• تاریخ انتشار : 1399/07/07 - 14:53
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2029
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تجلیل از بانوان رزمنده و ایثارگر در 8 سال دفاع مقدس در محل تالار حکیم

مراسم تجلیل از بانوان رزمنده هشت سال دفاع مقدس با حضور مشاور وزیر در امور بانوان و خانواده در تالار حکیم ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی، این مراسم به همت دفتر امور ایثارگران و دفتر امور زنان با حضور دکتر فاطمه ناهیدی مشاور امور زنان و خانواده وزیر بهداشت، دکتر عبدالرحمان رستمیان معاون فرهنگی و مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، دکتر محمود بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع، دکتر خورشید وسکویی مشاور امور زنان رئیس دانشگاه، دکتر احسان پورمحمدیان مدیر دانشجویان شاهد و ایثارگر، دکتر احسان مقیمی مدیر امور ایثارگران و جمعی از بانوان رزمنده شاغل و بازنشسته دانشگاه در تالار حکیم برگزار شد. 
در ابتدای جلسه دکتر مقیمی ضمن گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس گفت: نقش زنان در دفاع مقدس انکار ناپذیر است بانوانی که برای حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همپای مردان سلحشورانه جنگیدند و با ایثار و فداکاری وصف نا پذیری صحنه‌های از شور ایمان را به تصویر کشیدند.
در ادامه دکتر رستمیان معاون فرهنگی دانشگاه و مشاور رییس دانشگاه در امور ایثارگران ضمن خیر مقدم به دکتر فاطمه ناهیدی که خود از آزادگان زمان جنگ تحمیلی و حاضرین افزود: اکنون بیش از  30  سال از پایان دفاع مقدس می‌گذرد هنوز حرف‌های بسیاری ناگفته باقی مانده است هنوز شخصیت‌هاییدر این عرصه گمنام مانده‌انددر این میان   زنان رزمنده، جانباز  و آزاده الگوهای شاخص و گویای از ایثار و مقاومت هستند.
وی با اشاره به هجوم تبلیغاتی دشمن و استفاده از فضای مجازی برای تسلط بر فرهنگ جبهه و جنگ اظهار داشت: باید در این خصوص هوشیار بود و از ابزارهای روز برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس استفاده کرد. 
سپس دکتر فاطمه ناهیدی ضمن اظهار خوشحالی و مسرت از اینکه در جمع بانوان ایثارگر است گفت: امروز یکی از بهترین روزهای زندگی من است زیرا افرادی را که در این همایش دیدم سادگی، اخلاص وپاکی دوران دفاع مقدس را برای من تداعی کرد.
وی در ادامه به بیان خاطراتی از روزهای   ابتدای جنگ در اهواز پرداخت و گفت: در منطقهٔ چایخانه سابق شهر اهواز خواهران جمع شده بودند و لباسهای خونین و خاکی و پاره رزمندگان را شستشو و ترمیم می‌کردند و این لباسها را دوباره در اختیار رزمندگان قرار می‌دادند. 
سپس در ادامه دکتر کیهانی دوست از اساتید فوق تخصص کودکان بیمارستان امام خمینی (ره)، دکتر نوغانی از اساتید دانشکده پرستاری، مژدهی از معاونت توسعه به بیان خاطرات خود از دوران دفاع مقدس پرداختند. 
در ادامه دکتر بیگلر در سخنان کوتاهی  از تلاش های  بانوان در دوران دفاع مقدس و در بحران کرونا قدردانی کرد و گفت: ایثار و فداکاری و از خودگذشتگی زنان در این بحران نیز بر همگان آشکار و هویدا است.
در پایان دکتر خورشید وسکویی از برگزار کنندگان مراسم و شرکت کنندگان تشکر و قدردانی کرد.
وی ضمن تجلیل از رشادتهای بانوان فداکار و ایثارگر کشور به فداکاری و از خودگذشتگی شهید حسنی آذر در بحران کرونا   اشاره کرد و گفت: شهیده حسنی آذر نه تنها در بیمارستان از بیماران به خوبی پرستاری می‌کرد بلکه در منزل نیز از همسر جانبازش با تمام توان مراقبت می‌کرد مشاور امور زنان دانشگاه تاکید کرد، فقط همسران جانبازان می‌دانند که این مراقبتها چه سختی‌های دارد.  

  • گروه خبری : معاونت فرهنگی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 162027
کلمات کلیدی
سید محمد حسین  میری طامه
تهیه کننده:

سید محمد حسین میری طامه

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *