محتوای خبری دانشکده پزشکی

«دفتر معین» با هدف راهنمایی نظام مند، ویژه فراگیران دانشکده پزشکی راه اندازی می شود

دکتر بیگ محمدی از راه اندازی «دفتر معین» در دانشکده پزشکی خبر داد و گفت: باید روند و محل رجوع دانشجویان برای حل هرگونه مشکلی از تحصیلی تا مالی، در محیطی امن و کاملا ساختارمند باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، نهمین جلسه از سلسه جلسات هم افزایی و تعامل دکتر بیگ محمدی رئیس دانشکده پزشکی در راستای ادامه تدوین برنامه عملیاتی افزایش نشاط در زندگی دانشجویی و آموزش مهارت های زندگی،  سه شنبه 30 آذر 1400 در سالن شورای دانشکده  برگزار شد.
 در ابتدای جلسه، حاضرین گزارشی از فعالیت های خود طی یک ماه گذشته ارائه دادند، دکتر عظیمی معاون مرکز مشاوره دانشجویی گفت: کارگاه تغییر عادت ها، کارگاه دو زبانه شب یلدا و  اعتمادسازی در روابط طی ماه گذشته برگزار شده است.
در ادامه دکتر یاری، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، با ارائه گزارش برگزاری مراسم شب یلدا با حضور اساتید الگو، در خصوص کارگاه های صفر تا صد (خوب درس خواندن، آئین نامه دانشجویی، سبک زندگی دانشجویی) و برنامه اطاق تجربه صحبت کرد.
ابوالحسنی نماینده بسیج دانشجویی از برگزاری تور تهران گردی و بازدید از موزه دفاع مقدس در هفته گذشته خبر داد و گفت: در کنار برگزاری و اجرای فوق برنامه باید به حل مشکلات دانشجویان توجه ویژه داشته باشیم، که یکی از مهمترین مسائل مشکلات رفاهی خوابگاه ها است.
دکتر علی نجفی رئیس کتابخانه دانشکده پزشکی که به عنوان مسئول پایگاه بسیج اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده حضور داشت از افزایش ساعت کاری تالار قرائتخانه کتابخانه دانشکده و تجهیزکتابخانه خبر داد و گفت: همچنین کلینیک کارکنان دانشکده نیز مجدد فعالیت خود را آغاز کرده که امکان استفاده دانشجویان نیز از آن فراهم شده است.
 
در ادامه جلسه افسانه بیات عضو هیأت مدیره صندوق قرض الحسنه دانشجویان و معاون امور خیرین و جذب صندوق، به معرفی صندوق پرداخت و توضیحاتی در خصوص جذب منابع مالی، نحوه دریافت وام، بازپرداخت و اقساط آن ارائه داد.
بیات گفت: صندوق قرض الحسنه دانشجویان، در راستای تأمین نیازها و بهبود زندگی دانشجویان و اعطای وام های بدون بهره در سال 1377 تاسیس شد و در سال 94 موفق به دریافت مجوز بانک مرکزی شد و در حال حاضر به طور مستقیم زیر نظر بانک مرکزی کار می کند.
  عضو هیات مدیره صندوق قرض الحسنه، هدف از تاسیس این صندوق را بسط جریان مولد قرض الحسنه ای دانست تا دانشجویان بتوانند از آن استفاده کنند. 
وی از افزایش مبلغ وام های پرداختی در سال جاری خبر داد و گفت: منابع صندوق از سه طریق اساتید دانشگاه، منابع دولتی، منابع خاص (خیرین غیر دانشگاهی) تامین می شود که اولویت های جذب منابع (منابع خرد، منابع دانشگاهی و منابع قرض الحسنه) است.
 در پایان جلسه دکتر بیگ محمدی ضمن استقبال از فعالیتهای صندوق قرض الحسنه دانشجویان، بر ارتباط بیشتر با اعضای هیأت علمی دانشگاه و معرفی صندوق به آنها تأکید کرد.
  رئیس دانشکده با تاکید بر نظام مند کردن رجوع دانشجویان در محیط کاملا امن، گفت: باید دفتر و محلی زیر نظر معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده در نظر گرفته شود تا دانشجویان با هر مشکلی اعم از مالی، فرهنگی و خانوادگی که دارند به آنجا رجوع کنند و در آن دفتر دانشجویان به شخص و واحد مورد نظر ارجاع داده و هدایت شوند تا از سردرگمی آنها در حل مشکلاتشان کاسته شود.  
در ادامه مقرر شد  این دفتر با نام "معین" آغاز به کار نماید.
 دکتر علیرضا ایمانی معاون آموزش پزشکی عمومی، دکتر روح اله میری معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر علی نجفی به نمایندگی بسیج کارکنان پزشکی، دکتر سعید پورحسن مسئول دفتر منتورینگ دستیاری، دکتر حسین یاری معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر عظیمی معاون مرکز مشاوره دانشجویی، دکتر پور محمدیان مسئول ستاد شاهد و ایثارگر، آقای ابوالحسنی نماینده بسیج دانشجویی از مدعوین این جلسه بودند.

مینا  محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *