جشن فصل بینالملل؛ گام سوم 1400
دکتر کریمی: ارائه فکرهای نو در عرصه بینالملل از رسالتهای مهم دانشگاه علوم پزشکی تهران است
دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه با حضور در جشن فصل بینالملل؛ گام سوم 1400، یکی از بهترین راهها برای بینالمللی شدن را پذیرش دانشجویان خارجی در دانشگاه دانست.
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بینالملل، وی در این مراسم که دوشنبه 18 اسفند در ستاد مرکزی برگزار شد، گفت: در آستانه فرارسیدن سال جدید، باید اذعان کنم که سال بسیار سختی را در دانشگاه علوم پزشکی تهران پشت سر گذاشتیم و در کنار امور روتین، شیوع همهگیری کرونا و مشکلات ناشی از آن در کشور، مسائل مختلف و سختیهایی برای دانشجویان داخلی و دانشجویان بینالمللی به وجود آورد و من از همان ابتدا از مسئولان و همکاران خواستم که حداکثر تلاش را برای تسهیل شرایط، به کار گیرند.
وی با اشاره به اینکه 46 سال پیش وارد دانشگاه شدم و تلاش کردهام طی این سالها روحیه دانشجویی خود را حفظ کنم، اظهار داشت: همچنان خود را دانشجوی این مجموعه میدانم چرا که مانند بسیاری از شما تجربه زندگی خوابگاهی را داشتهام و در کنار آن به واسطه تحصیل در خارج از کشور، تجربه زندگی در غربت را نیز دارم پس درک شرایط دانشجویان خارجی و سختیهایی که در طول دوران تحصیل متحمل میشوند، برایم دور از ذهن نیست.
رئیس دانشگاه اضافه کرد: به همین دلیل بارها از معاون بینالملل دانشگاه خواستهام که مراقب مهمانان خارجی در این دوران سخت باشند و تا آنجا که اطلاع دارم ایشان حداکثر تلاش خود را به کار گرفتهاند.
دکتر کریمی سپس با اشاره به قدمت 170 ساله دانشگاه علوم پزشکی تهران از دوره دارالفنون تاکنون، بیان داشت: دانشگاه تاریخ بلندبالایی را پشت سر خود دارد، تلاش بسیاری در دورهها و سطوح مختلف برای پیشرفت این مجموعه به ویژه در حوزههای آموزش و پژوهش انجام شده و طبیعی است که مجموعهای با این قدمت بلافاصله بعد از رفع وظایف و مسئولیتهای داخلیاش باید به فکر بینالمللی شدن و ارتباطات بینالمللی باشد.
وی یکی از بهترین راهها برای بینالمللی شدن را پذیرش دانشجویان خارجی در دانشگاه دانست و گفت: از سالهای قبل دانشگاه به این عرصه وارد شده و خوشبختانه در طول بیش از سه سال گذشته که تیم فعلی مسئولیت دانشگاه را برعهده گرفتهاند، با تلاشهای دکتر کردی، معاون بینالملل دانشگاه به عنوان یک دوست، همکار، استاد خوشذوق و انسانی شریف که دستاوردهای موفقی در حوزه بینالملل دانشگاه داشته، این مسیر ادامه یافته و سعی شده موانع و مشکلات موجود برداشته شود.
رئیس دانشگاه ادامه داد: من شاهد تلاش ایشان از دورهای که در کنارشان قلههای سختی چون دماوند و سبلان را درنوردیدیم، بودم و مطمئن هستم که قله بینالملل را نیز با موفقیت فتح خواهند کرد.
دکتر کریمی با قدردانی از اعضای هیئتعلمی دانشگاه، اساتید علاقهمند و همکاران این حوزه برای پیشبرد اهداف بینالمللی سازی دانشگاه، افزود: تا زمانی، ممکن است تعداد و پذیرش دانشجویان مساله اول باشد اما از جایی به بعد کیفیت، مدل و تنوع رشتهها و خدمات مختلفی که دانشگاه ارائه میدهد، اهمیت خواهد داشت.
وی همچنین حفظ ارتباطات دانشجویان بینالمللی پس از فارغالتحصیلی با دانشگاه را موضوعی مهم قلمداد کرد و گفت: بدون شک این دانشجویان نیز مانند همه ما که این دوران را گذراندیم گرایش خاصی به دانشگاه خواهند داشت ضمن اینکه دانشگاه نیز وظیفه دارد تا ارتباط خود را با فارغالتحصیلانش حفظ کند.
رئیس دانشگاه افزود: بسیاری از دانشجویان بینالملل دانشگاه هنگام بازگشت به کشور خود، مسئولیتهای گوناگون دانشگاهی، سیاسی و اجتماعی بر عهده میگیرند که حفظ ارتباط با آنها موجب ارائه خدمات بهتر به دانشجویان در سطوح مختلف، افزایش پذیرش متقاضیان بینالمللی و ارائه فکرهای نو در این حیطه خواهد شد چرا که فکرهای نو حاصل تراوشات ذهنی دانشجویان و اساتیدی است که در حوزه بینالملل کار میکنند.
دکتر کریمی اظهار امیدواری کرد که نتیجه این جلسات و صحبتهای دوستانهای که مطرح میشود بسیاری از راههای ندانسته را برای آینده روشن کند و مسیرهای جدیدی را پیش روی دانشگاه قرار دهد.
نظر دهید