محتوای خبری دانشکده پزشکی

برگزاری دهمین جلسه هم افزایی و تعامل رئیس دانشکده با واحدهای فرهنگی دانشگاه

جلسه هم افزایی رئیس دانشکده پزشکی با واحدهای فرهنگی دانشگاه در راستای ادامه تدوین اقدامات بر اساس اهداف راهبردی تعیین شده برای بهبود وضعیت زندگی در خوابگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، دهمین جلسه از سلسه جلسات هم افزایی و تعامل دکتر بیگ محمدی رئیس دانشکده پزشکی با واحدهای فرهنگی، در راستای ادامه تدوین برنامه عملیاتی افزایش نشاط در زندگی دانشجویی و آموزش مهارت های زندگی،  سه شنبه 7 دی درسالن شورا تشکیل شد.
تاکید ویژه به حل مشکلات دانشجویان بویژه وضعیت خوابگاه ها، سرویس رفت و آمد، تامین حداقل امکانات رفاهی مطرح شد. همچنین بر استفاده از ظرفیت اساتید جوان در بیمارستان ها تاکید شد.
استفاده از ظرفیت دانش آموختگان دانشگاه و والدین دانشجویان موضوع دیگری که مطرح و مورد استقبال قرار گرفت.
 در جلسات قبل مهمترین مسائل و دغدغه های دانشجویان و زندگی دوره دانشجویی در ۸ سر فصل مطرح و در نهایت موضوع زندگی خوابگاهی، نقش اساتید و کارکنان و پیش بینی آسیب های اجتماعی جدیدالوروها به عنوان عمده مسائل حوزه دانشجویی با اولویت‌ بررسی و حل مسائل زندگی خوابگاهی عنوان و جلسات با تاکید بر ارائه راهکار مناسب برای حل این مسائل ادامه یافت و توانمندسازی، ایجاد نشاط، بهبود وضعیت و امکانات رفاهی در خوابگاه ها به عنوان اهداف راهبردی در مسائل مربوط به زندگی خوابگاهی مطرح شد.
دکتر صادقیان معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، دکتر فاطمه نبوی زاده مدیر دفتر راهنمای تحصیلی دانشکده، دکتر روح اله میری معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر علی نجفی به نمایندگی بسیج کارکنان پزشکی، حجت الاسلام رضا زاده نماینده نهاد رهبری در دانشکده پزشکی، دکتر سعید پورحسن مسئول دفتر منتورینگ دستیاری، دکتر حسین یاری معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر رحیم نژاد مدیر مرکز مشاوره دانشگاه، دکتر علیرضا ایمانی معاون آموزش پزشکی عمومی، دکتر ایزدی مدیر آموزش معاونت آموزش پزشکی عمومی،  دکتر پور محمدیان مسئول ستاد شاهد و ایثارگر، آقای ابوالحسنی نماینده بسیج دانشجویی از مدعوین این جلسه بودند.
مینا  محمدی

مینا محمدی