محتوای خبری بیمارستان بهارلو

پیام تبریک رئیس مرکز آموزشی درمانی بهارلو در آستانه فرارسیدن روز پزشک

در آستانه فرارسیدن روز پزشک، دکتر حمیدرضا حکمت، رئیس بیمارستان بهارلو با ارسال پیامی این روز را به پزشکان دانشگاه علوم پزشکی تهران و پزشکان شاغل در این مرکز تبریک گفت.

دکتر حمید رضا حکمت,

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان بهارلو، متن پیام تبریک به شرح زیر است:
بسمه تعالی
اگر پزشک هستی دیگر متعلق به خودت نیستی، اگر متعلق به خودت هستی دیگر پزشک نیستی.  (شادروران دکتر قریب)
پزشکان ضامن سلامت جامعه و بیماران هستند که با روح بلند خود و در سایه الطاف الهی، درد بیماران را التیام می بخشند. تاریخ طبابت در ایران مملو از افتخاراتی است که به‌عنوان ثروتی تاریخی از آن یاد می شود. نامگذاری زادروز حکیم دانشمند- شیخ الرئیس ابوعلی سینا- به عنوان روز پزشک، مصداق یادآوری همان ثروت تاریخی و یادمانه‌ای برای نکوداشت بزرگان این سلسله افتخارآفرین است.
اینجانب به رسم ادب و قدرشناسی، روز پزشک را به پزشکان و دانشجویان پزشکی که قدم در این راه گذاشته اند تبریک عرض نموده و سلامت و توفیق روزافزون شما را از درگاه خدای مهربان خواهانم.
دکتر حمیدرضا حکمت/ رئیس مرکز آموزشی درمانی بهارلو

فهیمه  نجاری