• تاریخ انتشار : 1397/09/21 - 12:52
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 817
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

گزارش عملکرد حوزه بین‌الملل دانشکده مجازی در شورای مدیران معاونت بین‌الملل دانشگاه تشریح شد

شورای مدیران معاونت بین‌الملل با ارائه گزارش فعالیت‌های حوزه بین‌الملل دانشکده مجازی و بیان توضیحاتی در خصوص سومین کارگاه بین‌المللی اپاتل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل معاونت بین‌الملل در آغاز نشست روز شنبه 17 آذر 97، به برگزاری سومین کارگاه پروژه اپاتل توسط دانشکده مجازی و با همکاری معاونت بین‌الملل دانشگاه اشاره کرد.
وی اظهار داشت: مشارکت دانشگاه در اپاتل به عنوان یکی از پروژه‌های اراسموس پلاس زمینه‌ساز ایجاد افتتاح مرکز آموزش یادگیری الکترونیک در کالج بین‌الملل دانشگاه و به دنبال آن برپایی این کارگاه شد.
وی تصریح کرد: طی این پروژه که تحت حمایت مالی اتحادیه اروپا است 13 دانشگاه از پنج کشور آلمان، یونان، پرتغال، عراق و ایران با هدف توسعه آموزش، یادگیری الکترونیک و ارتقای مهارت‌های الکترونیکی اساتید و دانشجویان با یکدیگر همکاری می‌کنند.
دکتر نکوفر ضمن قدردانی از تلاش‌های معاونت بین‌الملل دانشکده مجازی، بازخوردهای برگزاری کارگاه مذکور که نتیجه فعالیتی گروهی بوده است را بسیار مثبت ارزیابی کرد.
سپس دکتر مجتهدزاده، معاون بین‌الملل دانشکده مجازی گزارشی اجمالی از عملکرد این معاونت ارائه کرد و اظهار داشت: از مهرماه سال جاری به عنوان معاون بین‌الملل دانشکده مشغول به فعالیت شدم و تمام تلاش من و همکارانم طی این مدت کوتاه متوجه فعالیت جدی‌تر دانشکده مجازی در حوزه بین‌الملل بوده است.
وی با اشاره به برنامه‌های حوزه بین‌الملل دانشکده مجازی طی چهار سال پیش رو، اظهار داشت: طبق برنامه‌ریزی که در ابتدای سال 97 صورت گرفت برگزاری کارگاه آموزشی اپاتل، برگزاری نوبت دوم دوره آموزشی با دانشگاه کمرینو ایتالیا، تبادل استاد و دانشجو در قالب تفاهم‌نامه با کمرینو، برنامه‌ریزی برای پذیرش دانشجویان خارجی، به‌روزرسانی سایت انگلیسی دانشکده، کمک به معاونت بین‌الملل دانشگاه برای توسعه آموزش مجازی و برگزاری جلسات آموزشی و کاری به زبان انگلیسی در دستور کار قرار گرفت.
معاون بین‌الملل دانشکده مجازی افزود: با توجه به زمان اندکی که تا برگزاری سومین کارگاه آموزشی اپاتل داشتیم ایجاد زیرساخت‌هایی چون دوزبانه شدن تابلوها و راهنماهای دانشکده مجازی، ارتقاء وب‌سایت انگلیسی دانشکده و تهیه فلایر و کاتالوگ‌های انگلیسی معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این مجموعه ضروری به نظر می‌رسید.
دکتر مجتهدزاده تصریح کرد: بر این اساس تمامی تابلوها و راهنمای دانشگاه دوزبانه شد و با بررسی سبک و محتوای اقلام معرفی 50 دانشگاه دنیا و دانشکده‌های زیرمجموعه دانشگاه، فلایرها و کاتالوگ‌های دانشکده مجازی آماده شد.
وی ادامه داد: همچنین محتوای سایت صد دانشگاه برتر جهان به منظور ارتقاء وب‌سایت انگلیسی دانشکده از پلت فرم تا طراحی و محتوا ارزیابی و در نهایت این وب سایت پیاده سازی شد.
معاون بین‌الملل دانشکده مجازی بخش بعدی صحبت‌های خود به برگزاری سومین کارگاه بین‌المللی اپاتل اختصاص داد و گفت: جلسه آغازین پروژه اپاتل در دانشگاه لایپزیگ آلمان با شرکت دکتر مرعشی، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل و دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل برگزار شد که این گروه ضمن معرفی دانشگاه علوم پزشکی تهران فرصت آشنایی با 13 دانشگاه همکار را به دست آوردند.
وی افزود: هدف اصلی این پروژه گسترش آموزش الکترونیک توسط دانشگاه‌های اروپایی عضو در دانشگاه‌های ایرانی و عراقی بود که در همین راستا دو کارگاه آموزشی در یونان و پرتغال برگزار شد.
معاون بین‌الملل دانشکده مجازی اضافه کرد: اینجانب با حضور در کارگاه دوم، برگزاری سومین کارگاه اپاتل را با این تفاوت که در کنار دانشگاه‌های عراقی و ایرانی، نمایندگان دانشگاه‌های اروپایی نیز حضور داشته باشند، پیشنهاد کردم که خوشبختانه مورد موافقت قرار گرفت.
دکتر مجتهدزاده عنوان سومین کارگاه بین‌المللی اپاتل را Instructional design, implementation and evaluation of e-learning system: The experience of Tehran University of Medical Sciences in Iran اعلام کرد و گفت: این کارگاه از 11 تا 14 آذر 97 (December 2-5, 2018) با بودجه اتحادیه اروپا و شرکت 21 نفر از همکاران اروپایی و ایرانی پروژه شامل دانشگاه‌هایی از آلمان، یونان، پرتغال، عراق و ایران برپا شد.
وی با بیان اینکه کارگاه مذکور به صورت ترکیبی برگزار و از نسخه انگلیسی سیستم مدیریت یادگیری (LMS) 'نوید' استفاده شد، اظهار داشت: همچنین از استادان، کارکنان و دانشجویان علاقه‌مند دعوت شد در صورت عدم حضور به صورت وبینار و از طریق لینک/http://webinar.tums.ac.ir/otw در این کارگاه شرکت کنند.
معاون بین‌الملل دانشکده مجازی اضافه کرد: این معاونت در فضای سیستم مدیریت یادگیری نوید که دوزبانه است برای هریک از شرکت‌کنندگان بخشی را تعریف کرد تا امکان کار گروهی میان آن‌ها فراهم شود.
دکتر مجتهدزاده با اشاره به اینکه بخش مجازی کارگاه بر روی این سیستم بارگذاری و امکان بحث و تبادل‌نظر نیز فراهم شد، بیان داشت: تمام ارائه‌های انجام شده کارگاه در سیستم نوید قابل‌دسترس است.
وی سپس به برگزاری مراسم افتتاحیه سومین کارگاه بین‌المللی اپاتل در مرکز آموزش و یادگیری الکترونیک واقع در کالج بین‌الملل دانشگاه اشاره کرد و ادامه داد: بخش آموزشی کارگاه در دانشکده مجازی اجرایی شد ضمن اینکه بازدید از دانشگاه علوم پزشکی مجازی در روز پایانی کارگاه صورت گرفت.
معاون بین‌الملل دانشکده مجازی بازخورد مثبت شرکت‌کنندگان و هماهنگ‌کننده اصلی پروژه اپاتل را مهم‌ترین دستاورد این کارگاه عنوان کرد و بیان داشت: این در حالی است که از تعدادی از اساتید دانشکده مجازی خواسته شد به عنوان سخنران مدعو در برنامه‌های مختلف این پروژه مشارکت داشته باشند.
دکتر مجتهدزاده در پایان یکی از مهم‌ترین برنامه‌های پیش روی این معاونت را فرصت سازی برای جذب دانشجویان بین‌الملل در دانشکده مجازی اعلام کرد و یادآور شد: همچنین بررسی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های میز کشورها و اتاق‌های همکاری بین‌المللی در کنار فرصت‌های هفتمین نشست منطقه‌ای مجمع جهانی سلامت نیز در دستور کار قرار دارد.
در ادامه، اعضای شورای مدیران معاونت بین‌الملل به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه با اشاره به ایجاد مدیریت بین‌المللی سازی الکترونیک در معاونت بین‌الملل، پیشنهاد تشکیل کمیته‌ای به منظور پیشبرد برنامه‌های مربوط به حوزه‌های یادگیری الکترونیک و سلامت الکترونیک را مطرح کرد.
وی با تأکید بر اینکه مقوله جذب دانشجویان بین‌المللی در دانشکده مجازی باید جدی‌تر گرفته شود، تصریح کرد: پتانسیل قابل‌توجهی در کشورهای همسایه چون افغانستان و تاجیکستان برای آموزش مجازی به زبان فارسی وجود دارد ضمن اینکه برای سایر کشورها نیز می‌توان در قالب دوره‌های مشترک با دانشگاه‌های معتبر بین‌المللی برنامه‌هایی را اجرایی کرد.
توضیح اینکه دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر امینیان، رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل، دکتر عباسی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل دانشگاه، دکتر جعفریان، رئیس کالج بین‌الملل دانشگاه، دکتر خامی، مشاور عالی معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر ضیائی، دکتر اسمعیل زاده و دکتر متوسلی، معاونان آموزشی، پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل، دکتر حاجی فرج تبریزی، سرپرست مدیریت توانمندسازی بین‌المللی نیروی انسانی، دکتر آل سعیدی، مدیر بین‌المللی سازی الکترونیک، دکتر مجتهدزاده، معاون بین‌الملل دانشکده مجازی و رسول‌زاده، مسئول حراست معاونت بین‌الملل در این نشست حضور داشتند.

خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : معاونت بین الملل دانشگاه,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 82870
مهناز  وحیدی
تهیه کننده

مهناز وحیدی