برگزاری گشت مشترک کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت هفته پدافند غیرعامل

کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران در معیت نمایندگان ادارات دامپزشکی، اصناف و جهاد کشاورزی از مراکز عرضه مواد پروتئینی در منطقه 16 بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، رضا رفیعیان، کارشناس واحد بهداشت محیط این مرکز با همراهی، واحد خام فروشی و قصابی از مراکز عرضه مواد پروتئینی در منطقه 16 بازدید کردند.
در این بازدید، محل ازنظر بهداشت محیط شامل شرایط ساختمانی، بهداشت فردی، بهداشت تجهیزات، نحوه نگهداری مواد غذایی، عدم به‌کارگیری کارگر اتباع و سلامت محصولات پروتئینی بررسی شد و 497 کیلوگرم لاشه گوسفندی با نظر دامپزشک توقیف و 5 کیلوگرم پوست و گوشت چرخ‌کرده معدوم شد.
بازدید مشترک کارشناسان بهداشت محیط مرکز شهید واحدی در معیت نماینده دادستانی از مرکز نگهداری پسران باهنر
کارشناس واحد بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت شهید واحدی با همراهی نماینده دادستانی از مرکز نگهداری پسران باهنر بازدید مشترک انجام دادند.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی