اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

تجلیل از فعالان قرآنی و برگزیدگان بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

با حضور رئیس دانشگاه و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، گردهمایی تجلیل از فعالان قرآنی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، گردهمایی تجلیل از فعالان قرآنی و تجلیل از برگزیدگان بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین میر مجید سیدقریشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر عبدالرحمان رستمیان، معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه، دکتر محمدحسین پورغریب، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، جمعی از مدیران دانشگاه و فعالان قرآنی دانشگاه علوم پزشکی تهران از ساعت ۱۳ روز دوشنبه ۴ اسفند ۹۹ در سالن شورای ریاست دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای جلسه و پس از تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید، حجت‌الاسلام‌والمسلمین ملک محمدی، مسئول مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن خیرمقدم به حضار جلسه به ارائه گزارشی از عملکرد این مرکز پرداخت.
وی با اشاره به اهم فعالیت‌های برگزارشده در مرکز فرهنگی قرآن و عترت در سطح دانشگاه گفت: امور مربوط به جشنواره قرآن و عترت، جلسات تفسیر و تدبر در قرآن کریم، جلسات کرسی تلاوت، کارگاه‌های آموزشی سبک زندگی، کارگاه‌های اخلاق و احکام پرستاری از اهم فعالیت‌های سالانه مرکز فرهنگی قرآن و عترت است.
وی در ادامه به ارائه گزارشی از فعالیت های قرارگاه جهادی نرجس خاتون در چهار بیمارستان، امام خمینی(ره)، ضیاییان، امیر اعلم و بهارلو پرداخت و عنوان کرد: صدها نفر ۲۴ ساعته در ایام موج های اول، دوم و سوم کرونا در بیمارستان ها خدمت رسانی کردند.
وی با ارائه آماری از بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفت: در این دوره شرکت‌کنندگان موفق به کسب ۲۳ رتبه ممتاز و در مجموع دانشگاه علوم پزشکی تهران جزو پنج دانشگاه برتر کشور انتخاب شد.
در ادامه این مراسم، دکتر کریمی، رئیس دانشگاه، ضمن تبریک به برگزیدگان قرآنی، گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران جایگاه مهمی در سطح کشور دارد و اینکه دوستانی در این محیط فعالیت هایی متفاوتی از نوع فعالیت های صنفی مربوطه در دانشگاه انجام می دهند و از نظر فرهنگی فضای متفاوتی ایجاد می کنند برای ما بسیار مهم است.
وی در ادامه ضمن تشکر از مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و مرکز فرهنگی قرآن و عترت، تصریح کرد: از دوستانی که با نوع رفتار متعالی و متفاوت خود باعث تغییر رفتار خیلی از همکاران ما می‌شوند، تشکر می کنم. این دوستان قرآنی برای دانشگاه، دانشجو، استاد و کارمند ما الگو هستند امیدوارم که در فضای دوستانه و قرآن عملی با رفتار خود بسیار تأثیر بگذارند. در واقع رفتار شما منبعث از الگوی همه ماست که همان قرآن است و ما باید با رفتار و عملکرد خود تاثیرگذار باشیم. چون رفتار و کردار ماست که تاثیر گذار است. بنده هم با توجه به جایگاهی که دارم به عنوان رئیس دانشگاه سعی کردم رفتاری مردمی داشته باشند و تلاش کردم با دانشجو، رزیدنت و همکار برخورد متناسب و به دور از جایگاه ریاست داشته باشم.
در بخش بعدی برنامه حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدقریشی ضمن قدردانی از برگزیدگان جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، گفت: یکی از کارهای خوب هر ساله، همین جشنواره قرآنی است که به نوعی زنده کردن دین و کلام الهی در محیط دانشگاه است.
وی در ادامه اظهار داشت: زندگی هم بهار دارد و هم زمستان، هر جا به قرآن عمل کردیم پیشرفت کردیم. امروز دین الهی در کشور پارسیان رواج یافته و تنها حکومت خدایی پس از ۱۴۰۰ سال شکل گرفته است. قرآن، هم خوانده و هم عمل می‌شود. در این ۴۰ سال انقلاب، هرگاه به دستور قرآن عمل کردیم پیشرفت کردیم و هرگاه عمل نکردیم شکست خوردیم.
مسئول نهاد در ادامه گفت: گرفتاری امروز همین است که خودخواهانه عمل می‌کنیم، نه خدا خواهانه. امروز مشکل بشریت این است که اهداف سالم ندارد، لذا ابزار خوب هم انسان را خوشبخت نخواهد کرد. امروز تنها کتاب الهی جهان هستی در اختیار ماست، تنها کتابی که تحریف نشده قرآن است و باید هر روز خوانده شود تا بدان عمل شود. در دانشگاه ما هم باید همدیگر را توصیه کنیم به دین و کتاب خدا. در واقع این صبر کردن بر قرآن است که ما را به سعادت می‌رساند.
وی در پایان گفت: در پایان از دوستانی که دانشگاه را صاحب رتبه کردند تشکر می‌کنم. نتیجه ای که حضور جهادگران مرکز فرهنگی قرآن و عترت در ایام کرونا در بیمارستان ها داشت شاید در هیچ مرحله‌ای نداشتیم. نزدیک ۱۰۰ هزار نفر ساعت نیروی جهادی در بیمارستان ها حضور داشتند و این کار بسیار بزرگ و ارزشمندی بود.
در ادامه برنامه دکتر نیک‌نام، عضو هیئت‌علمی گروه ایمونولوژی دانشگاه، با بیان اینکه از سال چهارم دانشکده پزشکی برای تولید برنامه های ترجمه و تفسیر، از جمله برنامه مشهور و ادامه دار نفس صبح رادیو سراسری، به توجه ویژه مسئولان عالی نظام از جمله شهید رجایی و مقام معظم رهبری به این برنامه اشاره کرد و این مساله را نشان گر جایگاه ویژه ترجمه و تفسیر قرآن به زبان ساده دانست.
در ادامه برنامه دکتر پورغریب، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، خواستار توسعه فرهنگی و قرآنی دانشگاه همزمان با توسعه زیر ساخت ها شد. ایشان توسعه فرهنگ قرآنی را یکی از راه های حفظ نخبگان دانست و از جامعه قرآنی دانشگاه خواست تا در اشاعه فرهنگ قرآنی بکوشند.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، با اشاره به اهمیت فضای مجازی گفت: با توجه به ظرفیت بالای فضای مجازی، از همه می خواهم تا به گسترش فرهنگ اسلامی و قرآنی در این فضا اهتمام بورزند. همه باید خود را مسئول بدانیم و تلاش کنیم تا تعداد بیشتری از دانشجویان را جذب قرآن و فرهنگ آن کنیم.
در بخش پایانی این مراسم از ۲۳ برگزیده بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تجلیل شد که مریم احمدی، رتبه نخست تلخیص کتاب در بخش کارمندان، لوح یادبود خود را به روح بلند سردار شهید حاج قاسم سلیمانی تقدیم کرد.

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *