با حضور رییس دانشگاه، جایزه یک عمر تلاش برای پیشبرد سلامت عمومی در ژنو به دکتر علیرضا مصداقی نیا اهدا شد
مارگارت چان مدیر کل سازمان جهانی بهداشت در شصت و نهمین نشست مجمع جهانی بهداشت که در ژنو برگزار شد، جایزه یک عمر تلاش برای پیشبرد سلامت عمومی را به دکتر علیرضا مصداقی نیا، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران اهدا کرد.
گالری عکس
دریافت فیلم
در مراسمی که روز جمعه 7 خرداد 95 با حضور دکتر علی جعفریان، رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران، نماینده کشورمان در سازمان ملل و مسئولان وزارت بهداشت در ژنو برگزار شد، جایزه 100 هزار دلاری که هر سال به یک نفر در زمینه سلامت و بهداشت عمومی خدمات ماندگاری داشته باشد، اعطا می شود امسال این جایزه به دکتر مصداقی نیا استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاون سابق وزیر بهداشت تعلق گرفت.
دکتر علیرضا مصداقی نیا دارای بیش از 20 سال سابقه مدیریت دانشکده بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی تهران و از بنیانگذاران رشته بهداشت محیط در ایران بوده و از ابتدای تاسیس انجمن علمی بهداشت محیط ایران تاکنون، ریاست این انجمن را به عهده داشته است.
به همین منظور همزمان با آخرين روز شصت و نهمین مجمع جهاني سلامت، هشتمين جايزه ساليانه دكتر لي رييس فقيد سازمان جهاني بهداشت در سال ٢٠١٦ به پروفسور عليرضا مصداقي نيا به مناسبت چهار دهه مشاركت فعال و مستمر در بهبود سلامت ايران اهدا شد.
دکتر مصداقی نیا در سخنرانی خود در این مراسم، دریافت این جایزه را به نمایندگی از جامعه سلامت کشور باعث افتخار دانست و گفت: تردیدی نیست که کمک به آدمیان و بهبود سلامت و بهروزی ایشان بزرگ ترین نعمت خداوندی است که ایزد تعالی به خادمان سلامت اعطا نموده است.
وی همزمانی دریافت این جایزه با پنجاهمین سالگرد تاسیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران را به فال نیک گرفت و گفت: دانشکده بهداشت که 28 سال مدیریت آن بر عهده اینجانب بود به عنوان قطب علمی ملی در آموزش علوم بهداشتی است.
دکتر مصداقی نیا با قدردانی از همه اصحاب سلامت کشور، دکتر هاشمی وزیر بهداشت، دکتر علی جعفریان رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران و همه اساتید، دانشجویان و همکاران این دانشگاه افزود: این جایزه به جامعه سلامت کشور تعلق دارد و حاصل آموزش بی وقفه ایشان در ارتقای سلامت ایران و جهان است که با آموزش 8 هزار متخصص در حوزه های مختلف سلامت، اجرای 15 برنامه دکترا، 17 برنامه کارشناسی ارشد و آموزش 500 مدیر بین المللی مالاریا، ایجاد 10 ژورنال معتبر علمی و تولید هزاران مقالات در مجلات علمی توسط دانشکده بهداشت فراهم آمده است.
دکتر مصداقی نیا در پایان سخنان خود به شروع اجرایی سازی اهداف توسعه پایدار ملل متحد توسط کشورها اشاره و تاکید کرد که به عنوان مشارکت کوچک در توسعه پایدار سلامت، بخش اعظم جایزه مالی خود را به برنامه سازی برای توسعه پایدار سلامت با محوریت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و سایر نقاط اختصاص خواهد داد.
وی ابراز امیدواری کرد این اقدام کوچک به تبدیل جهان به آینده بهتر به نحوی که همه انسانها به طور پایدار به بهبود سلامت دست یابند، کمک کند.
تنظیم: مهدی گلپایگانی
متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: