محتوای خبری دانشکده پزشکی

مراسم معارفه دکتر علی نجفی رئیس جدید کتابخانه دانشکده پزشکی برگزار شد

با حضور دکتر فردین عمیدی معاون مالی و اداری دانشکده پزشکی، مراسم معارفه دکتر نجفی رئیس جدید کتابخانه دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، دکتر عمیدی معاون مالی و اداری دانشکده پزشکی طی حکمی، دکتر علی نجفی را به سمت رئیس جدید کتابخانه دانشکده پزشکی موسوم به «کتابخانه استادبهادری» منصوب کرد و امروز یکشنبه 14 آذر طی
مراسمی با حضور دکتر عمیدی و جمعی از مسئولین داخلی دانشکده مراسم معارفه دکتر نجفی برگزار شد.
 متن حکم به این شرح است:
جناب آقای دکتر علی نجفی
نظر به مراتب شایستگی و تجارب ارزشمند شما، به موجب این ابلاغ شما را به سمت رئیس کتابخانه دانشکده پزشکی منصوب می نمایم.
امید است با استعانت از خداوند متعال و بهره گیری از رهنمودها و رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی در انجام وظیفه محوله موفق باشید.
معاون مالی و اداری دانشکده پزشکی

بخشی از سوابق علمی و اجرایی دکتر نجفی:
دکتر علی نجفی دانش آموخته علم اطلاعات و دانش شناسی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه تبریز و دانشگاه تهران بوده و فارغ التحصیل ممتاز اولین دوره دکتری تخصصی علوم کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی تهران است.«مدیریت و ارزیابی کارایی عملکرد کتابخانه های دانشگاهی دانشگاههای علوم پزشکی کشور با استفاده از تکنیک تحلیل پوششی داده ها  DEA» عنوان پایان نامه دکترای تخصصی وی است، همچنین علاوه بر نگارش کتاب های متعدد، مقالاتی به زبان های فارسی و انگلیسی در نشریات علمی پژوهشی داخلی و خارجی، عنوان مدیر برگزیده ملی کتابخانه های کشور را در کارنامه کاری خود دارد.
گفتنی است در سال 1395 وبه پاس بیش از نیم قرن خدمت صادقانه استاد بهادری کتابخانه دانشکده پزشکی به نام استاد بهادری نامگذاری شد.
مینا  محمدی

مینا محمدی

احسان رزاقي

00/09/14 - 14:09

جناب دکتر نجفی عزیز، عرض تبریک هم به شما و هم به مجموعه کارکنان کتابخانه دانشکده پزشکی که خودشان هم جملگی از نیکان روزگار هستند و حال با این انتصاب، مدیری شایسته چون شما را در جمع خود دارند. ایام عزت مستدام و عرض ارادت

محمدی

00/09/14 - 20:46

تصمیم دیر هنگام و درست دانشکده پزشکی را تبریک می گویم این اتفاق باید خیلی وقت پیش اتفاق می افتاد. انشاالله شاهد رشد و بالندگی کتابخانه دانشکده پزشکی خواهیم بود

منصورزاده

00/09/15 - 14:41

تبریک به دکتر نجفی عزیز با توجه به درایت و شایستگی دکتر نجفی، ان شالله شاهد درخشش هرچه بیشتر کتابخانه دانشکده پزشکی باشیم.

فاطمه رمضانی

00/09/15 - 19:22

باسلام و احترام و عرض تبریک جناب آقای دکتر نجفی/امیدواریم همواره سربلند باشید و پیروز