آموزش مجازی آشنایی با مشخصات برچسب محصولات سلامت محور داخلی و نشانگر های رنگی تغذیه ای
وبینار آموزشی آشنایی با مشخصات برچسب محصولات داخلی و نشانگر های رنگی باهدف افزایش آگاهی عموم مردم سرای محله ولیعصر (عج) در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این آموزش باهدف افزایش آگاهی عموم مردم سرای محله ولیعصر عج آنلاین روز چهارشنبه 24 شهریور ۱۴۰۰ با حضور مهندس بیتا نافعی کارشناس نظارت و پایش فرآوردههای سلامت این معاونت برگزار شد.
مهندس نافعی در ابتدای جلسه گفت: جامعه سالم زیربنای توسعه هر کشور بوده و یکی از راه های نیل به این هدف، برخورداری از تغذیه صحیح است.بنابراین، آگاهی از اطلاعات مندرج بر روی برچسب محصولات خوراکی و آشامیدنی قدمی به سوی سلامتی است.
وی گفت : حداقل مشخصات مندرج بر روی برچسب محصولات خوراکی و آشامیدنی عبارتند از نام محصول، نام تجاری، ترکیبات، نام و نشانی و شماره تولید کننده، شماره پروانه بهداشتی ساخت، تاریخ تولید و انقضا و سری ساخت، شرایط نگهداری، الزامات و توصیه های بهداشتی، نشانگر رنگی و ..
مهندس نافعی افزود: نشانگر رنگی کمک می کند زمانی که تصمیم به خرید یک محصول غذایی و آشامیدنی داریم در یک نگاه ارزیابی و انتخاب مناسب داشته باشیم و میزان انرژی، قند و چربی و نمک و اسید چرب ترانس محصول را به ما نشان می دهد.که سبز به معنی «کم» است و ما را به یک انتخاب سالمتر راهنمایی می کند.
همچنین نارنجی به معنی «متوسط» است و ما را به یک انتخاب نسبتا خوب راهنمایی میکند و قرمز به معنی مقادیر زیاد در ماده غذایی است که باید دقت کرد با توجه به شرایط جسمانی و فعالیت فیزیکی، کی و چه مقدار مصرف کنیم.
نظر دهید