مراسم تکریم دکتر جعفریان، رئیس سابق و معارفه دکتر کریمی، سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر ظفرقندی: هرجا مشکلی باشد دانشگاه علوم پزشکی تهران باید آستین بالا بزند
رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در هر جای ایران مشکلی درصحنه علمی و درمانی به وجود آید دانشگاه علوم پزشکی تهران باید آستین بالا بزند و به آن مشکل، فکر و آن را حل کند.
گالری عکس( جمشید ربیعی )
گالری عکس( سید میثم عطری)
گالری عکس( حسین اکبریان)
گالری عکس ( اسماعیل استاجی)
دريافت فيلم
دکتر ظفرقندی، در مراسم تکریم دکتر جعفریان، رئیس سابق و معارفه دکتر کریمی، سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی تهران که 16 مهر 96 در سالن همایشهای دانشگاه برگزار شد، با آیه «قل ربّ اءدْخلْنی مدْخل صدْقٍ واءخْرجْنی مخْرج صدْقٍ واجْعلْ لّی من لّدنک سلْطناً نّصیراً» سخنان خود را آغاز کرد و گفت: این افتخار رادارم که به نمایندگی از هیئتعلمی دانشگاه و اساتید مجموعه دانشگاه، مکنونات قلبیام را برای دانشگاه که همگی از صمیم قلب دوستش داریم عرض کنم. هردوی این بزرگواران را که امروز در خدمتشان هستیم دقیقاً 42 سال است که میشناسم؛ با آقای دکتر جعفریان در کسوت معلمی و با آقای دکتر کریمی در دوران دانشجویی و حضور در انجمن اسلامی دانشجویی و فعالیتهای زمان قبل از انقلاب آشنا هستم و وصف ایشان باید بگویم که جز خوبی از آنها ندیدم.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران از گذشته جایگاه ویژهای در تربیتمعلم و استاد داشته و در آن درخشانترین چهرههای سرتاسر ایران را در حوزه علم و عمل و درمان میبینم که بهنوعی به این مجموعه ارتباط داشتند و با بزرگوارانی مثل دکتر یلدا و مثل دکتر بهادری این اتصال برقرار است. وظیفه ویژه دوم رفع نیازهای کشور در دانشگاه مادر است، یعنی در هر جای ایران مشکلی درصحنه علمی و درمانی به وجود آید دانشگاه علوم پزشکی تهران باید آستین بالا بزند و به آن مشکل، فکر و آن را حل کند.
وی با بیان اینکه 22 سال است که در رشته خودش تلاش میکند برای کل کشور نیرو تربیت کند گفت: هنوز هم هنوز 12 استان کشور حتی یک جراح عروق ندارند و این مسئولیت دانشگاه را سنگین میکند.
دکتر ظفرقندی با تأکید براینکه باید در مرزهای علم حرکت کنیم گفت: با توجه به تعبیر مقام معظم رهبری از دانشگاه ما بهعنوان نماد آموزش عالی باید هرروز ببینیم کجا چه اتفاقی میفتد تا آن را پیاده کنیم. این سه ویژگی باعث میشود دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه تهران متمایز بشود. اگر بحث استقلال دانشگاه مطرح است به این خاطر است که بتواند به جلو حرکت کند و نمیشود آن را با دانشگاه تهران که تکلیف، مسئولیت و ویژگی دیگری دارد مقایسه کرد. هیچ بحث زیادهخواهی و توجه خاص مطرح نیست این مسئولیتی است که به دوش دانشگاه علوم پزشکی تهران است و برای انجام این مسئولیت نیاز دارد که حرکت ویژهای بکند و استقلال داشته باشد تا بتواند تصمیمهای جدی در این زمینه بگیرد و باز به این دلیل است که شخصیتهایی که مسئول این دانشگاه میشوند علاوه بر مدیریت باید شخصیت علمی و تدبیری ویژه داشته باشند که الحمدالله این بوده، مثلاً دکتر جعفریان در رشته خودش جزو بهترینهای کشور است و دکتر کریمی درصحنه علمی از بهترینهای کشور است که اگر غیر از باشد این دانشگاه را نمیتوان اداره کرد و خوشبختانه هردوی اینها با خصوصیت ذاتیشان مسئول دانشگاه شدند.
وی در ادامه گفت: من 4 سال پیش از دکتر هاشمی به دلیل انتخاب دکتر جعفریان تشکر کردم زیرا میدانستم دانشگاه را بهخوبی جلو میبرد. این مثال همیشگی را بیان کردهام که مسئولیت این دانشگاه، دو امدادی است که از دکتر لاریجانی به دکتر منصوری و دکتر جعفریان و امروز به دکتر کریمی داده شد. همه ما میخواهیم این مسیر را باقوت طی کنیم که انشاءالله به درد مردم برسیم و به درمان مردم بهخوبی رسیدگی کنیم. مردمی که در بیمارستانهای ما نیاز به کمک همه ما دارند و اگر که دستبهدست هم دهیم به مهر میتوانیم میهن خویش را آباد کنیم، دانشگاه را آباد کنیم.
دکتر ظفرقندی با اشاره به ویژگیهای سرپرست جدید دانشگاه گفت: دکتر کریمی سنبل اراده و تصمیم و به ثمر رساندن کاری است که میخواهد انجام دهد بهعنوان نمونه، در مرکز قلب تهران از صفر شروع کردند و امروز این مرکز باعث افتخار دانشگاه است.
رئیس اسبق دانشگاه خاطرنشان کرد: من به نمایندگی همه اعضای هیئتعلمی دانشگاه، اساتید و کارکنان و بهعنوان کسی که چند سال پای نهالی آبداده که همیشه میوه میدهد و با چشم باز این میوهها را در کل کشور میتواند دید، قول میدهیم که کمک کنیم و دستبهدست هم دهیم و دانشگاهمان را برای خدمت بیشتر به مردم جلو ببریم.
خبرنگار: نسيم اخگر
عکس: جمشيد ربيعي
نظر دهید