مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

قدردانی رئیس دانشگاه از خدمات ارزشمند دکتر سید محمدجواد مرتضوی

انتصاب دکتر سید ایمان سیحون به سمت مرکز تحقیقات بانک فرآورده های پیوندی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی دکتر سید ایمان سیحون را به سمت سرپرست مرکز تحقیقات بانک فرآورده های پیوندی منصوب و در نامه ای از خدمات ارزشمند دکتر سید محمدجواد مرتضوی قدردانی کرد.

انتصاب دکتر سیحون به سمت مرکز تحقیقات بانک فرآورده های پیوندی

به گزارش سینارسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر سید ایمان سیحون
استادیار محترم دانشگاه
با سلام و احترام
با عنایت به تخصص، تعهد و تجربیات ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست مرکز تحقیقات بانک فرآورده های پیوندی منصوب می شوید. انتظار می رود با تعامل سازنده با سایر مراکز تحقیقاتی داخل و خارج از کشور و بهره مندی از توان پژوهشگران موفق آن حوزه و جلب همکاری اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه علاوه بر تدبیر امور محوله، نسبت به برنامه ریزی جهت امور مربوط به مرکز تحقیقات تا حصول نتیجه، اهتمام ویژه مبذول فرمایید.
امید می رود مرکز تحقیقات فوق با به کارگرفتن تمام توان و ظرفیت، به حرکت خود با سرعت و شتاب مطلوب در جهت اهداف تعیین شده ادامه دهد.
از درگاه خداوند متعال توفیق شما را در انجام امور محوله خواستارم.
دکتر حسین قناعتی

در متن نامه آمده است:

جناب آقای دکتر سید محمدجواد مرتضوی
استاد محترم دانشگاه
با سلام و احترام
مسئولیت پذیری و همکاری اعضای هیأت علمی در اداره امور اجرایی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بدون تردید یکی از مهمترین عوامل پیشرفت آن در دوره حیات پربرکت دانشگاه بوده است.
لازم می‌دانم از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند جنابعالی در زمان تصدی ریاست مرکز تحقیقات بانک فرآورده های پیوندی، که نتایج پرباری در پی داشته است سپاسگزاری نمایم و برایتان از درگاه خداوند متعال سلامتی و سعادت روزافزون مسئلت کنم.
امیدوارم دانشگاه و عرصه نظام سلامت کشور همچنان بتواند از تجارب و توانمندی‌های ارزنده شما بهره‌مند گردد.
دکتر حسین قناعتی

طاهره رحمان پور