افتخارآفرینی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی در بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی؛ هیئت رئیسه دانشکده در پیامی به احسان قائدی دانشجوی رشته علوم تغذیه مقطع کارشناسی ارشد منتخب بخش هنری(نقاشی)در بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل است:

جناب آقای احسان قائدی
دانشجوی گرامی رشته علوم تغذیه
آیات روح بخش قرآن کریم در طول قرون، همواره چراغ فروزان جویندگان راه حق بوده است و شیفتگان کتاب هدایت با خلوص تمام نسبت به تلاوت، حفظ و فهم معانی والای آن همت گمارده اند و عشق خویش را به ساحت مقدس قرآن کریم به اثبات رسانیده اند.اینک که با عنایت حق تعالی و همت والای خویش موفق به کسب این افتخار در بخش هنری(نقاشی) در بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شده اید را به شما، خانواده محترمتان، جامعه قرآنی و دانشگاهی تبریک و تهنیت می گوییم.
موجب فخر و مباهات است که چنین جوانانی در زمینه قرآن کریم رشد و شکوفا پیدا کنند.
توفیق روز افزون جنابعالی در راه خدمت به قرآن شریف و عمل به آن را از درگاه خداوند متعال  خواستاریم.
هیئت رئیسه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی

زهرا عبداللهی