• تاریخ انتشار : 1398/09/07 - 10:55
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 897
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

معرفی اپلیکیشن شبکه اجتماعی Tritapp در جلسه شورای پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی

جلسه شورای پژوهشی و کمیته ارتباط با صنعت دانشکده پرستاری و مامایی روز سه شنبه 5 آذرماه با حضور اعضای هیات رئیسه، شورای پژوهشی و کمیته ارتباط با صنعت دانشکده و مسئولین Tritapp برگزار شد.

گالری عکس 

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، جلسه شورای پژوهشی و کمیته ارتباط با صنعت روز سه شنبه 5 آذرماه با حضور اعضای هیات رئیسه، اعضای شورای پژوهشی و کمیته ارتباط با صنعت دانشکده، دکتر متولیان عضو هیات علمی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، عضو کارگروه مدل سازی دانشگاههای نسل سوم و چهارم دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیریت نوآوری و تکنولوژی Tritapp، دکتر عقیلی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر حاجی رضایی مهندس صنایع و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد از Tritapp  برگزار شد.
دکتر متولیان با معرفی اپلیکیشن  Tritappدر توضیح چگونگی راه اندازی این اپلیکیشن گفت: شکل گیری رابطه ما با علوم پزشکی اتفاقی بود که سه سال پیش رخ داد، خیلی از موارد را می دیدم که در حوزه علوم پزشکی می افتد اما به خاطر شکاف موجود بین دو حوزه علوم پزشکی و مهندسی این موضوعات به جایی نمی رسد.
وی افزود: کلابی تشکیل شد و در آن نیازهای علوم پزشکی مطرح می شد و دوستان مهندسی سعی می کردند روی آن فکر کنند و برای آن راهکار پیدا کنند و یا بررسی کنند که چطور می توان آن را به تجارت و کسب و کار رساند. 
دکتر متولیان Tritapp را یک شبکه اجتماعی تخصصی تعریف کرد و استفاده از آن را فرصتی ارزشمند برای برقراری ارتباط و انجام امور حرفه ای دانست و گفت: نقطه شروع این شبکه از اوایل سال 97 و به منظور ایجاد ارتباط و پوشش پرسش و پاسخ بود و خوشبختانه فیدبک های خوبی هم دریافت کرد.
وی ایجاد ارتباط بین حوزه های پژوهشی و کسب و کار، تبادل مستندات، اشتراک کارهای کلاسی، برگزاری آزمون، برگزاری نظرسنجی، برگزاری آموزش های آزاد و مداوم، تعریف پروسیجرهای پزشکی در فضای مجازی، کاهش هزینه در مرکز مهارت های بالینی، ایجاد فضای کارآفرینی و امکان درآمدزایی، تشکیل پروفایل و معرفی زمینه فعالیت و امکان تشکیل تیم را از کاربردهای این اپلیکیشن عنوان کرد.
دکتر متولیان همچنین از عقد تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی تهران برای راه اندازی شبکه اجتماعی اختصاصی دانشگاه در آینده نزدیک خبر داد.
دکتر مجتبی عقیلی متخصص طب اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) نیز جدایی دانشجویان علوم پزشکی از دانشجویان مهندسی را یکی از نقاط ضعف دوران دانشجویی در حوزه سلامت و رفع خیلی از دغدغه های جامعه پزشکی را منوط به ایجاد ارتباط بین رشته ای دانست.
وی در ادامه به نحوه استفاده از واقعیت مجازی در آموزش دانشجویان علوم پزشکی پرداخت و خاطرنشان کرد که در بسیاری از حوزه های آموزشی که نیاز به مهارت های انسانی داشته و امکان تمرین آن به دلیل شرایط خاص بیمار سخت بوده و یا برای بیمار مخاطره آمیز است؛ می توان از پدیده واقعیت مجازی به خوبی بهره برد. 

خبرنگار: شیما سادات عطری 

عکس: حسین اکبریان 

  • گروه خبری : دانشکده پرستاری مامایی
  • کد خبر : 95068
کلمات کلیدی
شیما سادات  عطری
تهیه کننده

شیما سادات عطری