اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1400/07/24 - 17:37
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1114
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

مراسم تکریم دکتر کاشانی و معارفه دکتر طهرانیان به‌عنوان رئیس بیمارستان جامع بانوان آرش

دکتر قناعتی: هر مادری را که در این مرکز نجات می‌دهید درواقع یک خانواده را حفظ کرده‌اید و این ارزش خدمات شما را چند برابر می‌کند

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم تکریم دکتر لادن کاشانی رئیس پیشین و معارفه دکتر افسانه طهرانیان رئیس جدید بیمارستان آرش، بر مدرن و به روز شدن امکانات و ارائه بهترین خدمات در این بیمارستان تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مراسم تکریم دکتر کاشانی و معارفه دکتر طهرانیان به‌عنوان رئیس بیمارستان جامع بانوان آرش، روز شنبه 22 مهر 1400 با حضور دکتر حسین قناعتی، سرپرست دانشگاه برگزار شد.
دکتر قناعتی در ابتدای سخنان خود با بیان خاطره‌ای از دوران دفاع مقدس گفت: حقیقتاً در دوره‌های مختلف برای این آب‌وخاک زحمت زیادی کشیده شده و به اعتقاد من ایران جواهری است که بهترین قطعه زمین است و خداوند سعادت بزرگی به ما داده است تا به بهترین بندگانش خدمت کنیم.
وی با شاره به بعضی ناهنجاری‌ها که موجب دلسردی افراد می‌شود گفت: باوجود همه این مشکلاتی که ما هم به آن اذعان داریم؛ اما وقتی شما از آسمان به زمین نگاه می‌کنید کدام کشور را می‌بینید که در آن این‌قدر ذکر امام حسین علیه‌السلام و این‌قدر یاد خدا از آن شنیده می‌شود؛ در این کشور انسان‌های متدین و خیری حضور دارند که بی‌نظیر هستند و اگر کشور تاکنون سربلند مانده به برکت وجود چنین افرادی است.
دکتر قناعتی ارائه خدمت مخلصانه به بندگان خدا را موجب ماندگاری معرفی کرد و گفت: از شما تقاضا دارم که هر صبح که به محل کار خود می‌آیید نیت کنید و از خدا بخواهید که روز شما برای خودش و در خدمت به بندگانش قرار دهد و به قول شهید همت بزرگوار حتی آب خوردن و نفس کشیدن خود را برای خدا و به نیت قربت انجام دهید که اگر این‌طور باشد خداوند هم به شما برکت خواهد داد.
سرپرست دانشگاه با گرامیداشت مقام بانوان و مادران گفت: مادر موجود عجیبی است؛ حمایت‌های بی‌دریغ و آن عشق بی‌پایان مادر، جلوه‌ای از رحمت خداوند است و اساساً بنیان خانواده را مادر است که حفظ می‌کند و شما هر مادری را که در این مرکز نجات می‌دهید درواقع یک خانواده را حفظ کرده‌اید و این ارزش خدمات شما را چند برابر می‌کند.
وی با اشاره به ضعف ساختاری کشور در توزیع عادلانه امکانات در حوزه سلامت، گفت: انتظاری که از بیمارستان آرش داریم این است که سرآمد بیمارستان‌های زنان کشور در حوزه سلامت باشد و این به خاطر موقعیت مکانی این بیمارستان و مراجعین آن است که جزء ضعیف‌ترین اقشار این کشور هستند و خداوند به بندگان مستضعف خود عنایت می‌کند.
دکتر قناعتی تغییر نگرش (Attitude) به مسائل جاری را راهگشای حل مشکلات دانست و گفت: به‌عنوان یک برادر به شما توصیه می‌کنم نگاه و دیدگاه خود را به مسائل تغییر دهید و در تصمیم‌گیری، ابعاد مختلف مسائل را با وسعت نظر موردتوجه قرار دهید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، توسعه بیمارستان را نیازمند یک نقشه و طرح جامع دانست و گفت: بیمارستان آرش باید مدرن و با امکانات به‌روز باشد و هر تغییر داخلی و بیرونی برای بهبود عملکرد آن لازم است را انجام دهید و دانشگاه هر کمکی و حمایتی که لازم است را انجام خواهد داد تا این بیمارستان به بهترین وجه به مردم خدمت ارائه کند.
سرپرست دانشگاه عملکرد تک‌تک افراد را در مجموعه مهم و حیاتی برشمرد و گفت: همه افراد باید بدانند که کار آن‌ها مهم است و مدیریت هم باید عملکرد افراد را به‌خوبی پایش کند تا افراد متوجه شوند که عملکرد خوب یا بد آنان دیده خواهد شد که این مسئله در بهبود عملکرد سیستم تأثیر زیادی دارد.
وی در پایان در خصوص استفاده از ظرفیت بانوان در اداره دانشگاه گفت: باید بگویم این باور قلبی من است که خانم‌ها در مدیریت، قوی‌تر از آقایان هستند.

حضور اساتید پیشکسوت و بااخلاق غنیمتی برای بیمارستان است
در ابتدای این جلسه دکتر لادن کاشانی، رئیس پیشین بیمارستان با قدردانی از همه مسئولان و کارکنان این بیمارستان که در چهار سال گذشته همراه و همیار او بودند گفت: این همیاری باعث شد که باوجود مشکلات و کمبودها، بیمارستان آرش همچنان حرکت روبه‌جلو داشته باشد و کیفیت خدمات ارتقا پیدا کند.
وی افزود: می‌دانیم که در این چهار سال دو مشکل عمده یکی جنگ اقتصادی، تحریم‌ها و محدودیت شدید منابع مالی و همه‌گیری کرونا را داشتیم اما همراهی شما عزیزان باعث شد درنهایت، نتیجه مثبت باشد.
دکتر کاشانی یکی از ویژگی مثبت در این مرکز را تعامل مثبت و سازنده بین استادان و کارکنان عنوان کرد و افزود: من فکر می‌کنم این تعامل نتیجه وجود اساتید پیشکسوت و بااخلاق بیمارستان مثل خانم دکتر وحید دستجردی و خانم دکتر معینی است که بنیان‌گذاران بیمارستان بودند و حضور آنان غنیمتی برای بیمارستان است.
وی شرایط این بیمارستان را به دلیل تحت پوشش قرار دادن مناطق محروم شرق تهران، شرایط بسیار خاصی دانست و افزود: ما تقریباً ریفرال شهرستان‌های محروم اطراف و بیمارستان مادران و بانوان و نیازمند پشتیانی و حمایت شما هستیم که قطعاً با درایت شما در این دوره، این اتفاق خواهد افتاد.
دکتر کاشانی جابه‌جایی مدیریت‌ها را کار بسیار درست و به‌جایی دانست و گفت: مسئولیت‌ها نباید طولانی باشد و اگر ما از سیستم، پویایی طلب کنیم و بخواهیم که دچار سکون نشود؛ نیاز است بعد از مدت مشخصی، فرد جدیدی با روشی جدید بر سرکار قرار گیرد و با ایده‌های جدید باانرژی تازه، مسئولیت را به عهده بگیرد.

ریاست بیمارستان یک امانت است
در ادامه دکتر طهرانیان، رئیس جدید بیمارستان آرش ضمن اشاره مختصری به خدمات ارائه‌شده در این بیمارستان گفت: من بیمارستان و ریاست آن را یک امانت میدانم که از طرف ریاست محترم دانشگاه و از طرف اساتید پیشکسوت عزیز بیمارستان - که افتخار شاگردی‌شان را دارم - به من واگذار شده است که به امید یاری خداوند، با توجه به شرایط سختی که سپری می‌کنیم؛ ان‌شاءالله بتوانم این امانت را خیلی پربارتر و با دستاوردهای بیشتر، به مسئولان بعدی تحویل دهم.
وی افزود: از سرکار خانم دکتر کاشانی به دلیل چهار سال خدمت صادقانه و پیگیرانه‌شان تشکر می‌کنم که در امر ارتقا آموزش، پژوهش و درمان این مرکز با توجه به محدودیت‌هایی که به‌واسطه کرونا با آن روبرو بودیم؛ اقدامات مؤثری کردند و توانستند موفقیت‌های بسیار خوبی برای بیمارستان ما کسب کنند که از همین‌جا از ایشان می‌خواهم همچنان در کنار ما باشند تا ما از تجربیات پربارشان استفاده کنیم.
رئیس بیمارستان آرش با اشاره به سابقه حضور خو در این بیمارستان گفت: من از سال 68 در این مرکز انجام‌وظیفه می‌کنم و بیمارستان را خانه دوم خود میدانم و بسیار افتخار می‌کنم که عهده‌دار مسئولیت آن شده‌ام. همه افرادی که در این بیمارستان کار می‌کنند خواهران و برادران من هستند.
وی افزود: بیمارستان آرش شامل پزشکان و کادر مجربی است که پشتوانه بزرگی برای سرمایه انسانی دانشگاه محسوب می‌شوند و این کادر همبستگی خیلی خوبی باهم دارند و کار تیمی را به‌خوبی اجرا خواهند کرد.
وی در پایان ضمن بیان اینکه  با ظرفیت‌هایی که در این مرکز وجود دارد، نیازمند توسعه و حمایت‌ها دانشگاه هستیم؛ گفت: این بیمارستان می‌تواند به قطب خدمت‌رسانی به بانوان در سطح کشور و همچنین قطب پژوهشی آموزشی و اپیدمیولوژی زنان کشور تبدیل شود ولی متأسفانه با اینکه عضو جوان و فعال دانشگاه بوده است؛ کمتر از حمایت و توجه پدرانه و دلسوزانه دانشگاه برخوردار بوده که امیدواریم در این دوره، این نقص برطرف شود.

خبرنگاران: میر حامد حسینی - سارا احمدی زاده 

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS,ماه نمای دانشگاه ,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 198202

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *