محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

• تاریخ انتشار : 1403/07/08 - 11:09

برگزاری دوره آموزش تربیت مربی برنامه سفیران سلامت دانش آموز در شهر چهاردانگه

شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر با همکاری اداره آموزش و پرورش شهر چهاردانگه، دوره آموزشی تربیت مربی برنامه سفیران سلامت دانش آموز را برگزار کرد.

برگزاری دوره آموزش تربیت مربی برنامه سفیران سلامت دانش آموز در شهر چهاردانگه

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این دوره چهارشنبه 28 مهر 1403 با حضور تعدادی از مربیان بهداشت مدارس بخش چهاردانگه در سالن اجتماعات اداره آموزش و پرورش برگزار شد.

در ابتدای برنامه صادق موسی پور، رییس آموزش و پرورش چهاردانگه ضمن خیرمقدم و تبریک آغاز سال تحصیلی در خصوص اهمیت و ضرورت حفظ سلامت و تندرستی بویژه در گروه سنی دانش آموزان صحبت و از مربیان و سفیران سلامت دانش آموز برگزیده در چهارمین دوره مسابقات استانی تقدیر کرد.

زینب ایمانی، کارشناس مسئول واحد آموزش و ارتقای سلامت شبکه بهداشت ضمن بیان مطالبی در خصوص ضرورت اجرای برنامه ملی خودمراقبتی و برنامه سفیران سلامت دانش آموز، از خودمراقبتی، رویکردهای برنامه، تفاهم نامه اجرای برنامه و نحوه اجرای آن در طول سال تحصیلی گفت.

لیلا شیرزاده، کارشناس تغذیه شبکه در ادامه جلسه در خصوص تغذیه سالم گفت: سازمان جهانی بهداشت، به منظور انتخاب صحیح و سالم موادغذایی راهنماهای غذایی را به عنوان یک ابزار مناسب وقابل فهم برای آموزش تغذیه مردم جامعه ارائه کرده است. راهنماهای غذایی به عنوان یک ابزار آموزشی با پیشنهاد راهکار مناسب برای کمک به انتخاب درست مواد غذایی و در نهایت اصلاح رفتارهای غذایی می تواند به بالا بردن سطح سلامت و همچنین کاهش هزینه های ناشی از بیماری های مزمن مرتبط با تغذیه کمک کند.

وی در ادامه افزود: راهنماهای غذایی با در نظرگرفتن تفاوت های فردی، متناسب با فرهنگ، عادات و ترجیحات غذایی و سواد تغذیه ای اقشار مختلف جامعه به حفظ تعادل و تامین نیازهای تغذیه ای کمک کند.

شیرزاد در پایان از  اهمیت موضوع تغذیه به ویژه در گروه سنی کودک و نوجوانان برنامه هایی از جمله ایران اکو، IDD(کمیته پیشگیری از ید)، مکمل یاری، پایگاه تغذیه سالم در مدارس با هدف بهبود سلامت جامعه صحبت کرد.

در بخش پایانی دوره مهرداد محمودی، کارشناس سلامت‌ روانی، اجتماعی و اعتیاد شبکه به آموزش مهارت حل مسئله و تفکر مثبت پرداخت.

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر
محسن عصمتی