• تاریخ انتشار : 1398/04/04 - 18:53
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2409
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

با حضور شماری از مسئولان بلند پایه وزارتخانه و دانشگاه

مرکز جامع MS مجتمع بیمارستانی امام خمینی افتتاح شد

مرکز جامع MS مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با حمایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، انجمن MS ایران و با همکاری موسسه خیرین دانش بستر خرد و دیگر خیرین مورد بهره برداری قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، آیین گشایش مرکز جامع MS مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) روز سه شنبه 4 تیرماه 98 با حضور دکتر شادنوش رئیس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماریهای خاص وزارت بهداشت، دکتر صحرائیان رئیس انجمن MS، دکتر نفیسی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر صادق نیت رئیس مجتمع، معاونان، جمعی از اعضای هیئت علمی، اساتید گروه مغز و اعصاب و خیرین مشارکت کننده در این پروژه برگزار شد.
در این مراسم دکتر حریرچیان رئیس بخش نورولوژی مجتمع گفت: مرکز جامع MS با همت تنی چند از خیرین سلامت و با حمایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ، انجمن MS ایران، و همکاری موسسه خیرین دانش بستر خرد امروز به بهره برداری می رسد و در این راستا عزم جدی ریاست مجتمع و تلاش های پیگیر در همه سطوح نقش بسیار پررنگی داشته است. 
وی افزود: مرکز جامع MS مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) باهدف ارائه خدمات موردنیاز بیماران مبتلا به MS بصورت متمرکز طراحی شده تا این دسته از بیماران خدمات درمانگاهی، توانبخشی، روانپزشکی، تغذیه و سایر خدمات مورد نیاز خود را در یک مرکز دریافت کنند و نیازی به مراجعه مکرر به مراکز مختلف نداشته باشند. 
دکتر حریرچیان با اشاره به آمار بیماران ام اس تحت پوشش مجتمع بیمارستانی امام خمینی گفت: در حال حاضر حدود هزار بیمار مبتلا به MS در این مرکز تحت درمان هستند و خدمات تشخیصی و درمانی به ایشان ارائه می شود و امیدواریم در آینده نزدیک و با بهره برداری از از بخش اختصاصی در حوزه ارائه خدمات بستری به این دسته از بیماران نیز به شرایط مطلوب تری دست پیدا کنیم. 
در ادامه دکتر صادق نیت رئیس مجتمع ضمن تشکر از حمایت های  وزارت بهداشت، انجمن MS ایران و پیگیری های مستمر دکتر حریرچیان و قدردانی از مساعدت های خیرین در راه اندازی  این مرکز گفت: گروه نورولوژی مجتمع بیمارستانی امام خمینی در کنار خدمات ارزشمندی که به بیماران ارائه میکنند در عرصه آموزش نیز بسیار تاثیر گذار بوده و فارغ التحصیلان این مرکز امروز در اقصی نقاط کشور به ارائه خدمت می پردازند. 
وی افزود: در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) خدمات بسیاری به بیماران مبتلا به بیماری های خاص مانند هموفیلی ، ایدز و همچنین مادران پر خطر ارائه می شود، بسیاری از عمل های سنگین پیوند انجام میشود و درکنار این حجم از خدمات تخصصی و فوق تخصصی کم نظیر و بعضا بی نظیر، جای خالی  مرکز جامع MS در این مجتمع احساس میشد.
 دکتر صادق نیت گفت: غالبا بیمارستانها به دلیل سختی کار در شرایط معمول از ارائه اینگونه خدمات درمانی استقبال نمی کنند و تداوم ارائه این خدمات به تداوم حمایت های وزارتخانه و دانشگاه وزارت خانه وابسته است. 
رئیس مجتمع بیمارستانی امام خیمنی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توان علمی و ظرفیت های دانشگاهی مجتمع گفت: ظرفیت های علمی مجتمع در این زمینه موجب مباهات است و جای تاسف دارد مراکزی که 6 ماه از راه اندازی آن می گذرد بعضا به خاطر مشکلات مالی غیر فعال می شود یا امکان استفاده از تمام ظرفیت های آن وجود ندارد. 
دکتر صادق نیت درپایان ضمن قدردانی از حمایت های خیرین سلامت گفت: جلب مشارکت خیرین ارجمند یکی از رویکردهای اساسی بیمارستان طی سال های اخیر بوده و خوشبختانه در این زمینه توفیقاتی هم داشته ایم و امیدواریم حمایت های وزارت خانه هم بیشتر از گذشته متوجه مجتمع بیمارستانی امام خمینی باشد.
سخنران دیگر این برنامه دکتر صحرائیان رئیس انجمن ام اس بود. ایشان در سخنان خود از راه اندازی این مرکز اعلام خرسندی کرد و گفت: امروز روز بسیار خوبی برای من است و خوشحال هستم مرکزی که از مدت ها قبل در درمان بیماران ام اس فعالیت میکند در سطح وسیع تری به ارائه خدمت خواهد پرداخت.
 دکتر شادنوش رئیس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری های خاص وزارت بهداشت گفت: خدا را شاکر هستیم که امروز شاهد افزودن افتخاری به افتخارات مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) هستیم و آن افتخار خدمت هر چه بیشتر به جامعه بیماران دردمند کشور است. 
وی افزود: از چندی پیش مراکز جامعه ارائه خدمات به بیماران خاص را در کشور طراحی کردیم که در همین راستا مرکز جامع ام اس در بیمارستان های امام حسین(ع)، فیروزگر و سینا در تهران پیش از این راه اندازی شده بود و امروز هم چهارمین مرکز در مجتمع بیمارستانی امام خمینی به بهره برداری می رسد. در بعضی از شهرهای دیگر مثل تبریز، ساری، مشهد و اصفهان هم مراکزی هستند که این خدمات را در حوزه ام اس ارایه می کنند و برای ارتقا کیفیت در این زمینه نیازمند طراحی و ابلاغ گاید لاین های بالینی هستیم و این برنامه در دست اجراست. 
دکتر نفیسی رئیس دانشکده پزشکی نیز بعنوان آخرین سخنران این برنامه در سخنان خود از توسعه خدمات بخش نورولوژی در طی سال های گفت و افزود: مجتمع بیمارستان امام خمینی(ره)، قدیمی ترین مرکز آموزشی، درمانی در کشور است و بخش نورولوژی این مجتمع به همت دکتر حریرچیان رشد قابل ملاحظه ای داشته است و احداث این مرکز برای خدمت رسانی به بیماران ام اس بسیار قابل تقدیر است.
در پایان این مراسم مرکز جامع ام اس با حضور مسئولان حاضر به بهره برداری رسید.

 

  • گروه خبری : مجتمع بیمارستانی امام خمینی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 89148
کلمات کلیدی
تهیه کننده