روز نوآوری دانشگاه
با حضور رییس دانشگاه، از سه طرح برگزیده جشنواره مجازی عملکردهای نوآورانه تجلیل شد
در جشنواره مجازی عملکردهای نوآورانه، دو طرح از فصل خلق منابع جدید و یک طرح از فصل ارتقا جایگاه دانشگاه در سطح ملی و بین المللی برگزیده شدند.
گالری عکس
این جشنواره که همزمان با روز نوآوری دانشگاه 12 اسفند 94 در سالن آمفیتئاتر دانشگاه برگزار شد، طرح «تجاریسازی نرمافزار حسابداری تعهدی دانشگاه» از حوزه مدیریت امورمالی دانشگاه جایزه سوم جشنواره را کسب کرد و دو طرح «ساماندهی و جذب کمکهای خیرین حوزه سلامت دانشگاه» از حوزه معاونت توسعه و «طراحی سیستم خبره فازی به منظور پیشبینی خطر مرگ نوزادان» از دانشکده پیراپزشکی مورد قدردانی قرار گرفتند.
جشنواره مجازی عملکردهای نوآورانه اتاق فکری به وسعت دانشگاه
دکتر ترابی دبیر ستاد نوآوری جشنواره مجازی عملکردهای نوآورانه را در راستای ارتقا جایگاه ملی و بینالمللی دانست و افزود: براساس نتایج رتبهبندی( Round University Ranking (RUR که بر مبنای بانک اطلاعاتی موسسه رتبهبندی تامسون رویترز( Thomson Reuters) انجام میشود، دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 2015 رتبه دوم کشوری و 290 جهانی را در حوزه آموزش و ثبات مالی کسب کرده است.
وی با مقایسه نتایج بهدست آمده از جشنواره و رتبه بندیهای بین المللی گفت: اگر به طرحهای برگزیده جشنواره نگاه کنید دو طرح آن مربوط به حوزه مالی است.
دبیر ستاد نوآوری دانشگاه، با تأکید بر توسعه نوآوری سازمانی و عملیاتی در دانشگاه گفت: نوآوری سازمانی در دانشگاهی مانند کلمبیا بهعنوان برنامه اصلی با جدیت پیگیری میشود و این جشنواره درصدد ایجاد روشهایی برای توسعه این نوع نوآوری در دانشگاه است.
معرفی طرح های برگزیده
در ادامه نمایندگان طرحهای برگزیده به معرفی عملکرد نوآورانه خود پرداختند.
ازاده چتروز مدیر امور مالی دانشگاه به تشریح طرح «تجاریسازی نرمافزار حسابداری تعهدی دانشگاه» پرداخت و موفقیت آن را نتیجه کار تیمی و همدلی کارکنان حوزه مدیریت مالی دانست و گفت: اجرای این طرح منابع جدیدی به اعتبارات دانشگاه اضافه کرد و موجب شفافسازی عملیات مالی در دانشگاه و دستگاههای اجرایی و نظارتی شد.
مدیر امور مالی دانشگاه با اشاره به مزیت اجرای این طرح گفت: عملیاتی شدن نرمافزار یکپارچه مالی و تجاریسازی آن ضمن جلوگیری از عملیات مالی تکراری، سرعت، دقت و صحت اطلاعات را افزایش میدهد و ارتباط میان کارکنان و مدیران را بهصورت مجازی میسر میسازد. همچنین مدیران ستادی و دستگاههای نظارتی بهصورت یک سویه یا دوسویه میتوانند در حداقل زمان نتایج و آثار مرتبط با عملیات و فرآیندها را رصد نمایند.
چتروز همچنین در معرفی طرح «ساماندهی و جذب کمکهای خیرین حوزه سلامت دانشگاه» گفت: اعتماد بخشی و اعتمادآفرینی یکی از عملکردهای خوب کانون است که سبب جذب کمکهای خیرین شده است.
وی افزود: بخش عمدهای از نیازهای دانشگاه از طریق کمکهای خیرین و مشارکتهای مردمی تأمین میشود و این امر به کاهش هزینههای دانشگاه منجر شده است.
پسازآن، فرزانه کرمانی، دانشجوی دکترای انفورماتیک پزشکی، به معرفی «طراحی سیستم خبره فازی بهمنظور پیشبینی خطر مرگ نوازدان» ارائه کرد و گفت: پیش بینی خطر مرگ نوزادان یکی از فاکتورهای پیچیده و بسیار مهم در سلامت محسوب میشود لذا هر فرآیندی که این امر را تسهیل کند و دقت به همراه آورد قطعاً خروجیهای علمی مهمی را به همراه خواهد داشت.
وی این طرح را حاصل همکاری بین بخشی حوزه بالینی و فناوری دانست و افزود: در حال رایزنی با وزارت بهداشت هستیم که این سیستم در سطح گستردهتری مورداستفاده قرار گیرد و بتواند درروند مدیریت کنترل کیفیت منظور شود.
نوآوری انجام کارهای عجیب نیست
در ادامه، دکتر جعفریان رییس دانشگاه ضمن تشکر از برگزارکنندگان جشنواره گفت: نتایج این جشنواره، محصول فرایند داوری دقیق اولیه، بحث مفصل در شورای دانشگاه و سپس نظر گروه داوری سومی است که بین عملکردهای مختلف دست به انتخاب بزند در حقیقت این فرایندی که طی شد بهاندازه محصولی که امروز موردتقدیر قرار میگیرد؛ ارزشمند است.
وی با بیان اینکه نوآوری انجام کارهای عجیب و خیلی بزرگ نیست افزود: برای بسیاری از کارهای روزمره نیز میتوان نوآوری داشت تا به بهترین صورت ممکن انجام شود.
رییس دانشگاه تأکید کرد: اینکه برخی در بسیاری از زمینهها پیشرفت کردند به این دلیل است که ابتدا برای بهتر شدن کارهای کوچک و پیشپاافتاده فکر کردند و بعد رسیدن بهجایی که توانستند برنامههای بزرگتری را اجرا کنند.
در پایان مراسم نیز از برگزیدگان با اهدای تندیس و لوح تقدیر و جایزه قدردانی شد.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: جمشید ربیعی
ارسال به دوستان