اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1396/08/03 - 15:52
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 3970
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه

مراسم تکریم دکتر پرويز معاون فرهنگي پيشين و معارفه دکتر رستمیان سرپرست معاونت اجتماعي فرهنگی دانشگاه

دکتر کریمی: امروز فرهنگی‌ترین، اصلی‌ترین و بهترین کار فرهنگی در دانشگاه ادای حقوق کارکنان است

رئیس دانشگاه در مراسم تکریم دکتر محسن پرویز و معارفه دکتر عبدالرحمان رستمیان بابیان اینکه فرهنگی‌ترین، اصلی‌ترین و بهترین کار فرهنگی در دانشگاه ادای حقوق کارکنان است گفت: مگر می‌شود از کارکنان بیمارستان‌ها که 9 ماه حقوق خود را دریافت نکردند؛ شب‌ها برای خدمت به بیماران نخوابیدند و در اداره امور زندگی‌شان با مشکل مواجه هستند انتظار داشت به این حجم بالا از مراجع کنندگان باروی گشاده خدمت کنند.

گالری عکس
در مراسم تکریم دکتر پرویز و معارفه دکتر رستمیان که روز چهارشنبه 3 آبان 96 در سالن اجلاس دانشگاه برگزار شد، ابتدا دکتر ناطق‌پور، استاد دانشکده بهداشت ضمن تبریک به دکتر کریمی براي انتخاب دکتر رستمیان از زحمات دکتر پرویز و تلاش وی در جهت اعتلای فرهنگ در واحدهای دانشگاه تشکر و قدردانی کرد.
وی گفت: متانت دکتر پرویز در جلسات همیشه مانع از تعریف محسنات ایشان شده است هرچند معرف باید اجزایی از معرف باشد و بنده در این حد نیستم ولی بنا بر وظیفه می‌گویم که دکتر پرویز در ابعاد فرهنگی، معنوی و علمی فردی بسیار کارآزموده و قوی بوده و هست.
دکتر ناطق پور با اشاره به حکمت 147 نهج‌البلاغه که حضرت علی (ع) فرمودند، مردم سه دسته‌اند: عالم ربانی، آموزنده‌ای بر راه نجات و رستگاری و گروهی مثل پشه‌هایی که دستخوش باد و طوفان هستند و همیشه سرگردان‌اند که به دنبال هر سروصدایی می‌روند و با وزش هر بادی حرکت می‌کنند. نه از روشنایی دانش نور گرفتند و نه به پناهگاه استواری پناه بردند، اظهار کرد: هر عالمی که در راستای اهداف الهی تلاش کند در هر لباس و رتبه علمی که باشد ربانی است و در دانشگاه ما این‌گونه افراد همچون دکتر پرویز کم نیستند.
وی همچنین به سخنانی از امام صادق (ع) اشاره کرد و گفت: این امام عزیز فرموده، هرکه بواسطه مردم داخل این دین شود، به‌واسطه مردم نیز از آن خارج شود و هرکه به‌واسطه کتاب و سنت داخل دین گردد، کوه‌ها از بین می‌روند ولی دین او نه تصریح کرد: همواره باید تلاش کنیم دینمان را از آیات و روایات بگیریم نه از سخنان این‌وآن چون اصولاً هویت یک فرد بر مبنای مسائل اعتقادی او است. تلاش دکتر پرویز نیز در راستای سنت و سیره ائمه بوده و همیشه به‌عنوان الگویی برای دیگر اساتید شناخته‌شده است.
دکتر ناطق پور، ادامه داد: تغییر مدیریت برای دکتر پرویز تغییر سنگر است انسان‌هایی که جهاد فی سبیل الله دارند از سنگری به سنگر دیگر می‌روند کما اینکه به‌جای ایشان فردی متعهد با چهره‌ علمی و فرهنگی شناخته‌شده در دانشگاه آمده که نویدی برای اجرای مباحث و اهداف تبیین شده دانشگاه در حوزه فرهنگی است.
در ادامه، دکتر پرویز، معاون فرهنگي پیشین دانشگاه، از تک‌تک گروه‌ها و همکارانی که در این مدت برای پیشبرد اهداف فرهنگی دانشگاه با این معاونت همکاری داشتند قدردانی کرد.
وی تغییر را موجب ایجاد تجارب جدید و مثبت دانست و افزود: با ایجاد فضای جدید تجارب جدیدی وارد مجموعه کاری خواهد شد و اطمینان دارم دکتر رستمیان بااقتدار و پختگی که دارند در این راه موفق عمل خواهند کرد.
دکتر پرویز ادامه داد: نخستین کار اجرایی که به عهده داشتم در جبهه بود. در سال‌های جنگ و دهه 60 با امکانات بسیار کم و مشکلات فراوانی که وجود داشت باانرژی مضاعفی امور را اداره می‌کردیم بعضی‌اوقات به دلیل خستگی فراوان در ماشین خوابمان می‌برد ولی روز بعد باز انرژی داشتیم و کار می‌کردیم.
وی ادامه داد: پس از جنگ ادامه تحصیل دادم و عقیده داشتم کار اجرایی انجام ندهم زمانی که وارد دانشکده پزشکی شدم دکتر کریمی رئیس دانشکده بود و بنا بر سابقه بنده معاونت فرهنگی دانشجویی را به عهده من گذاشت ولی همیشه می‌گفت: همیشه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی را انجام بده چون کار اجرایی کار اصلی تو نیست.
دکتر پرویز گفت: در پذیرفتن کار اجرایی به حرف ایشان گوش نکردم ولی در فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی همواره سخنانشان در ذهنم بود و فکر می‌کنم تا حدودی توانستم به اهدافم برسم.
وی رعایت شان معاونت فرهنگی را یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های خود خواند و افزود: همواره سعی کردم در پذیرش افرادی که می‌خواهند در معاونت فرهنگی فعالیت کنند وسواس به خرج دهم تا افرادی متعهد و متدین را به‌کارگیرم و در جهت افزایش دانش و توانایی آن‌ها تلاش کنم که امیدوارم هرچند اندک این امر را محقق کرده باشم.
سپس دکتر رستمیان سرپرست جديد معاونت اجتماعي فرهنگی دانشگاه از دکتر پرویز به‌عنوان نخبه‌ی فرهنگی دانشگاه نام برد و گفت: در رفتارهای مدیریتی دکتر پرویز به‌سلامت معنوی بسیار توجه شده است لازم می‌دانم یک مرکز تحقیقات معنوی تأسیس کنیم و از تجارب ایشان در انجام امور فرهنگی بهره‌مند شویم.
وی ادامه داد: در نظام بهداشتی ما، بیشتر به درمان بیماری‌ها توجه می‌شود تا پیشگیری از آن‌ها. باید با مشارکت و همکاری‌های بین بخشی اهتمام ورزیم تا با کمک هم زودتر به اهداف فرهنگی دانشگاه دست‌یابیم.
دکتر رستمیان با اشاره به محیط فرهنگی دانشگاه اظهار کرد: خوشبختانه محیط دانشگاه محیط بسیار خوبی است و هم‌افزایی بین اساتید و دانشجویان بیشتر به چشم می‌خورد. باید باتدبیری هوشمندانه دانشگاه را اداره کنیم چون تمامی مجموعه دانشگاه در کنار کار فرهنگی موفق‌تر عمل می‌کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ارتباطات اجتماعی با معاونت‌ها برای فرهنگ‌سازی موجب پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خواهد شد که صدالبته دانشگاه به دلیل جایگاه ویژه‌ای که دارد این مهم را بیشتر می‌طلبد.
در ادامه، دکتر کریمی رییس دانشگاه، گفت: صحبت کردن درباره‌ حوزه فرهنگی درجایی که دکتر پرویز حضور دارند کار سختی است. معاون فرهنگی که همیشه با صبر و متانت و آرامش با جدیت به انجام امور فرهنگی دانشگاه مشغول بوده و با رضایت، مسئولیت این معاونت را به دکتر رستمیان سپرده است.
رئیس دانشگاه بابیان اینکه، همیشه فکر می‌کنیم کارهای فرهنگی به عهده معاونت فرهنگی است، خاطرنشان کرد: به نظر بنده دانشگاه یعنی فرهنگ، پس باید دایره فرهنگی دانشگاه را گسترده‌تر کنیم و با همکاری‌های بین‌بخشی به اهداف والای فرهنگی دانشگاه دست‌یابیم.
وی افزود: فرهنگ باید در تمامی بطن دانشگاه جاری باشد، پاسخ مناسب به بیمار مستأصلی که در بیمارستان سرگردان است، یعنی فرهنگ، پاسخ به دانشجویی که در معاونت آموزشی برای روند تحصیل خود مستأصل مانده یعنی فرهنگ، اسکان دانشجو در خوابگاه که از روستایی دورافتاده برای رسیدن به آرزوهای خود به دانشگاه آمده یعنی فرهنگ، اداره بیمارستان و جواب دادن به نیازهای مردم مستأصل یعنی فرهنگ، یعنی یک کار فرهنگی.
دکتر کریمی بابیان اینکه، به جرأت می‌گویم امروزه فرهنگی‌ترین، اصلی‌ترین و بهترین کار فرهنگی در دانشگاه ادای حقوق کارکنان است، تصریح کرد: مگر می‌شود از کارکنان بیمارستان‌ها که 9 ماه حقوق خود را دریافت نکردند، شب‌ها برای خدمت به بیماران نخوابیدند و در اداره امور زندگی‌شان با مشکل مواجه هستند انتظار داشت به این حجم بالا از مراجع کنندگان باروی گشاده خدمت کنند؛ رد امانت آن‌ها یعنی فرهنگ.
وی با اشاره به مطالبات 1100 میلیارد تومانی دانشگاه گفت: بی‌پول نیستیم ولی نمی‌توانیم حق کارکنان را ادا کنیم. باید با انجام یک کار فرهنگی اجتماعی و با کمک دکتر رستمیان راهی پیدا کنیم که آلام و درد کسانی که به آلام و درد مردم رسیدگی می‌کنند را بکاهیم و حق‌وحقوقشان را ادا کنیم.
وی افزود: پزشکان تمام‌وقت جغرافیایی دانشگاه در سطوح مختلف تخصصی که اجازه کار خارج از دانشگاه ندارند، با این حقوق ابتدایی، چگونه می‌توانند یک زندگی معمولی در تهران را اداره کنند و یا کارکنان ما با این سطح از حقوق، وقتی با 9 ماه بیشتر و یا کمتر تأخیر در پرداختی‌هایشان مواجه می‌شوند واقعاً در زندگی‌شان بحران به وجود می‌آید.
رئیس دانشگاه تأکید کرد: از دکتر بیگلر خواسته‌ام به هر شکل ممکن برای پرداختی کارکنان و ایجاد رضایت آنان تلاش کند. این سیاستی است که من آن را در واحدهای کوچک‌تر به اجرا درآورده‌ام که البته اجرای آن در دانشگاه سخت‌تر است ولی باوجود تمامی مشکلات رضایت کارکنان موجب پیشرفت در خدمات دانشگاه خواهد شد.
و ی ادامه داد: ما به‌طور مرتب از خیرین می‌خواهیم که ساختمان بسازند درحالی‌که دانشگاه ازلحاظ نرم‌افزاری است باید راهی پیدا کنیم تا با پرداخت به‌موقع کارکنان اعتماد آن‌ها را جذب کنیم چون آن‌ها سرمایه‌های اجتماعی ما هستند و جذب آن‌ها بسیار حائز اهمیت است.
دکتر کریمی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: به نظر بنده باید در ادامه‌ تمامی معاونت‌های دانشگاه کلمه فرهنگی را بگنجانیم. آیا وقتی بهترین‌های سراسر کشور با امید وارد این دانشگاه می‌شوند زمان فارغ‌التحصیلی از این دانشگاه همین امید رادارند؟ چرا بسیاری از دانشجویان ماقبل از اتمام درسشان به خارج از کشور می‌روند؟ پس باید یک کار فرهنگی با کمک تمامی بخش‌های دانشگاه اعم از بیمارستان‌ها، معاونت‌ها، مدیریت‌ها دانشکده و ستاد صورت گیرد تا دست یافتن به اهداف والای دانشگاه سهل‌تر شود.
در پایان این مراسم دکتر کریمی با اهدای نشان دانشگاه از تلاش‌های دکتر پرویز معاون فرهنگی پیشین قدردانی و حکم انتصاب دکتر رستمیان را ابلاغ کرد.

خبر: مقدم
عکس: سید میثم عطری

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 71787
فریبا  مقدم
تهیه کننده:

فریبا مقدم

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *