ششمین همایش ملی تجلیل از برگزیدگان مسئولیتپذیر اجتماعی
دکتر کریمی: مسئولیتپذیری اجتماعی در همه زمینهها مهم است ولی در حوزه سلامت و دانشگاه بااهمیتتر و شیرینتر است
ششمین همایش ملی تجلیل از برگزیدگان مسئولیتپذیر اجتماعی از خیران، واقفان، داوطلبان حوزه سلامت و فعالان سازمانهای مردمنهاد، سفیران سلامت و فعالان اردوهای جهادی قدردانی شد.
گالری عکس
دریافت فیلم
در این مراسم که بعدازظهر روز یکشنبه 25 آذر 97 در سالن اجتماعات دانشگاه تشکیل شد، دکتر کریمی رییس دانشگاه، ضمن تبریک ولادت باسعادت امام حسن عسگری، تقارن این روز فرخنده را با برگزاری این همایش به فال نیک گرفت و گفت: شرکتکنندگان این مراسم، جدا از عنوان شغلی و جایگاهی که در کشور دارند، یک صفت بارز مشترک دارند که آن مسئولیتپذیری اجتماعی است.
وی مسئولیتپذیری اجتماعی را نیاز جدی جامعه امروز دانست و گفت: در جوامع پیشرفته فعالیت در یک کار اجتماعی عامالمنفعه بهعنوان یکی از ملاکهای جذب هیات علمی در دانشگاههای معتبر محسوب میشود. درحالیکه ما فاصله زیادی با این تفکر داریم و امیدوارم این فاصله کمتر شود.
رییس دانشگاه بابیان اینکه مسئولیتپذیری اجتماعی در همه زمینهها مهم است ولی در حوزه سلامت و در حوزه دانشگاه بااهمیتتر و شیرینتر است گفت: امسال 80 درصد از صد نفر اول پزشکی کشور به این دانشگاه آمدهاند. اینها سرمایههای خوب کشور هستند و ما هم بهعنوان مسئولان دانشگاه وظیفهداریم بهترین شرایط تحصیل را برای آنان فراهم کنیم تا در آینده انسانهای کارآمدی باشند.
دکتر کریمی با یادآوری خاطرات دوران دانشجویی خود در خوابگاه امیرآباد، خواستار حمایت خیرین در بازسازی خوابگاههای دانشجویی شد و افزود: من افتخار دارم دانشجوی دانشگاه تهران بودم و امسال 44 سال است که در این دانشگاه حضور دارم. در سال 1353 که از اصفهان، در پزشکی تهران قبول شدم این افتخار را داشتم که در همان روزهای اول در خوابگاه امیرآباد ساکن شوم و در همان ساختمانهایی که به نام شهر انسانهای شریفی که در دوران خودشان بهنوعی مسئولیتپذیرفته و این خوابگاهها را احداث کردند، زندگی کنم.
وی افزود: چهار ساختمان در مجتمع کوی خوابگاهها وجود داشت. ساختمان اصفهان که توسط برادران همدانیان ساختهشده بود و امروز بنیاد همدانیان به وجود آمده، ساختمان کاشان که مرحوم لاجوردی ساخته بود و امروز بنیاد لاجوردی به وجود آمده؛ ساختمان مرحوم فاتح یزدی که امروز بنیاد فاتح به وجود آمده و ساختمان دیگری هم توسط اهالی یزد ساختهشده بود که امروز بنیاد رسولانیان ایجادشده است. در حدود 50 سالی که از عمر این خوابگاهها میگذرد نزدیک به 10 هزار دانشجو در این خوابگاهها زندگی کردند. این خیری که سالها قبل انجامشده، نتیجه آن هنوز باقی است. دکتر حلب چی معاون دانشجویی دانشگاه تلاش کردند در این مراسم نمایندگانی از هر چهار بنیاد را به این جلسه دعوت کنند که خوشبختانه نمایندگان بنیاد فاتح و لاجوردی در این جلسه حضور دارند.
دکتر کریمی با اشاره به فرسودگی ساختمانهای خوابگاهی گفت: دو یا سه سال قبل از اینکه من بهعنوان دانشجو وارد دانشگاه شوم ساختمان خوابگاهها افتتاحشده بود و ساختمان فاتح یزد هم یکی دو ماه قبل از ورود ما افتتاح شد. در هفتههای اولی که مسئولیت دانشگاه را پذیرفتم از دکتر حلب چی خواستم به خوابگاه برویم تا بتوانم ساختمانهایی را که در آنها زندگی کردم مجدداً ببینم ولی با دیدن آنها بسیار ناراحت شدم. اکنون50 سال از عمر آن خوابگاهها میگذرد و نیاز به بازسازی و نوسازی دارند. به همین منظور از دکتر حلب چی خواستم بازماندگان خانوادههایی که این خوابگاهها را ساختند پیدا کند و برای اینکه نام آنان همچنان بروی خوابگاهها باقی بماند در بازسازی و نوسازی آنها کمک کنند.
دکتر کریمی در پایان سخنان خود بابیان اینکه دست یاری تمامی دوستانی که میتوانند در کار خیر به دانشگاه کمک کنند را به گرمی میفشاریم افزود: ما هم در دانشگاه در جهت ارتقا آموزش و رفع نیازهای کشور حداکثر تلاش خود را میکنیم.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: جمشید ربیعی
فیلم: سارا احمدی زاده
ارسال به دوستان