محتوای خبری بیمارستان بهارلو

برگزاری سومین جلسه مجازی معاونت فرهنگی و مسئولان فرهنگی بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه هماهنگی نهایی ضیافت روز پرستار با حضور مدیر فرهنگی معاونت فرهنگی دانشگاه و مسئولان فرهنگی هشت بیمارستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی، روز سه شنبه 25 آذر 99، سومین جلسه مجازی مسئولان فرهنگی بیمارستان های تابعه دانشگاه با محوریت ضیافت روز پرستار با حضور دکتر محمدحسین صادقیان، مدیر فرهنگی معاونت فرهنگی دانشگاه، برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر صادقیان ضمن تشکر از فعالیت های فرهنگی صورت گرفته در بیمارستان ها، علت انتخاب این هشت بیمارستان را فضای فیزیکی مناسب برای برگزاری مراسم با رعایت پروتکل های بهداشتی در فضای باز دانست و عنوان کرد، مجموعه معاونت فرهنگی، توزیع بسته های ویژه شب یلدا  در  بیمارستان های دیگر را نیز با توجه به همزمانی مراسم ولادت حضرت زینب (س) و شب یلدا در نظر دارد.
در این جلسه هماهنگی های لازم برای حضور گروه جهادی آوای رهیل عشق در هشت بیمارستان امام خمینی (ره)، مرکز قلب، شریعتی، مرکز طبی، ضیائیان، بهارلو، سینا و امیراعلم انجام و تصمیمات لازم برای برگزاری مراسم گرفته شد.
فهیمه  نجاری

فهیمه نجاری