محتوای خبری دانشکده پزشکی

۲۲ و ۲۳ آذر ماه، کنگره بین المللی نوروژنتیک و سلول های بنیادی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی،به همت گروه ژنتیک دانشکده پزشکی، کنگره بین المللی نوروژتتیک و سلول های بنیادی ۲۲ و ۲۳ آذر ماه جاری در تالار ابن‌سینا برگزار می شود.
بررسی های ژنتیکی بیماری های Neurodevelopmental، فلوچارت های پیشنهادی برای همکاری متخصصین اعصاب کودکان و متخصصین ژنتیک پزشکی، رویکرد در قبال لکودیستروفی های کودکان، تازه ها در ارتباط با SMA، آلزایمر، صرع، تاخیر تکاملی و بیماری های نوروماسکولار، ویژگی های ژنتیکی بیماران ایرانی مبتلا به DMD و BMD، . درمان های مبتنی بر انواع سلول های بنیادی و AAVها اگزوزوم و ناباروری از مهمترین موضوعات مورد بحث و ارائه در این کنگره خواهد بود.

این کنگره دارای امتیاز بازآموزی است علاقه مندان برای شرکت و ثبت نام در کنگره و کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن ۸۸۹۵۳۰۰۵ تماس برقرار کنند.

مینا  محمدی

مینا محمدی