اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1398/09/25 - 18:03
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 4001
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

مراسم تجلیل از فعالان قرآنی دانشگاه برگزار شد

دکتر کریمی: باور کنید کار مردم را به موقع راه انداختن مهم است

در گردهمایی فعالان قرآنی از اساتید، دانشجویان و کارکنانی که در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، در مرحله کشوری و دانشگاهی برگزیده شدند و همچنین واحدهای فعال دانشگاه در این عرصه تجلیل شد.

گالری عکس

در این مراسم که 25 آذر 98 در سالن شورای حکیم برگزار شد، حجت‌الاسلام ملک محمدی مدیر مرکز فرهنگی قرآن و عترت دانشگاه، درخصوص نحوه برگزاری جشنواره قرآن و عترت گفت: این جشنواره در  شش بخش و 46 رشته برگزار می‌شود. امسال از دانشگاه علوم پزشکی تهران  هزار و 380 نفر در جشنواره نام‌نویسی کردند و 21 تن رتبه برتر کشوری را به دست آورند.
سپس دکتر محمدحسین نیک‌نام استاد و دکتر سید موسی زین‌العابدین دانشجوی فوق تخصصی اطفال دانشگاه در زمینه برکات قرآن و لزوم به‌کارگیری آن در امور مختلف سخن گفتند.
حجت‌الاسلام قریشی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز با تبریک روز وحدت حوزه و دانشگاه، یکی از مصادیق وحدت حوزه و دانشگاه را آمدن قرآن به صحن دانشگاه‌ها دانست و گفت: امروز افتخار می‌کنیم که کامل‌ترین کتاب الهی در دستمان است و می‌توانیم تمدن نوین اسلامی را با آن بنا کنیم.
در ادامه دکتر کریمی رییس دانشگاه، ضمن تبریک به برگزیدگان قرآنی، گفت: این سومین جلسه‌ای است که در این دوره، در جمع فعالان قرانی هستم و جای خوشحالی است که جمع قابل‌توجهی از همکاران دانشگاه، شهرت و اتصال به قرآن دارند.
دکتر کریمی، دانایی و آگاهی را بزرگ‌ترین عنایت خداوند به انسان دانست و گفت: یکی از اصلی‌ترین و بزرگ‌ترین منبع آگاهی، قرآن است.
رییس دانشگاه بابیان اینکه  در این جمع می‌خواهم از دریچه دیگری به قرآن نگاه کنم افزود: هریک از دوستانی که به فعال قرانی شهرت دارند در شرایطی که جامعه با مشکلات عدیده‌ای روبرو است وظیفه مهم و سنگینی برعهده دارند.
وی بیمارستان و دانشگاه علوم پزشکی را مسجد و عبادتگاه دانست و گفت: خداوند همه‌کسانی را که در این مجموعه کار می‌کنند دوست دارد و همگی مشمول لطف خدا هستیم؛ چراکه برایمان فضایی فراهم‌شده که در آن بتوانیم به مردمی که نیازمند واقعی هستند خدمت کنیم. بنابراین هیچ‌گاه نباید از رفع نیاز نیازمندان خسته شویم.
دکتر کریمی، بابیان اینکه افرادی که در این مجموعه کار می‌کنند ممکن است فقط یک آیه بلد باشند و آن آیه خدمت است افزود: ممکن است همه نتوانند قرآن را حفظ و یا روخوانی کنند، ولی فقط یک کلمه از قرآن را یادگرفته باشند که همان کلمه خدمت به مردم است و چه‌بسا با همان کلمه وارد بهشتی شوند که پدران ما از آن رانده ‌شده‌اند.
رییس دانشگاه با تأکید دوباره براینکه فعالان قرآنی وظیفه سنگینی برعهده دارند افزود: امروزه متأسفانه عده‌ای از دوستان و دشمنان، ناخواسته و خواسته بذر ناامیدی، ناکارآمدی و ناتوانی می‌پاشند و این سبب شده، افرادی که تحلیل درستی ندارند راهی خارج از کشور شوند. درست است که نماز اول وقت خواندن مهم است؛ اما باور کنید کار مردم را به‌موقع راه انداختن نیز مهم است و افرادی که چهره های قرآنی دارند مسئولیتشان در پاسخگویی به هنگام، به نیاز مردم مهم‌تر.
وی در تکمیل این بخش از سخنان خود بابیان اینکه من تجربه مسئولیت اداره بیمارستانی بسیاری دارم افزود: گاهی بیماران مسافت‌های دور را با پرداخت هزینه بسیاری طی می‌کنند تا برای ویزیت ساده به بیمارستان بیایند و اگر پزشک، پرستار، مسئول پذیرش و نگهبان جواب آنان را ندهند؛ باید یک روز دیگر مراجعه کنند. لذا یک حرکت بد یا یک کار خوب در هدایت و سمت‌وسوی افراد دیگر تأثیرگذار است.
دکتر کریمی با تأکید براینکه بدترین کار و بدترین گناه ناامید کردن افراد است افزود: افراد به شکل‌های مختلف این کار را می‌کنند. یکی دوست است ولی نمی‌داند ناامیدی در خانواده محیط کار و بخصوص محیط‌های دانشجویی چه اثراتی دارد. اگر امروز دانشجویان نگاهشان به مهاجرت است برای این است که یکی از سر انتقاد، دیگری از سر دلسوزی و من مسئول با فرافکنی خود، باعث ناامیدی آن‌ها شده‌ایم. لذا به‌جای پرداختن صرف به‌ظاهر قران، باید با رفتارمان، جاذبه‌های محیط‌های کاری را بیشتر و افراد را به مفاهیم قرآنی علاقه‌مند کنیم.
وی افزود: رفتار من به‌عنوان رییس دانشگاه، رییس بیمارستان و رییس دانشکده و یک فعال قرانی در رفت‌وآمد، خوردوخوراک، پوشش، حفاظت از بیت‌المال و موارد بسیار دیگر، باعث جذب افراد و علاقه‌مندی آنان به کشور می‌شود.
دکتر کریمی در پایان سخنان خود ضمن قدردانی از فعالان قرآنی و برگزارکنندگان این مراسم تأکید کرد: مسائل فرهنگی ریشه‌ای‌تر و عمیق‌تر از آن است که با دستور و اجبار گسترش یابد و امیدوارم هرکدام از دوستان بیش از جایزه نمادینی که دریافت می‌کنند؛ برای جایزه اصلی که جذب افراد بیشتر است تلاش کنند و در جلسات بعدی شاهد افزایش شمار فعالان قرانی باشیم.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: وحید مزاجردی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 95888
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی