اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1396/04/20 - 19:16
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 4241
  • زمان مطالعه : 10 دقیقه

جشنواره عمران سلامت با حضور رييس جمهور برگزار شد

دکتر جعفریان: سخنان رییس جمهور برای حوزه سلامت امیدوارکننده است

رييس دانشگاه در حاشيه جشنواره عمران سلامت با بيان اينکه سخنان رييس جمهور در اين جشنواره، بهترين تضمين براي ادامه طرح تحول سلامت است گفت: کار بسيار بزرگي در اين طرح انجام شده و خيلي از مشکلات درازمدت ما را حل کرده است.

گالری عکس روابط عمومی دانشگاه یک 
گالری عکس روابط عمومی دانشگاه دو

گالری عکس پایگاه ریاست جمهوری
گالری عکس ایرنا
گالری عکس وب دا
جشنواره عمران سلامت به منظور تجلیل از دست‌اندرکاران عرصه عمران در بخش سلامت دولت یازدهم، روز سه‌شنبه 20 تیر 96 با حضور دکتر روحانی، رییس جمهور، دکتر هاشمی،‌ وزیر بهداشت، دکتر فرهادی وزیر علوم، روسا و مسئولان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، خیرین سلامت، مدیران و کارکنان وزارت بهداشت در سالن اجلاس سران برگزار شد.

راه تحول سلامت را ادامه خواهیم داد (لینک مشروح سخنرانی دکتر روحانی)
در این جشنواره، رییس جمهور با تاکید بر این که بحث طرح تحول سلامت بحث پول و اراده دولت نیست، تاکید کرد: اینها قدم‌های اولیه است، اساس طرح تحول سلامت به پزشکان عزیز و پرستاران پرتلاش، به مسئولان بیمارستان‌ها و به روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های پزشکی و به تلاش نیروی انسانی برمی‌گردد.
دکتر روحانی تصریح کرد: ما جایی موفق می‌شویم که نیروی انسانی پای کار باشد، وگرنه با پول درست نمی‌شود، پول یکی ازمقدمات و لوازم است، اگر خود آقای هاشمی در این طرح تلاش مضاعف نمی‌کرد، موفق نمی‌شد.
وی وزیر بهداشت را جزو پرکارترین اعضای دولت یازدهم و جزو پرسفرترین وزرا توصیف کرد و گفت: در طول هفته می‌دیدیم ایشان شنبه، شرق کشور و یکشنبه، غرب کشور و دائم در حال حرکت است، برای این که طرح‌ها را دنبال نقص‌ها رابرطرف کند.
رییس جمهوری تاکید کرد: راه تحول سلامت را ادامه خواهیم داد. سلامت به عنوان یک اصل مهم برای دولت یازدهم بود و به عنوان یک اصل مهم برای دولت دوازدهم هم خواهد بود.
دکتر روحانی گفت: از همه آنهایی که به دولت یازدهم برای این امر مهم کمک کردند می‌خواهم با آمادگی و اخلاص و انرژی بیشتر خودشان را برای خدمت در دولت یازدهم آماده کنند.

 حاصل طرح تحول سلامت، رضایتمندی بیش از 80 درصد مردم (لینک مشروح سخنرانی وزیر بهداشت)

وزیر بهداشت در جشنواره عمران سلامت گفت: در ابتدای دولت یازدهم، پرداخت از جیب مردم در ایران در بین کشورهای جهان در بدترین وضعیت قرار داشت و از بیش از 55 درصد به کمتر از 40 درصد تنزل پیدا کرد؛ 15 درصد کاهش پرداختی مردم از جیب، عدد بزرگی است به ویژه وقتی دریابیم که برای هر درصد کاهش باید 790 میلیارد تومان هزینه کنیم. درست است که توانسته ایم پرداخت از جیب مردم را به کمتر از 40 درصد کاهش دهیم اما بر اساس برنامه ششم توسعه باید به 25 درصد برسیم که تا رسیدن به آن، راه سختی را در پیش داریم.

