• تاریخ انتشار : 1394/08/12 - 15:54
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1064
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم برگزار کرد

رییس مرکز تحقیقات استئوپروز: آموزش در سنین کودکی، کلید پیشگیری از پوکی استخوان است

مرکز تحقیقات استئوپروز پژوهشگاه در راستای پیشگیری از پوکی استخوان در جامعه مطابق برنامه های سالانه بنیاد بین الملی پوکی استخوان (IOF) برنامه هایی را در سطح شهر تهران اجرا کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم؛ مطابق برنامه های سالانه بنیاد بین الملی پوکی استخوان، مرکز تحقیقات استئوپروز پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران 28 و  29 مهر ماه 1394 برنامه هایی را در سطح شهر تهران اجرا کرد.

دکتر آرش حسین نژاد، رییس مرکز تحقیقات استئوپروز در خصوص فعالیت های این مرکز در سطح شهر تهران گفت: تهیه پوستر به مناسبت روز جهانی استئوپروز با شعار تغذیه مناسب برای استحکام استخوان، ارسال گایدلاین های استئوپروز برای دانشگاه های علوم پزشکی کشور، هماهنگی با معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جهت برگزاری کارگاه های مربوطه برای مربیان و رابطین بهداشتی از جمله اقداماتی بود که امسال محقق شد.

دکتر حسین نژاد افزود: تهیه بروشورهای جدید آموزشی برای دو گروه کودکان و بالغین و آموزش حرکات ورزشی برای سلامت استخوان، تهیه کتابچه جدید آموزشی در جهت تغذیه مناسب برای استحکام استخوان، مصاحبه¬ها و اطلاع رسانی از طریق رادیو و تلویزیون، تهیه وسایل کمک آموزشی و طراحی بازی برای بچه ها جهت نهادینه کردن مفاهیم مرتبط با تغذیه مناسب برای استحکام استخوان نیز با همکاری همکاران مرکز صورت گرفت.

رییس مرکز تحقیقات استئوپروز با بیان اینکه تیم آموزشی این مرکز در هفته جهانی مبارزه با پوکی استخوان در مهد کودک آفتاب حضور یافت و به آموزش کودکان و والدین آنها پرداخت، اظهار کرد: غربالگری قد و وزن و مقایسه آن با الگوی غذایی، اجرای بازی های مختلف اعم از قطار سلامتی، مار و پله غذای سالم و انجام حرکات ورزشی مناسب برای کودکان از جمله کارهایی بود که تیم مرکز تحقیقات استئوپروز پژوهشگاه در این مهد کودک اجرا کرد.

وی در خصوص مشاوره های تصحیح عادات غذایی برای پیشگیری های اولیه خاطر نشان کرد: همچنین در این روز مشاوره تغذیه به کودکان و مربیان مهدکودک توسط متخصصین تغذیه، مشاوره تغذیه به خانم ها در سنین باروری و همچنین در سنین یائسگی و برگزاری مسابقه آشپزی با هدف معرفی و نهادینه گردن غذاهای حاوی کلسیم و ویتامین D نیز انجام شد. /ق

خبر: ن.دخدار
عکس: م. کمازانی




  • گروه خبری : پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم
  • کد خبر : 55286
کلمات کلیدی
تهیه کننده: