اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1401/04/29 - 13:04
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 696
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

سی و هفتمین کنگره رادیولوژی ایران

دکتر قناعتی: پیشرفت رادیولوژی ایران در جهان در حد بسیار خوبی است و به اهداف نظام سلامت کشور کمک می‌کند

رئیس دانشگاه، با اشاره به اهمیت رشته رادیولوژی در نظام سلامت، پیشرفت این رشته و تجلی دستاوردهای آن در جهان را مرهون تلاش اساتید رادیولوژیست دانست.

دکتر حسین قناعتی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در سی و هفتمین کنگره رادیولوژی ایران که  از ۲۸ تا ۳۱ تیرماه ۱۴۰۱ در مرکز همایش‌های برج میلاد تهران برگزار می‌شود، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران  و استاد رادیولوژی اینترونشنال دانشگاه با قدردانی از زحمات همکاران رادیولوژیست خود در همه‌گیری کووید 19 گفت: پیش از همه‌گیری کرونا این سؤال در ذهنم مطرح بود که اگر بحرانی به وجود آید آیا جوانانمان همچون شیران جبهه‌های جنگ از کیان کشور دفاع خواهند کرد؟ در دوران کرونا پاسخم را دریافت کردم  و دیدم که جوانان نظام سلامت، پرستاران، رادیولوژیست ها و پزشکان در راه خدمت به بیماران چه کردند.
دکتر قناعتی با ابزار شادی از اینکه روح شهامت،  وطن‌پرستی و انسانیت در همکاران  وجود دارد گفت: در بیمارستان امام خمینی (ره)  شاهد فعالیت شبانه‌روزی  دستیاران در خدمت به بیماران بودم. گاهی رسیدگی به 300 تا 400 بیمار در بخش‌ها انجام می‌شد و شرایط به‌گونه‌ای بود که حتی به حمل‌ونقل بیماران کمک می‌کردند. درنتیجه بخش رادیولوژی جز بخش‌هایی بود که بیشترین ابتلا پرسنل به کرونا را داشت.
رئیس دانشگاه، پیشرفت رشته رادیولوژی به‌عنوان یک علم بین‌رشته‌ای را در عرصه سلامت مهم دانست و گفت: نظام سلامت برای دو هدف مهم افزایش طول عمر  و ارتقا کیفیت طول عمر مردم تلاش می‌کند و در این زمینه پیشرفت سریع علم رادیولوژی کمک‌کننده بوده و انعکاس خوبی داشته است.  
وی با اشاره به نقش اساتید رادیولوژی در ارتقا سلامت کشور افزود: اساتید رادیولوژی به ترجمان پیشرفت این رشته در جهان و رشد این علم در داخل و انعکاس آن در خارج کمک می‌کنند و این امر در مجله Iranian Journal of Radiology،  مرکز تحقیقات رادیولوژی نوین و تهاجمی، انجمن رادیولوژی و علم رادیولوژی جهان تجلی پیداکرده است و به‌جرئت می‌توان گفت، رشته رادیولوژی و اساتید آن می‌توانند کمک بسیاری به‌سلامت مردم کنند و ان‌شاءالله این مهم بیش‌ازپیش محقق شود.
دکتر قناعتی با قدردانی از زحمات دکتر حسن هاشمی دبیر بورد رادیولوژی ایران، به‌عنوان معلم علم، اخلاق و انسانیت گفت: در کنار مسئولیت دانشگاه، دبیری بورد رادیولوژی را نیز به عهده بنده گذاشته‌اند ازاین‌رو تحولات جدیدی در بهبود وضعیت آموزشی، پژوهشی و درمانی رشته رادیولوژی خواهیم داشت که پیشبرد آن نیاز به همکاری متخصصان این رشته دارد.
رئیس دانشگاه، بابیان اینکه کشورمان در حال عبور از گردنه بزرگ تاریخی است؛ شاهد این ادعا را پایه‌گذاری شاخص اینفودمی وشایعه سازی بخصوص در پدیده کرونا دانست و گفت: شاخص اینفودمی یا انبوه اطلاعات نادرست در فضای مجازی، در همه‌گیری کرونا به حدی رسید که رئیس  WHOاعلام کرد انقدر که از اینفودمی صدمه دیدیم از کرونا ندیدیم. این درحالی است که هجمه اطلاعات نادرست و بزرگنمایی‌ها علیه کشورمان بیش از سایر کشورهاست و باید حواسمان باشد که این امر بر روحیه ما اثر نکند.
دکتر قناعتی در تکمیل این بخش از سخنان خود به افتخارات دانشگاه علوم پزشکی تهران، در تولید تجهیزات پیشرفته پزشکی اشاره کرد و گفت: بیش از 100 دستگاه پیشرفته پزشکی، شامل ربات کمک جراح و انواع اسکن‌ها در دانشگاه ساخته‌شده و  اخیراً تحقیقات ساخت MRI آغازشده است و  بسیاری از این تجهیزات صادر می‌شود و تنها رقیب ما در ساخت دستگاه کمک جراح، یک کمپانی آمریکایی است.
رئیس دانشگاه در پایان سخنان خود با تأکید براینکه قدر توانمندی‌های خود را بدانیم و به پیشرفت بیشتر کشور کمک کنیم افزود: در شرایطی که عدالت در دنیا پایمال‌شده و بشریت مورد سوءاستفاده قرارگرفته، ایران اسلامی در برابر این بی‌عدالتی‌ها می‌ایستند و من اطمینان دارم که کشورمان بر تارک علم، اخلاق و ارائه بهترین نظام اجتماعی و سلامت دنیا با کمک همه شما خواهد درخشید.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 215541
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *