اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1398/06/06 - 14:35
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 4757
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه

مراسم تکریم دکتر صدرالسادات و معارفه دکتر اکبری روسای پیشین و جدید بیمارستان فارابی

دکتر کریمی: بزرگ‌ترین هنر رئیس بیمارستان حفظ و ایجاد زمینه رشد سرمایه انسانی است

رئیس دانشگاه در مراسمی از تلاش‌های دکتر سید حسین صدرالسادات رییس پیشین بیمارستان فارابی قدردانی و حکم انتصاب دکتر محمدرضا اکبری رییس جدید را ابلاغ کرد.

گالری عکس
در این مراسم که چهارشنبه 6 شهریور 98 در سالن اجتماعات بیمارستان فارابی تشکیل شد، دکتر اسلامی استاد پیشکسوت بیمارستان فارابی، بابیان اینکه فارابی نماد هویتمان است که ماندگاری و توسعه آن با تکیه‌بر خرد گروهی، گام برداشتن برمدار تولید دانش و خدمت پایدار، استوار است افزود: این مهم نه‌فقط برعهده رییس بیمارستان، بلکه بر دوش تک‌تک ماست و نقش مدیران، هموار کردن راهی است که این توسعه و پیشرفت را در تنگناهای زمان و مکان رقم بزنند.
باهم بودن و برای هم بودن آینده‌مان را می‌سازد
وی افزود: اگر فرصت‌ها را قدر بشناسیم و مسئولیت‌ها را نه قدرت، بلکه مسئولیت بپنداریم؛ میدان را بر توانایی‌ها و توانمندی‌ها بگشاییم و باهمدلی گام برداشته و باهماهنگی به‌پیش برویم؛ آنگاه نقشی را که به ما سپرده‌اند نیک ایفا کرده‌ایم.
دکتر اسلامی بابیان اینکه باهم بودن و برای هم بودن آینده‌مان را می‌سازد افزود: برای دکتر صدر سلامت و بهروزی، برای دکتر اکبری موفقیت در انجام مسئولیت و برای همگان، همدلی و هماهنگی برای پیشرفت و توسعه خدمت به مردم را آرزو دارم.

توسعه عمرانی و پیشرفت آموزشی و پژوهشی اولویت های مهم فارابی

سپس دکتر صدرالسادات رییس پیشین بیمارستان فارابی، بابیان اینکه امیدوارم در سه سالی که مسئولیت بیمارستان را برعهده داشتم، کمکی در راستای توسعه و پیشرفت آن کرده باشم گفت: بیمارستان فارابی همیشه جایگاه خوبی در دانشگاه داشته و در طول سال‌های مختلف دکتر جباروند و دکتر منصوری زحمات فراوانی متقبل شدند که بیمارستان به این جایگاه رسیده است. امیدوارم با کمک همکاران توانسته باشیم در این مدت، موقعیت بیمارستان را حفظ کنیم و  پیشرفت‌هایی را به دست آورده‌ایم. قضاوت اقداماتمان هم برعهده کسانی است که شاهد آن هستند.
وی با اشاره به اقدامات توسعه‌ای که در این سه سال انجام‌شده گفت: در زمینه عمرانی، پروژه‌های متعددی اجراشده که بزرگ‌ترین آن پروژه توسعه بیمارستان فارابی است. این پروژه ظرفیتی بیش از بیمارستان موجود دارد و فاقد  ردیف بودجه مشخص است که با جذب منابع خارج از دانشگاه ساخته می‌شود. زمانی که مسئولیت بیمارستان فارابی را برعهده گرفتم این پروژه در مرحله پی‌سازی بود و اکنون نزدیک 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
دکتر صدرالسادات پیشرفت آموزشی و پژوهشی بیمارستان فارابی را از اولویت‌های اصلی دوران مسئولیت خود دانست و گفت: برای برگزاری سمینار سالیانه فارابی با چالش‌هایی از بیرون دانشگاه مواجه بودیم ولی باهمکاری و هماهنگی گروه، تلاش کردیم جایگاه شایسته سمینار را در سطح کشور و منطقه حفظ و در این سه سال، سه سمینار را متناسب با شأن بیمارستان فارابی برگزار کنیم.
وی در پایان سخنان خود با آرزوی موفقیت برای دکتر اکبری، از اساتید، روسای بخش‌ها، دیگر مسئولان بیمارستان، دستیاران و کارکنان شریف و پرتلاش بیمارستان فارابی قدردانی کرد.

تداوم پیشرفت فارابی نیازمند همکاری گروهی
سپس دکتر اکبری رییس جدید بیمارستان، بابیان اینکه مسئولیت‌ها همچون دو امدادی هستند و از فردی به فرد دیگر منتقل می‌شوند افزود: همه ما می‌آییم و می‌رویم آنچه پابرجاست بیمارستان فارابی است.
وی با قدردانی از مسئولان پیشین بیمارستان فارابی که با خون‌دل خوردن آنان، بیمارستان فارابی در قله علمی و اخلاقی می‌درخشد گفت: دکتر صدر انسانی سلیم‌النفس و مدیر و مدبری منصف هستند و این باعث آرامش بیمارستان فارابی شده بود.
دکتر اکبری تداوم پیشرفت بیمارستان فارابی درگرو همکاری گروهی دانست و گفت: بیمارستان فارابی قطب علمی چشم‌پزشکی کشور است. با شرایط دشواری که کشور دارد، راه پیشرفت بیمارستان نیز سخت می‌شود و این مسئولیتی سنگین بر دوش خانواده فارابی است که با کمک یکدیگر جایگاه رفیع آن را در عرصه‌های مختلف حفظ کنیم.

تاکید بر حفظ جایگاه ارزشمند بیمارستان فارابی
سپس دکتر کریمی رییس دانشگاه، در ابتدای سخن خود نکاتی را به رییس جدید بیمارستان فارابی توصیه کرد و گفت: در زندگی دانشگاهی افراد، فرصت‌هایی پیش می‌آید که باید قدر آن را بدانند و یکی از این فرصت‌ها، قبول مسئولیت در کنار وظایف هیئت‌علمی است.
رییس دانشگاه، مهم‌ترین پست علمی اجرایی دانشگاه را رییس بخشی و مهم‌ترین و سخت‌ترین مسئولیت اجرایی دانشگاه را رییس بیمارستانی دانست و گفت: باتوجه به اینکه هریک از این مسئولیت‌ها را به‌نوعی برعهده داشتم شهادت می‌دهم رییس دانشگاهی به‌مراتب از رییس بیمارستانی آسان‌تر است.
وی خطاب به دکتر اکبری بابیان اینکه سرمایه انسانی خود را موردتوجه قرار دهید و با آن‌ها و برای آن‌ها کارکنید افزود: تجربه 21 ساله‌ای که در اداره سه مدل بیمارستان داشتم به من نشان داده، مهم‌ترین و اصلی‌ترین سرمایه رییس بیمارستان، نیروی انسانی یا همان سرمایه انسانی است. این سرمایه انسانی شامل یکایک اعضایی است که در سطوح مختلف مجموعه فعالیت دارند از نگهبانی که مقابل درب ایستاده تا کارگر رختشوی‌خانه که ممکن است تاکنون آن را ندیده باشید و همچنین اساتید عزیز و بزرگی همچون دکتر صادق پیروز که افتخار جامعه علمی کشور هستند. بنابراین توصیه می‌کنم، پیش از اینکه به فکر توسعه فیزیکی و رسیدگی به ظواهر بیمارستان باشید، سرمایه انسانی خود را در نظر بگیرد و با آن‌ها و برای آن‌ها کارکنید.
دکتر کریمی، سرمایه انسانی را عامل خلق ثروت، ارزش و علم دانست و گفت: همه افراد در سطوح مختلف باید درست‌کار کنند تا پیشرفتی حاصل شود.  این تصور اشتباهی است که پزشک را به‌عنوان مهم‌ترین فرد در بیمارستان در نظر بگیریم؛ درحالی‌که بیمار مهم‌ترین رکن بیمارستان است.
وی بابیان اینکه بزرگ‌ترین هنر یک رییس بیمارستان حفظ و ایجاد زمینه رشد سرمایه انسانی است افزود: اگر از بیمار  به‌عنوان  مهم‌ترین رکن بیمارستان بگذریم، به نیروی انسانی که مهم‌ترین سرمایه انسانی است می‌رسیم و باید با تمام توان خود برای حفظ این سرمایه تلاش کنیم و زمینه رشد آن را فراهم آوریم.
رییس دانشگاه، بیمارستان را صف مقدم خدمت و مسئولیت رییس بیمارستان را دشوار دانست و گفت: در طول زندگی کاریم، بیشترین احساس رضایت خاطر را از دورانی دارم که رییس بیمارستان بودم و می‌توانستم خدمت ناب ارائه دهم. معتقدم رییس بیمارستانی دورانی شیرین و فرصت طلایی برای خدمت است. چراکه می‌توان فرایندهایی را تسهیل کرد که هزاران بیمار درنهایت نظم و آرامش خدمت بگیرند.
رییس دانشگاه بر حفظ جایگاه ارزشمند بیمارستان فارابی تأکید کرد و گفت: بیمارستان فارابی در سال 1321 بر مبنای نظم، اخلاق، پیشرفت و نوآوری در عرصه چشم‌پزشکی بناشده است و امروز که 80 سال از عمر آن می‌گذرد افراد بسیاری تلاش کردند که به این جایگاه رفیع برسد. اکنون ما میراث گذشتگان بزرگ فارابی را تحویل گرفته‌ایم و باید روزی آن را به آیندگان تحویل دهیم لذا باید تلاش کنیم جایگاه این بیمارستان را حفظ و ارتقا دهیم و اجازه ندهیم که خدشه‌ای به آن وارد شود.
 وی افزود: آنچه درگذشته به‌عنوان نظم و انضباط در بیمارستان فارابی می‌شناختند امروز به تعهد و اخلاق حرفه‌ای تبدیل‌شده است. جمله ارزشمندی از استاد فیروز را درجایی خواندم مبنی براینکه «تلاش کنیم برای پزشکی، که باشکوه و پاک باشد» منظور از این جمله همان تعهد و اخلاق حرفه‌ای است و مصداق بارز آن، بیمارستان فارابی است که در طول این 80 سال پاک باقی‌مانده و باشکوه فعالیت می‌کند.
دکتر کریمی بابیان اینکه نباید از این اخلاق و تعهد حرفه‌ای که سال‌ها در بیمارستان فارابی حاکم بوده عدول کنیم گفت:  بعضی افراد به خیال بزرگ کردن نام فارابی در عرصه ملی و بین‌المللی گاهی آمار و ارقامی ارائه می‌دهند که ممکن است اشتباه باشد. قطعاً این اتفاق از روی سهل‌انگاری و کم‌دقتی انجام می‌شود ولی بدتر از آن، انتقال این مسائل به بیرون از خانواده و باز کردن آن در خارج از کشور است.
رییس دانشگاه با توصیه بر حفظ گذشته خوش‌نام فارابی گفت: عزت و احترامی که فارابی دارد در اصل همان عزت و احترامی است که اساتید، کارکنان، دستیاران و دانشجویان این بیمارستان از گذشته تاکنون دارند و این افتخار بزرگی برای این مجموعه است. فارابی یکی از مراکز خوش‌نام و جز بهترین مراکز چشم‌پزشکی کشور است. این موفقیت بزرگی است که بایستی دکتر اکبری به‌عنوان رییس بیمارستان، مدیر گروه و متخصص این رشته، آن را حفظ کند.
وی حل مشکل صف طولانی نوبت‌دهی بیماران در بیمارستان فارابی را از اقدامات برجسته دانست و گفت: زمانی نخست‌وزیر وقت کشور کلاه بر سرگذاشت و در صف نوبت‌دهی بیماران ایستاد. این مشکل بزرگی بود که خوشبختانه امروز به همت شما، کمک کشور و دانشگاه برطرف شد تا این بیمارستان بتواند بار عظیمی را از دوش کشور بردارد.
دکتر کریمی با قدردانی از تلاش‌های دکتر صدرالسادات در طول این سه سال گفت: دکتر صدر انسان شریف، آرام، متین، مسئولیت‌پذیر و صادق است. من ایشان را از زمان ریاستشان در بیمارستان رازی می‌شناسم و برای تلاش‌هایشان در بیمارستان فارابی تشکر می‌کنم.
رییس دانشگاه در پایان سخنان خود از مجموعه سرمایه انسانی بیمارستان فارابی قدردانی کرد و گفت: تاکنون هیچ نکته منفی از بیمارستان فارابی شنیده نشده و این نعمت بزرگی است که خداوند به شما عطا کرده است. از پرسنل بیمارستان فارابی در تمامی سطوح تشکر می‌کنم و امیدوارم با دکتر اکبری همکاری کنید و از دکتر اکبری هم می‌خواهم تلاش کند تا مشکلات شما برطرف شود. ما هم در دانشگاه از بیمارستان فارابی حمایت می‌کنیم که مسائل آن کمتر شود.
در پایان مراسم با اهدای نشان دانشگاه، لوح قدردانی رییس دانشگاه و هدایایی از تلاش‌های دکتر صدرالسادات قدرانی و حکم انتصاب دکتر اکبری اعطا شد.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: مهدی کیهان

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 91463
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *