محتوای خبری بیمارستان بهارلو

بررسی روند پیشرفت نسخه نویسی الکترونیک با حضور معاون درمان دانشگاه در مرکز آموزشی درمانی بهارلو

با حضور معاون درمان و مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، روند پیشرفت نسخه نویسی الکترونیک در بیمارستان بهارلو بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان بهارلو، روز دوشنبه 18 بهمن، دکتر سعید ناطقی، معاون درمان، دکتر علی گنجعلی خان، مدیر درمان و دکتر سید احمد رضایی، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، با حضور در دفتر مدیریت و درمانگاه های این مرکز در جریان روند پیشرفت برنامه نسخه نویسی الکترونیک قرار گرفتند.
در این بازدید ضمن بررسی مشکلات اجرای این طرح و راهکارهای رفع آنها، با مسئولان واحدهای داروخانه و درمانگاه، پزشکان و بیماران گفتگو و نظرات آنان را نیز در این زمینه جویا شدند.
از دیگر بخش های این بازدید بررسی چالش ها و راهکارهای یکسان سازی سیستم های اطلاعات بیمارستانی و اجرای آن در بیمارستان های بهارلو و بهرامی بود.
در این بازدید داود پناهی، مدیر بیمارستان، تیم بازدید کننده را همراهی کرد.

فهیمه  نجاری

فهیمه نجاری