محتوای خبری بیمارستان بهارلو

برگزاری کنفرانس به زبان انگلیسی با موضوع «گامهای نخستین مراقبت از نوزاد» در مرکز آموزشی درمانی بهارلو

کنفرانسی با موضوع گامهای نخستین مراقبت از نوزاد به زبان انگلیسی توسط متخصص اطفال بیمارستان بهارلو و عضو هیئت علمی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان بهارلو، روز چهارشنبه 19 شهریور 99، کنفرانسی با عنوان “Initial Steps of Newborn Care” توسط دکتر اصغر قربانی، متخصص اطفال و عضو هیئت علمی دانشگاه، در محل آمفی تئاتر این مرکز برگزار شد.
در این کنفرانس که با حضور دکتر مریم سرایی، معاون آموزش، دکتر آرزو نجفی، مدیر پژوهش، دکتر شهره موحدی متخصص زنان، دکتر زهرا بنفشه آل محمد، معاون بین الملل بیمارستان، دکتر طاهره دادپی، متخصص زنان و دکتر فرزانه واشقانی متخصص زنان برگزار شد، دکتر قربانی با بیانی ساده و گویا و با استفاده از اسلایدهای آموزشی گام های مراقبتی نوزاد در 30 ثانیه اول پس از تولد را به طور مبسوط شرح داد.
این جلسه با پرسش های حاضران و پاسخگویی به آنها پایان یافت.

فهیمه  نجاری

فهیمه نجاری