• تاریخ انتشار : 1397/01/29 - 16:15
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2912
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

اولین نشست کمیته علمی رویداد Startup Weekend سلامت الکترونیک در دانشکده مجازی برگزار شد

دانشکده مجازی در راستای برگزاری اولین رویداد استارت آپ ویکند سلامت الکترونیک، نشست کمیته متخصصان و اعضای هیات علمی صنعت سلامت را با هدف معرفی برنامه، همفکری برای برگزاری رویداد آموزشی ـ تجربی و راه اندازی کسب و کارهای نوپای الکترونیکی در حوزه سلامت برگزار کرد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی؛ اولین نشست کمیته متخصصان و اعضای هیات علمی صنعت سلامت با هدف معرفی برنامه، همفکری برای برگزاری رویداد آموزشی ـ تجربی برای راه اندازی کسب و کارهای نوپای الکترونیکی در حوزه سلامت روز چهارشنبه 29 فروردین 97 با حضور صاحب نظران این حوزه در دانشکده مجازی برگزار شد.

در این نشست دکتر کاویانی رییس دانشکده مجازی ضمن خیرمقدم به مدعوین با بیان اینکه امروزه جهت گیری نظامهای آموزش عالی به سوی دانشگاههای نسل سوم و چهارم، برای توسعه اقتصادی و انتقال فناوری از دانشگاه به صنعت، تحول شگرفی در نقش دانشگاه های سنتی ایجاد کرده است، اظهار کرد: دانشگاههای کارآفرین علاوه بر آموزش و پژوهش، عامل تحقق نوآوری و کارآفرینی هستند. از این رو گسترش فرهنگ و بسترسازی مناسب برای کسب و کارهای الکترونیک در حوزه سلامت از مهمترین جهت گیری¬های دانشکده مجازی
می¬باشد.
دکتر کاویانی با اشاره به دانشگاههای نسل دوم و سوم با رویکرد حل مسئله و مشکل بهره برداری اظهار داشت: رویکرد اصلی اولین استارت آپ دانشکده مجازی گسترش، تعمیق و بستر سازی فرهنگ کارآفرینی در زمینه کسب و کارهای الکترونیکی مرتبط با حوزه سلامت است.
وی استارت آپ را کسب و کاری با مشخصات کارآفرینی، رشد، تولید و ارائه راه حل برای رفع یک نیاز، دارای خلاقیت و نوآوری، دوام پذیر، ریسک پذیر، تکنولوژیک و با سود بالا در مقایسه با هزینه تعریف کرد.
در ادامه دکتر رضا زعفریان عضو هیأت علمی دانشکده کارآفرینی و عضو ستاد ملی کارآفرینی و اشتغال وزارت بهداشت برای ارتقای برگزاری رویداد Startup Weekend باید بحث هدایت، راهنمایی و مربیگری برای پیگیری کسب و کارهای نوپای شکل گرفته را مورد توجه قرار دهیم. وی همچنین مهمترین مولفه های موثر در کارآفرینی را هوش هیجانی یا EQ، مثبت اندیشی، استقلال طلبی و پشتکار دانست.
در ادامه دکتر غلامرضا حسن زاده سرپرست گروه آموزشی مجازی‏سازی آموزش‏های حضوری با اشاره به ضرورت آموزش مهارتهای کارآفرینی و انجام کار تیمی، داشتن برنامه مدون را ضروری دانست.
دکتر رامین مهرداد رئیس مرکز تحقیقات بیماری‏های شغلی و طب کار با تاکید بر ایده های کارآمد در حوزه سلامت افزود: به ایده های صاحب نظران این حوزه از جمله دانشجویان، کارمندان و پرسنل بیمارستان ها باید توجه ویژه داشت.
شاکرحسینی مسئول کارگروه سلامت الکترونیکی و رییس کمیسیون سلامت الکترونیکی سازمان نظام سرویسی رایانه های کشور با اشاره به اینکه 30 سال از تاریخ سلامت الکترونیک در کشور می گذرد بیان داشت: امروزه نزدیک به 30 شرکت در ایران هستند که حوزه سلامت الکترونیکی را هدایت می کنند و اولین حضور دولت در این بخش به سال 1377 برمی گردد. وی همچنین به شکل گیری شرکت های استارت آپی متعدد در طول سالیان اخیر که بصورت موفقیت آمیز بوده است؛ اشاره نمود.
دکترپروین پاسالار رئیس مرکز رشد استعدادهای درخشان با اشاره به المپیاد کارآفرینی در سطح وزارت بهداشت افزود: ما به این مسئله رسیدیم که دانشجویان باید خوب یاد بگیرند، خوب ببینند و خوب بشنوند و مهم این است که مهارت های کارآفرینی را چگونه به دانشجویان آموزش دهیم.
دکتر قناعتی رییس مرکز تصویربرداری دانشگاه ضمن استقبال از برگزاری این استارت آپ به تجربیات انجام شده در این مرکز و همچنین به فعالیتهای انجام شده در حوزه سلامت الکترونیک، آموزشهای الکترونیکی، تجارت الکترونیکی در حوزه رادیولوژی و توریسم درمانی و تجاری سازی محصولات تولید شده اشاره کرد.
دکتر احمدیان رییس دانشکده فناوریهای نوین پزشکی به تجارب این دانشکده در زمینه تجاری سازی ایده های پژوهشی و کوریدورهای طراحی شده برای مهارت آموزی دانشجویان جهت تبدیل ایده های نوین به محصولات قابل عرضه در جامعه اشاره نمود. وی همچنین اظهار داشت: فضای مجازی و فناوریهای نوین اطلاعاتی مکمل و تقویت کننده کوریدورهای علمی دانشکده خواهند بود و آمادگی خود را برای همکاری در برگزاری رویداد استارت آپ ویکند سلامت الکترونیک دانشکده مجازی اعلام نمود.
در این نشست دکتر احمدرضا سروش عضو هیات علمی دانشگاه، دکتر صادق نیت رییس مجتمع بیمارستانی امام خمینی، دکتر محمدرضا منظم مدیر دفتر همکاری دانشگاه با صنعت، دکتر برکتی مدیر مولفه های اجتماعی معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه، دکتر طولابی رییس بخش جراحی 1 بیمارستان امام خمینی و دکتر جهانگیری معاون فنی و نظارت نظام پزشکی نقطه نظرات و دیدگاههای خود را در زمینه رویداد استارت آپ ویکند سلامت الکترونیکی دانشکده مجازی بیان کردند.
گروه خبری: سیده کاملیا داودزاده ـ آذر شهبازی

 

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشکده مجازی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 75891
کلمات کلیدی
آذر شهبازی
تهیه کننده

آذر شهبازی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *