• تاریخ انتشار : 1397/05/20 - 12:45
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2579
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

به همت معاونت غذا و دارو

برگزاری کارگاه آموزشی یک‌روزه با عنوان آموزش سیستم HACCP و پیش‌نیازهای (GMP و GHP)

کلاس آموزشی با عنوان آموزش سیستم HACCP و پیش‌نیازهای (GMP و GHP)، براي آموزش به مسئولان فنی واحدهای تولیدی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران؛ کلاس آموزشی با عنوان آموزش سیستم HACCP و پیش‌نیازهای (GMP و GHP)،  روز شنبه  20  مرداد  97، در محل سالن شورای معاونت غذا و دارو براي آموزش به مسئولان فنی واحدهای تولیدی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
مهندس آقا محسنی کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در خصوص برنامه‌های پیش‌نیازی، شرایط GMP، شناسایی و ارزیابی مخاطرات، نحوه تعیین نقاط کنترل بحرانی و اجرای سیستم HACCP در واحدهای تولیدی توضیحاتی ارائه کرد.
در پایان این کلاس، کارگاه آموزشی براي شرکت‌کنندگان در دوره برگزار شد.
توضیح اینکه متقاضیان شرکت در دوره‌های آموزشی برای اطلاع از تاریخ برگزاری سایر دوره به واحد آموزش (مهندس کسری مؤمنیان) مراجعه کنند.
 
  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 79139
کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده

خدیجه آب پر