اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری کشور

دکتر کریمی: بزرگ‌ترین نهاد آموزش کشور نیازمند توجه و بودجه است

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری کشور، تحلیل درست گذشته را موجب برنامه‌ریزی بهتر برای آینده دانست و خواستار اعتماد دوسویه دانشگاه و نظام جمهوری اسلامی ایران شد.

گالری عکس

دریافت فیلم
دکتر عباسعلی کریمی در مراسم آغاز سال تحصیلی که 15 مهرماه 96 در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد، با خیرمقدم به رئیس‌جمهور و همه همکاران دانشگاهی و گرامی داشت ایام عزاداری اباعبدالله حسین علیه‌السلام گفت: آرزوی درس گرفتن از مکتب انسان‌ساز امام حسین علیه‌السلام را دارم.
سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تبریک فرارسیدن سال تحصیلی جدید به دانشجویان و همکاران دانشگاهی و همچنین با بیان پیشینه و تاریخچه تأسیس دانشگاه افزود: دانشگاه تهران نهال کوچکی بود که در سال 1230 توسط امیرکبیر کاشته شد و 83 سال بعد مقدمه‌ای شد برای تشکیل دانشگاه تهران. امروز بعد از ۸۳ سال دیگر آن نهال نو پا به همت و تلاش اعضای هیئت‌علمی به بزرگ‌ترین نهاد آموزشی کشور تبدیل‌شده که به فرمایش مقام معظم رهبری دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران نماد آموزش عالی کشور محسوب می‌شود.
سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی تهران، حفظ، ارتقا و افزایش توانایی این دانشگاه را موجب افتخار و از وظایف دانست و گفت: همت اساتید و نخبگان زیادی در دهه‌های گذشته منجر به این نماد آموزش عالی شده و من افتخار این رادارم که 43 سال قبل در چنین روزی از همین دانشگاه شروع کردم و خاک دانشگاه را طوطیای چشم خود می‌کنم. تلاش خیلی از فرهیختگان دانشگاه را به اینجا رسانده که ما باید ارج به نهیم و هر کس گذشته را خوب تحلیل نکند و فراموش کند برای آینده نمی‌تواند برنامه‌ریزی کند.
دکتر کریمی خطاب به رییس جمهور گفت: ما باید به دانشگاه اعتماد کنیم البته که دانشگاه هم باید به‌نظام مقدس جمهوری اسلامی اعتماد کند و من مطمئنم این اعتماد دوسویه ارزش‌های زیادی ایجاد خواهد کرد که این ارزش‌ها مستقیماً به جامعه ما برمی‌گردد.
دکتر کریمی ادامه داد: دانشگاه جزو حساس‌ترین ارگان‌های کشور است. همان‌طور که مغز در جریان شوک جزو حساس‌ترین ارگان‌هاست و بدن تلاش می‌کند در لحظات شوک از دستگاه‌های دیگرش مقداری کنترل ایجاد کند و اسپاسم در عروق ایجاد شود و در جریان شوک بدن جریان خون را منحرف می‌کند و به‌طرف مغز می‌برد تا در آن لحظات اولیه اتفاقات ناگواری برای بیمار نیفتد، بنابراین ما نیز اگر می‌خواهیم کشور ساخته شود باید دانشگاه‌ها را مثل مغز ببینیم.
سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: از توجه رئیس‌جمهور به دانشگاه آگاه هستیم ولی به‌طورکلی وقتی در کشور کمبود منابع است باید مواظب باشیم این شوک به‌اندازه یک دقیقه، سه دقیقه و پنج دقیقه برای دانشگاه به وجود نیاید البته یک دقیقه قابل‌تحمل است و ممکن است دانشگاه طی این مدت در کما برود ولی اگر سه دقیقه به طول انجامید می‌رود و ضایعات غیرقابل‌برگشت ایجاد می‌شود.
وی از نمونه های اعتماد نظام به دانشگاه و دانشگاهیان مخصوصاً علوم پزشکی، حضور همکاران نظام پزشکی و دانشگاهی در دوران دفاع مقدس و جنگ تحمیلی در اورژانس‌های خط مقدم جبهه و پشت جبهه و دیگری طرح تحول سلامت دانست که اعتماد مستقیم رییس‌جمهور به‌نظام سلامت در دوره 4 ساله و باهمت وزیر بهداشت و حمایت دانشگاه‌های علوم پزشکی در سراسر کشور و حمایت جامعه پزشکی در کشور منجر به آرامش و رضایت نسبی مردم در جامعه شد که نیازمند حمایت‌های معنوی و مادی رئیس‌جمهور برای به دست آوردن آرامش و رسیدن به دستاوردهای خوب است.
دکتر کریمی در پایان گفت: البته در دانشگاه علوم پزشکی ممکن است آموزش و پژوهش مقداری تحت شعاع درمان قرار می‌گیرد که این وظیفه ماست که تلاش کنیم این اتفاق نیفتد و در همه زمینه‌ها فعالیت خود را داشته باشیم.
خبرنگار: نسیم اخگر

مهدی  گلپایگانی
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی