطالعه نشان می دهد که مصرف کنجد میتواند در کاهش قند خون به ویژه در بیماران دیابتی کمککننده باشد. همچنین در این پژوهش ثابت شده است که کنجد به عنوان یک درمان مکمل سالم و مؤثر می تواند برای کنترل قند خون بیماران دیابتی در طبابت مورد استفاده قرار گیرد و البته توصیه شده است که کارآزماییهای بالینی با کیفیت و حجم نمونه بالاتر انجام شود.
نظر دهید