محتوای خبری بیمارستان بهارلو

پایان کار نمایشگاه فرهنگی سه روزه یادواره سردار دلها در مرکز آموزشی درمانی بهارلو

نمایشگاه فرهنگی یادواره سردار دل ها که به مناسبت اولین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در بیمارستان بهارلو برپا شده بود، پس از سه روز به کار خود خاتمه داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان بهارلو، نمایشگاه فرهنگی یادواره سردار دل‌ها از روز شنبه ۱۳ دی تا دوشنبه ۱۵ دی ۹۹ در اولین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در محل لابی اصلی این مرکز برپا شد.
در این نمایشگاه که با یاد شهدای مدافع سلامت همراه بود علاوه بر فضاسازی و پخش کلیپ یادبود، ۳۰۰ سربند و پیکسل یادواره این شهید بزرگوار به مراجعه کنندگان بیمارستان اهدا شد.
همچنین عکس و عکس نوشته‌هاییبه یاد سردار سلیمانی روز یکشنبه ۱۴ دی، در سالن اصلی بیمارستان در معرض دید مراجعه کنندگان قرار گرفت.
توضیح اینکه این نمایشگاه به همت روابط عمومی، بسیج بیمارستان، امور ایثارگران، امور فرهنگی دانشگاه و واحد انفورماتیک بیمارستان به مدت سه روز برگزار شد که با استقبال مراجعه کنندگان روبرو شد.

فهیمه  نجاری

فهیمه نجاری