اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1396/08/04 - 19:34
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 4293
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

بیست و نهمین همایش بین‌المللی بیماری‌های کودکان و پانزدهمین همایش پرستاری در طب کودک

دکتر کریمی: برنامه‌ریزی مناسب، اصلاح روش‌های هزینه و استفاده درست از منابع راهکار خروج از بحران مالی است

رییس دانشگاه در بیست و نهمین همایش بین‌المللی بیماری‌های کودکان و پانزدهمین همایش پرستاری در طب کودک، حضور رییس و مدیر تمام‌وقت در بیمارستان را شرط لازم برای اجرای طرح استقلال بیمارستان‌ها عنوان کرد.

گالری عکس 1
گالری عکس2
گالری عکس3
دکتر کریمی رییس دانشگاه در افتتاحیه بیست و نهمین کنگره بین‌المللی کودکان که روز پنجشنبه آبان 96 در مرکز طبی کودکان برگزار شد، گفت: حدود 39 سال قبل زمانی که دانشجوی سال پنجم پزشکی بودم در اولین کنگره اطفال که به مناسبت بزرگداشت مرحوم دکتر قریب در بیمارستان امام خمینی (ره) برگزار شد، شرکت کردم. به خاطراتم که مراجعه می‌کنم و محتوی آن کنگره را با امروز این کنفرانس در این وسعت مقایسه می‌کنم، میزان استقبال و حضور شرکت‌کنندگان را می‌بینم، بایستی انسان به خودش در دانشگاه علوم پزشکی تهران ببالد؛ این بدین معنی است که در چهل سال گذشته تلاش عده زیادی از همکاران در گروه طب اطفال که جزو گروه‌های زحمت‌کش، پرتلاش و کم‌توقع طب هستند، قابل‌تحسین است و باید از آنها تقدیر کرد.
وی افزود: در مرکز طبی کودکان که از سال 1347 به دست مرحوم دکتر قریب و دکتر اهری تأسیس شده است؛ تقریباً 49 سال از تأسیس آن می‌گذرد، تعداد زیادی از همکاران در سال‌های مختلف به مناسبت‌های گوناگون مسئولیت داشتند. ما امروز شاهد هستیم همه مراکز اطفال در سراسر کشور به‌نوعی از مرکز طبی تغذیه شده‌اند؛ این تشکری برای فعالیت‌های انجام شده درگذشته است.

تحول عظیم در نظام سلامت با اجرای طرح تحول
دکتر کریمی با اشاره به متحول‌شدن نظام سلامت در چهار سال اخیر اظهار داشت: در سال‌های گذشته در دانشگاه علوم پزشکی تهران اقدامات بسیاری انجام شده است، اما در چهار سال گذشته تحول عظیمی در بهداشت، درمان و آموزش صورت گرفته است و همچنین شاهد کمک‌هایی که به این بخش شده است، بودیم. طرح تحول نظام سلامت و پیگیری‌هایی وزارت بهداشت و درمان و رییس‌جمهور محترم، همکاری اساتید محترم در دانشگاه در نظام سلامت مؤثر بوده است. هرچند امروز در جایی قرار داریم که با مشکلاتی مواجه هستیم. در برخی قسمت‌ها نگرانی‌هایی نیز وجود دارد.
رییس دانشگاه با تأکید بر بدهی بیمه‌ها به بیمارستان‌ها گفت: ما پول داریم ولی این پول را از بیمه‌ها طلب داریم. این مسئولیت من و کسانی که در بیمارستان‌ها مشغول کار هستند را سنگین‌تر می‌کند؛ که برنامه‌ریزی کنیم و بتوانیم از این بحران عبور کنیم. زحمات چهار سال گذشته مقدار زیادی به بار نشسته است و مطمئناً اگر مدیریت کنیم و منابعی که داریم را درست استفاده کنیم از این بحران‌ها عبور خواهیم کرد.

حضور رییس و مدیر تمام‌وقت در بیمارستان شرط لازم برای اجرای طرح استقلال بیمارستان‌ها
وی افزود: من به‌عنوان کسی که 21 سال تجربه اداره بیمارستان را دارم میگویم. رییس و مدیری در بیمارستان نیاز داریم که فقط در بیمارستان پست داشته باشد، نه کسی که در قسمت‌های مختلف مشغول کار است و تنها ساعاتی در بیمارستان حضور دارد. به مدیر علاقه‌مند به کار در این محیط نیاز داریم، کسی که در قسمت‌های مختلف کارهای غیر مرتبط با وظیفه‌اش را انجام ندهد. مرکز طبی بیمارستانی است که می‌توان به ریس آن اختیار کافی انجام امور را داد. ما امروز در دانشگاه بی‌پول نیستیم، باید شیوه هزینه کردها و پرداخت‌ها را اصلاح کنیم. همچنین لازم است نگرانی کارکنان را برطرف کرده و برای پزشک تمام‌وقتی که به‌طور کامل در بیمارستان حضور دارد، حقوق را به‌موقع پرداخت کنیم.
رییس دانشگاه با تأکید بر استقلال بیشتر مراکز درمانی گفت: لازم است بیمارستان‌ها مسئولیت بیشتری داشته و مستقل شوند. هر بیمارستان امروز در دانشگاه باید بتواند خودش را اداره کند و ما کمکش می‌کنیم تا از این بحران عبور کند و در آینده بتواند مستقل فعالیت کند. یکی از بیمارستان‌ها که در دانشگاه این ظرفیت را دارد مرکز طبی کودکان است. در 48 سال گذشته حدود 700 دانشجو از این مرکز فارغ‌التحصیل شده‌اند. این بسیار ارزشمند است و تلاش و زحمت استادان را پشتوانه خود دارد. چرا ما نباید اجازه بدهیم این بیمارستان خودش را اداره کند، البته این امر مشروط به این است که رییس بیمارستان یک شغل داشته و در بیمارستان حضور کامل داشته باشد. اگر رییس بیمارستان خود از کارهای داخلی بیمارستان مطلع نباشد باید مدیر داخلی خوبی را کنار خود قرار دهد که او نیز داخل بیمارستان کار کند. با این دیدگاه هست که می‌توان به سمت اجرای این طرح پیش برویم. اگر دکتر بدو در این بیمارستان برای اجرای همچنین طرحی داوطلب شوند ما هم کمک می‌کنیم و از این حالت بحران و بدهی طولانی که به علت طلب‌های ما است خارج شویم.
وی افزود: هزار و صد میلیارد تومان دانشگاه از بیمه‌ها طلب دارد. در این زمینه وزارت بهداشت و دانشگاه مقصر نیستند. مقصر بیمه‌ها هستند که مطالبات را پرداخت نمی‌کنند و باید برای آن تدبیری اندیشید. امیدواریم در دانشگاه بتوانیم کمک کرده و رایزنی کنیم تا از این بحران عبور کنیم. من تجربه ریاست بیمارستان را شخصاً دارم؛ البته نمی‌خواهم مقایسه کنیم زیرا شرایط بیمارستان‌ها با هم متفاوت است. در بیمارستان غیرتخصصی هم مسئولیت داشتم و آن زمان هم همین مشکلات بود، باوجود این مشکلات این امر تحقق‌پذیر است و همت و اراده، اعضای هیئت‌علمی و کارکنان همراه و عشق و علاقه نیاز دارد. امیدوارم این بیمارستان بتواند، به‌عنوان اولین بیمارستان این طرح را اجرا کند. دوستان بذر یاس پخش نکنند، ما می‌توانیم محیط بیمارستان را به‌خوبی اداره کنیم به‌شرط این که بخواهیم.
توضیح اینکه بیست و نهمین کنگره بین‌المللی کودکان از پنجشنبه 4 آبان 96 به مدت چهار روز و پانزدهمین کنگره ملی و دومین کنگره بین‌المللی پرستاری کودکان همزمان با این کنگره در مرکز طبی کودکان برگزار می‌شود.
خبرنگار: الهام حق‌شناس

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 71799
الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

3 نظر برای این مقاله وجود دارد

78/10/11 - 00:00

با آرزوي سلامتي و توفيق براي جناب دكتر كريمي، ايشان به نكته دقيقي اشاره فرمودند واقعا يكي از مشكلات پايه اي حضور مديران چند شغله در پست هاي كليدي است كه لازم است راه كار منطقي براي اين معضل ارايه و اجرايي گردد.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
رهگذر

رهگذر

78/10/11 - 00:00

جناب آقاي دكتر كريمي رياست محترم دانشگاه علوم پزشكي تهران با سلام با احترام به استحضار جنابعالي ميرساند طي تغييراتي كه در ساعت كاري به وجود آمده ، پرسنل انتظامات دچار مشكلاتي اعم از بعد مسافت محل اسكان كاركنان تا محل خدمتي (پرسنل اهالي اطراف تهران) وهمچنين اتلاف زمان زيادي(بعضا 2 الي 3 ساعت) در ترافيك تهران و نيز ناهماهنگي در ساعات كاري و شيفت؛در اغلب موارد مشكلات فراواني را برايمان ايجاد نموده كه متاسفانه ضمن ايجاد افسردگي و كاهش راندمان كاري، موجب استعفاء دادن برخي از پرسنل و كسالت دائمي،بهم ريختگي اع

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
مهمان

مهمان

78/10/11 - 00:00

به نام خداوند بخشنده و مهربان،امید به زندگی،امید به آینده ،شور و نشاط و انگیزه،امید به تلاش و تعهد،رضایت، از جمله موارد مهمی است که ریاست محترم دانشگاه در سخنان خود بکار می برند و به این کلمات اعتقاد راسخ دارند.زمانی که پرسنل ارائه کننده خدمت ازنظر معیشت و حداقل های زندگی(حقوق و مسائل رفاهی و...) دچار مشکل نباشند به مراجعین لبخند می زنند و باعث گسترش فرهنگ و ارتقای مسائل اجتماعی نیز خواهد شد و کمک شایانی به نسل آینده و پیشرفت ممکلت عزیزمان خواهد شد.یک پیشنهاد می کنم و اینکه خواهش،خواهش،خواهش،خواهش میکنم که

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *