محتوای خبری دانشکده داروسازی

جلسه مشترک معاونت های دانشجویی-فرهنگی دانشگاه و معاونت های دانشجویی-فرهنگی دانشکده ها

جلسه مشترک معاونت های دانشجویی–فرهنگی دانشگاه و معاونت های دانشجویی-فرهنگی دانشکده ها به میزبانی دانشکده داروسازی 20 تیر 1401 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، جلسه مشترک معاونت دانشجویی- فرهنگی دانشگاه با معاونت های دانشجویی- فرهنگی دانشکده ها به میزبانی دانشکده داروسازی دوشنبه 20 تیر 1401 برگزار شد.

در این جلسه دکتر ملیحه برازنده معاون دانشجویی- فرهنگی دانشکده جزئیاتی از فعالیت های فرهنگی دانشکده در سال 1400 از قبیل: اختصاص و ایجاد فضای مناسب ورزشی در دانشکده، مشارکت فعال در برگزاری جشنها و مناسبهای مذهبی، برگزاری شب شعر و ... را ارادئه کرد.
سپس دکتر محمد حسین صادقیان معاون دانشجویی-فرهنگی دانشگاه بر ارتباط متقابل فرهنگی همه واحدها تاکید کرد.
وی همچنین بر ضرورت برگزاری جلساتی با مدیر مالی دانشگاه برای پیشبرد برنامه های فرهنگی اشاره کرد.

در ادامه دکتر صادقیان به همراه معاونان دانشجویی-فرهنگی دانشکده ها، برای بررسی سطح کیفی شرایط سلف و غذای دانشجویان، مهمان سلف آقایان شدند.

مهدی احمدی

مهدی احمدی