حمایت قاطع رییس جمهور و دولت دوازدهم از طرح تحول سلامت
دکتر علی جعفریان،‌ در حاشیه جشنواره و پس از بازدید غرفه دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به سخنان رییس جمهور و وزیر بهداشت به خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت: این جشنواره به نوعی قدردانی از همه همکاران ما در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از جمله دانشگاه علوم پزشکی تهران بود که در این 4 سال فعالیت‌های خیلی وسیعی را در زیرساخت‌های حوزه سلامت انجام دادند؛ در این دوره و در دولت یازدهم در دانشگاه علوم پزشکی تهران ساختمان جدید بیمارستان سینا به بهره‌برداری رسید، ساختمان بیمارستان امیراعلم تکمیل و راه‌اندازی شد، ساخت بیمارستان فارابی آغاز شد، ساخت ساختمان بیمارستان رازی که متوقف شده بود از سرگرفته شد و الان حدود60 تا 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، بیمارستان یاس به بهره داری رسید بازسازی بیمارستان میرزاکوچک خان( جامع زنان) آغاز شده و امیدواریم تا آخر سال به پایان برسد، مهدی‌کلینیک که یک پروژه بزرگ است در این دوره توسط خیرین تا قسمت اسکلت پیش رفت و ساخت فاز یک آن آغاز شده که امیدوارم در کمتر از سه سال فاز اول به بهره‌برداری برسد ضمن اینکه عملیات عمرانی ساخت بیمارستان شریعتی 2 با قطعی شدن مالکیت زمین آن آغاز شده است.
وی افزود: به موازات بیمارستان‌ها در ارتقای هتلینگ و در بازسازی قسمت‌هایی از بیمارستان‌ها که دچار نقایص جدی بودند مثل تاسیسات، ایجاد اتاق‌های زایمان استاندارد و کلینیک وی‍‍ژه‌هایی که نیاز دانشگاه بود چه در زمینه خرید و چه ساخت اقدامات اساسی انجام شد.
دکتر جعفریان با بیان اینکه در بخش بهداشت حرکت بزرگی در دانشگاه برای ساخت، بازسازی و تجهیز خانه‌های بهداشت و مراکز بهداشتی انجام شده که بار عمده آن به عهده دفتر فنی است که وظیفه نظارت را برعهده دارد افزود: نمی‌خواهم بگویم بهترین کار ممکن انجام شده اما کار بسیار بزرگی انجام شده و ارزش فوق‌العاده بالایی دارد و خیلی از مشکلات درازمدت ما را حل کرده است البته زیرساخت‌های ما برای فعالیت‌های جاری کافی نیست و حتما باید گسترش یابد.
وی تصریح کرد: ما در دانشگاه علوم پزشکی تهران حدود 4 هزار تخت کم داریم که اگر پروژه‌هایی که از آنها یاد کردم ساخته شود تقریبا 2 هزار تا 2 هزار و 400 تخت جدید را پوشش می‌دهد بنابراین اگر بخواهیم خدمت استاندارد و خوبی را ارائه بدهیم از آن چیزی که مورد نیاز است عقب هستیم.
دکتر جعفریان در ادامه گفت: من از همه همکارانی که در فعالیت‌های عمرانی تلاش کردند و کمک می‌کنند تا زمینه برای ارائه خدمات بهتر فراهم شود تشکر می‌کنم و امیدوارم با تامین منابع لازم بتوانیم قدم‌های بعدی را برداریم.
رییس دانشگاه با اشاره به سخنان رییس جمهور و وزیر بهداشت در جشنواره عمران سلامت گفت: خوشبختانه آقای رییس جمهور خیلی قاطع، حمایت دولت دوازدهم را از طرح تحول سلامت اعلام کردند که به نظرم این مهمترین چیز برای حوزه سلامت در مقطع کنونی است. البته دکتر صومی،‌ رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز به نمایندگی از دانشگاه‌ها سخنرانی کردند و از طرف همه دانشگاه‌های علوم پزشکی برای ادامه کار دکتر هاشمی ابراز تمایل کردند اما صرف‌نظر از اینکه چه افرادی این کار را به عهده می‌گیرند چه در سطح وزارت و چه در سطح دانشگاه‌ها، اینکه دولت این موضوع را اولویت خودش می‌داند مهمترین موضوعی است که بخش سلامت در حال حاضر به آن نیاز دارد زیرا به دنبال این اراده و با یک فاصله‌ای منابعش هم می‌آید که امیدواریم محقق شود.
وی افزود: به نظرم سخنان رییس جمهور برای حوزه سلامت امیدوارکننده بود البته دکتر هاشمی گزارش نسبتا مفصلی دادند که نشان داد طرح تحول سلامت خیلی حرکت بزرگی بود به ویژه 21 هزار تختی که الان بهره‌برداری رسیده در عین حال سخنان رییس جمهور در جشنواره عمران، بهترین تضمین‌کننده برای دوره بعدی است صرف‌نظر از اینکه چه افرادی سرکار باشند. 

اقدامات عمرانی دانشگاه در دولت یازدهم
دکتر توکلی، معاون توسعه دانشگاه در حاشیه این جشنواره با اشاره به پروژه‌های عمرانی در حال اجرا در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در حال حاضر 6 بیمارستان در حال احداث است و بیمارستان میرزاکوچک خان( جامع زنان) به صورت اساسی در حال بازسازی است.
وی با اشاره به پروژه‌های عمرانی، اداری و رفاهی که در حال اجراست افزود: پارکینگ طبقاتی مجتمع بیمارستانی امام خمینی و دانشکده پرستاری مامایی با زیربنای 36 هزار مربع در حال ساخت است ضمن اینکه ساختمان دانشکده پزشکی و دانشکده توانبخشی از پروژه‌های عمرانی در حال طراحی و برنامه ریزی اجراست.
دکتر توکلی از احداث آزمایشگاه جامع دانشگاه، آزمایشگاه سل، آزمایشگاه ژنتیک و طب بالینی و مرکز رشد فرآورده‌های دارویی به عنوان پروژه‌های عمرانی پژوهشی و احداث و بازسازی 97 خانه بهداشت و مرکز جامع سلامت به عنوان پروژه بهداشتی یاد کرد.
مهندس بهزاد مکری، مدیر دفتر فنی دانشگاه نیز در حاشیه جشنواره، پروژه‌های به بهره‌برداری رسیده در دولت یازدهم را برشمرد و گفت: در مجموع 717 تخت جدید از نیمه سال 92 تاکنون به مجموع تخت‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه شده است و پنج پروژه اداری، فرهنگی، رفاهی و آموزشی شامل تکمیل ساختمان مرکز فوریت‌های پزشکی (اورژانس تهران) مرمت و بازسازی موزه تاریخ علوم پزشکی، بازسازی استخر دانشکده پرستاری مامایی، بازسازی کتابخانه دانشکده پزشکی و احداث دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل به پایان رسیده و در حال بهره برداری است.
مهندس مکری در پایان با قدردانی از حمایت‌ها و پشتیبانی‌های رییس دانشگاه در چهار سال گذشته و حضور وی در غرفه دانشگاه از معاون توسعه دانشگاه و همکاران خود در دفتر فنی تشکر کرد.


بهترین خدمت را به نزدیک‌ترین محل زندگی مردم بردیم
معاون بهداشت دانشگاه در حاشیه این جشنواره و پس از بازدید از غرفه دانشگاه علوم پزشکی تهران به خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت: سال‌های سال بود که منابع عمرانی حوزه بهداشت را به ما نداده بودند و تقریبا همه واحدهای ما مخروبه و غیرقابل استفاده شده بود؛ بسیاری از واحدها از نظر ساختمانی و حتی ظاهری به‌گونه‌ای بود که مردم تمایل برای مراجعه به ما نداشتند چون می‌دیدند مراکز بهداشتی درمانی شرایط استاندارد و مناسبی ندارند. خوشبختانه در سه سال اخیر با لطف همه عزیزان از رییس دانشگاه، حوزه توسعه، دفتر فنی دانشگاه و از همه مهمتر مدیران شبکه‌های بهداشتی درمانی همت کردند و به جایی رسیدیم که می‌توان گفت تقریبا هر واحدی که کمبود یا نیاز داشتیم را ساختیم و یا با روش‌های ‌دیگر راه‌اندازی کردیم نهایتا اینکه همه واحدهایمان تعمیر شد و بهبود یافت و فقط واحدهای محدودی مانده که الان در دست بازسازی است.
دکتر شریعتی با اشاره به رضایتمندی مردم از مراکز بهداشتی درمانی گفت: الان وقتی مردم وارد مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت می‌شوند احساس می‌کنند وارد یک جای بهداشتی تمیز و استاندارد برای ارائه خدمت شده‌اند و این میسر نبود مگر با همت همه همکاران و منابعی که در اختیارشان قرار گرفت.
وی افزود: در این دوره تمام تجهیزات نوسازی شد و حتی مبلمان‌های اداری جدید خریداری و تجهیزات پزشکی به‌روز شد، همچنین بسیاری از خدمات جدید برای ارائه مردم به ما اضافه شد که نیاز به تجهیزات داشت که آن را هم اضافه کردیم به عنوان مثال اندازه‌گیری قندخون و تست خون مخفی در مدفوع در خود مراکز و پایگاه‌ها با روش نوین انجام و غربالگری می‌شوند و این به این معناست که ما بهترین خدمت را در نزدیک‌ترین محل زندگی مردم با امکانات جدید بردیم.

در حاشیه:
این جشنواره با سخنرانی دکتر محمدحسین صومی، رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز به نمایندگی از روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی آغاز شد.
پس سخنرانی وزیر بهداشت و پیش از تجلیل از فعالان عرصه عمران سلامت، حاضران در سالن اجلاس سرپا ایستادند و به شدت دکتر هاشمی را تشویق کردند و به نوعی از زحمات او قدردانی و حمایتشان را از علمکرد وزیر اعلام کردند.
دکتر ظفرقندی، رییس اسبق دانشگاه، با حضور در غرفه دانشگاه دقایقی با دکتر توکلی و دکتر جعفریان گفت و گو کرد.
دکتر علیپور و دکتر شریعتی به ترتیب معاونان درمان و بهداشت به همراه مسئولان معاونت تحت نظرشان در غرفه حاضر شدند.
دکتر هاشمی در جریان بازدید از غرفه‌های نمایشگاه از غرفه دانشگاه علوم پزشکی تهران دیدن کرد.
خبرنگار: مهدی گلپایگانی
عکس: جمشید ربیعی 

 

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 69470
کلمات کلیدی
مهدی  گلپایگانی
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *