محتوای خبری بیمارستان بهارلو

برگزاری آخرین جلسه از مجموعه جلسات "پانزده دقیقه با شیوه ای متفاوت بیاموزیم" در مرکز آموزشی درمانی بهارلو

آخرین جلسه از مجموعه جلسات هفتگی "پانزده دقیقه با شیوه ای متفاوت بیاموزیم" که از سه ماه پیش در بیمارستان بهارلو آغاز شده بود، روز پنجشنبه با موضوع فلسفه حجاب در نماز به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان بهارلو، در این جلسات که هر هفته پنجشنبه ها بعد از نماز ظهر و عصر در نمازخانه بیمارستان برگزار می شد، دکتر اصغر قربانی، متخصص کودکان و عضو هیئت علمی دانشگاه به شیوه ای متفاوت درخصوص فلسفه، آثار و برکات نماز سخنرانی کرد.
دکتر قربانی در آخرین جلسه درخصوص فلسفه حجاب در نماز و توصیه های دین اسلام و سایر ادیان در این رابطه سخنرانی جامعی ارائه داد.
پس از پایان جلسه به شرکت کنندگان، کتابهایی با مضامین مذهبی، روانشناسی، علمی و ... به همراه فیلم های آموزشی در قالب فلش مموری اهدا شد.

فهیمه  نجاری

فهیمه نجاری